Кое в България не е планирано в американското посолство

 

ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА СМЯТА, ЧЕ У НАС МОЖЕ ДА СТАНЕ НЕЩО НЕ ПЛАНИРАНО В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО?

В СТРАНИЦАТА СИ ПИШАТ, ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ НА 16 ЮЛИ.

За 16 юли има и отдавна планиран протест на гражданско сдружение „Боец“ пред Министерския съвет – „Национален Граждански Протест – Оставка на Борисов и Гешев“. На първия протест тази седмица в четвъртък – Христо Иванов от „Да, България“ покани „БОЕЦ“ на този протест. Иванов е специализирал право по национална сигурност във Вашингтон. По БТВ каза, че „продължава американският натиск над България да стои далече от Русия и нейната сфера за влияние.“ Протестите съвпадат с възобновяване проектите Белене и Балкански поток.

ЛЪЖИНОВА Е ТЯСНО СВЪРЗАНА СЪС САЩ, ПРЕДИШНИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАНИК НАПРАВИ ПЪТЕКА ДО ПОЗИТАНО. ВИЖТЕ АНАЛИЗ НА ТАЗИ ТЕМА:

Как САЩ успяха да инфилтрират БСП или просто така ни се струва!?

РАДЕВ Е ЗАВЪРШИЛ ВОЕННОВЪЗДУШНИЯ УНИВЕРСИТЕТ НА САЩ И Е ОПРЕДЕЛЕН КАТО „ЕДИН ОТ НАЙ-АНГАЖИРАНИТЕ НИ КОНТАКТИ В ПОСОЛСТВОТО“ В СЕКРЕТНА ГРАМА ОТ ПОСОЛСТВОТО НА САЩ В СОФИЯ.

„МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ ПОСТОЯННА ПОДКРЕПА И СЪТРУДНИЧЕСТВО ОТ ТАЗИ ГРУПА – ГЕН. РУМЕН РАДЕВ, Стефан Янев, ген. Константин Попов и адм. Пламен Манушев“ – В ДРУГА СЕКРЕТНА ГРАМА.

Радев смени ангажