Когато тази ПЛАНдемия свърши, тези, които я организираха ще бъдат обвинени в измяна (предателство), измама и тероризъм

Събрана информация, която съм споделяла във „времето“. Този път накратко:
– Информационната война;
– Предстои най-силното умствено програмиране на човечеството – програмиране за съгласие с ваксинирането/чипирането, програмиране по всички възможни начини, с всички средства;
– Всичко, което ни е дадено за полезно, е оръжие срещу хората — изкуственият интелект (ИИ) около нас.

*Всеки, който видя истинското лице на системата, участва в Информационната война, свързана с разобличаване престъпленията на ЕЛита и техните подчинени. Пред прага сме на повторното затваряне на човечеството, 6 месеца след Първата карантина.
Има нещо много важно, което правителствата крият, информирала съм за това… и това е появяването на други цивилизации пред и сред хората. С предстоящата карантина ЕЛита ще опита да предотврати срещата на хората с чуждите посетители, които не са на страната на този ЕЛит, а ще дойдат, за да помогнат на човечеството. В същото време ЕЛита ще прожектират извънземна инвазия, която е едно от 3-те фалшиви събития, които са ни подготвили до края на годината, известно като Проекта „Син лъч“. Правени са досега пробни прожекции в небето с появяването на Исуската и Мария Магдалена, за да изпитат овчия ум дали ще се хване на лъжата с появяването им и как стадото ще реагира на нашествието на извънземните. Ако сте свидетели на такава прожекция над главите си, си спомнете за Кулите близнаци, в които бяха поставени взривове, а на хората се прожектираше как се врязват самолети в тях…та, без паника, моля!

*Преди първата план психо пандемия ви казах, че :
– Големият план, който предстои да видим, ще бъде програмиране на всички нива на Съзнание и съществуване;
– Програмирането и заразяването ще бъде с ИИ (изкуствен интелект) и честотни облъчвания … ; китайски ГРИП и какъвто и да е ГРИП, НЯМА!
ЕЛитът създава зарази, за да ни разболяват физически и психологически, за да контролират и манипулират ума ни.
Ключовите думи ВИРУС и ГРИП са програми за контрол на ума.
Когато съзнателно си повтаряте като папагали, че има вируси и грипове, на следващият ден е гарантирано, че ще сте си самоблокирали енергийните центрове в телата си и ще кажете, че имате грип. Слаб ум, слаба психика = болно тяло;
– Този сценарий „Корона и Ковид 19″ е политически. Той е борба за“ короната“ – за властта и надмощието на група психопати, които ще предизвикат срив във финансовата система и икономиката на всички държави…

* Всички войни, които са се водили на планетата ни са били Духовни. Борбата между човечеството и негативните цивилизации е за човешката Душа/Съзнание. Негативните цивилизации никога не успяха да разучат човешката Душа, а отвлякоха милиарди Души, които до ден-днешен са техни заложници (тази тема е много важна, ще я припомня друг път).
Професорите на ЕЛита правят опит за вкарване на дух в тялото чрез нанотехнологиите, които са във ваксините, контролирани от честотата на „Черните кутии“ – това престъпление представлява отвличане на човешката Душа от тялото и вкарване на синтетична „душа“ в него.

* Тайният ритуал на ЕЛита за поробването на Съзнанието на човечеството, „КОРОНА вирус“, означава превземането на коронната („чакра“) енергийна точка на човека – наясно сме, че коронната „чакра“ е точката на разума и връзката ни с други нива на съществуване и комуникация, начина, по който мислим.

*Програмирането за следващият В.И.Р.У.С. започна с настъпването на есента. Припомням, че 4-те сезона/4-те годишни времена на планетата също са програмирани в нашата холограмна триизмерна реалност, заедно с тях и програмите за будали „сезонни грипове“: погледнете към небето – КЕМТРЕЙЛИ и ХААРП, тотална манипулация на климата. Както убиваха досега, ще убиват и през следващите месеци, грип НЯМА, разберете това, винаги е имало и има заразяване с бактерии, произведени в лабораториите на психопатите и заразяване с ИИ (със земен и извънземен произход). Преди създаването на самолета, заразите са се поливали от космически кораби! Самолетът е извънземна технология, предадена чрез умствен контрол на земните „иноватори“ … Как земните човеци стават изведнъж откриватели на нещо, е също коментирана тема.

*С т.нар. „грипни симптоми“, организмът ни сам се бори с погълнатите нанотехнологии, които са чужди тела за организма ни и предизвикват температура, силни инфекции и възпаления на, обобщено, горните и долните дихателни пътища, а човек зорлян се уврежда с медикаменти срещу естествено програмиран по план „сезонен“ грип, който са му казали, че съществува и, за който са му произвели медикаменти, ваксини, да го тровят и бавно да го унищожат…

*За африканският грип, за който ви казах преди няколко месеца, че ще ни го сервират, като есенна пандемия, ЕЛитът използва и космически и директни енергийни оръжия (ЕМП), както и химически оръжия, освен ежедневната медийна пропаганда и програмиране от всеки ъгъл с лъжи.
Зад лъжата „Африкански грип“ стоят китайската комунистическа партия (Дълбоката държава на Китай) и демократите от Америка (Дълбоката държава на Америка). Целта им е да превземат Африка през Октомври/Ноември. Същото ще направят и в Китай, Америка, Англия, Индия… ще започнат да убиват свинете и кравите и по целият свят.

*В Африка и Китай, да внимават и в Австралия, Англия, а и в други държави също, защото насилствено ще изваждат хората от домовете им. Ще палят домовете им, ще ги принуждават да подписват документи, с които да се откажат от тях, защото ще лъжат, че има зарази. Зарази няма, има ЕМП.
Ако нещо такова ви се случи и на вас, приберете се по домовете си и се заключете! Не отговаряйте на имейли, не подписвайте документи от „загрижени“ престъпни организации. Не отваряйте вратите на домовете си за служителите на БЕЗредието!

*За превземането на Съзнанието на човечеството отново ще бъде използвано 5G и 6G облъчване, което ще активира погълнатите при вдишване наночастици (нанотехнологии) – наноботи, спайдърботи и смартдъст, синтетични фибри — електронни генно модифицирани фибри, които са изкуствена нервна система и представляват голяма антена (за по-добър сигнал) . ЕЛитът са произвели различни видове микро ускорителни частици, които са използвали в комбинация с литийно йонни батерии, което може да създаде експозия – човекът се е превърнал в антена, в батерия и могат да му сложат край на живота по всяко време, както се доказа по време на първият тест с короната.
Внимавайте какво решение ще вземете за ваксинирането – не се ваксинирайте – веднъж направили това, никога няма да можете да бъдете същият човек, а киборг. Няма повече да обяснявам защо и как.

*В Китай са двете най-големи фабрики за производство на ИИ (изкуствен интелект) и роботи!
Първият етап на програмиране с ИИ е чрез мобилните телефони, цялата интернет мрежа, Алекса, чатботите, минироботите, дроновете, роботите (машините) в ежедневието, които са свързани с 5G и 6G мрежите; кибернетика и биоинженерство;

– Втори етап – Изкуствен общ интелект – Дигитален ИИ – роботи и биодигитален ИИ, който е програмиран със свободно мислене, емоции, нужди, желания; програмиран с характеристиките алчност, съблазняване, злоба, омраза, завист, гордост, его, игнориране;

– Трети етап е Изкуствен супер интелект. Това е многопластова глобална платформа, която ни свързва със супер интелигентността чрез дигитален изкуствен ум, който изисква извличане на цялата биометрия на човешките същества. Това включва лицево и гласово разпознаване, проверка и проследяване на всички органи в тялото, проверка и проследяване на кожата, проследяване на цялата костна система; нервна система и цялата невронна мрежа ( те са свързани с мобилните телефони), различни други биодигитални и електрически информационни полета, които се обхващат от човешките същества и тяхното съществуване.

* По време на карантината, Гугъл събра по-голяма част от световната информация чрез кодиране с ИИ и алгоритмичен ИИ, който извлече информацията ни от интернет, от биоприложенията в мобилните телефони, статии, публикации; събра нашите биопометрични данни, които се следят чрез сензори за близост, вградени в мобилните ни телефони.
24 часа се следи здравословното състояние на нашият организъм, нашето дишане, сърдечният ритъм, кожните рецептори на телата ни и здравето на кожата ни; начинът, по който се движим, мимиките на лицата ни, жестовете, които правим (за да бъдат използвани за роботите им).

* Тайното оръжие “ Мобилни телефони“, са създадени като военно оръжие от ДАРПА (правителствена агенция към министерството на отбраната на САЩ, която се занимава с развитието на новите технологии в американската армия).
В ДАРПА работят същества от други цивилизации, които желаят унищожението на човечеството.
HUAWEI има данните на милиарди хора. Всички с мобилни телефони сме свързани към мрежата на Хуавей, където ни трасират ежесекундно.

* Припомням още : кибер атаките ще са преди, по време на президентските избори в Америка и след тях, авторите са Дълбоката държава на Китай (китайската комунистическа партия), които постоянно правят опити да елиминират Тръмп, но все още опитите им са неуспешни. Той ще спечели „изборите 2020“ и по време на вторият си мандат ще бъде убит… Дълбоката държава ще възпрепятстват гласуването на хората на някои места, ще създадат фалшиви събития, които медиите ще отразят като реални. Ще бъдат използвани стари видео записи, които ще ни бъдат представени за новини в реално време. Част от лъжите им ще бъдат свързани със севернокорейският политически лидер Ким Чен Ун.

Отново ще има паника, така че от сега се запасявайте за зимните месеци с храна, вода, свещи, газови бутилки(който използва за отопление и готвене). И тази психария ще преживеем и ще оцелеем.

В този свят на лъжи, вие бъдете истината!

Превод на избраните снимки към информацията :
“ Когато тази пандемия свърши, тези, които я организираха ще бъдат обвинени в измяна (предателство), измама и тероризъм.“

Източник: Milena van Lier
Снимка: интернет 
Страничката „Монтагю Кийн“

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО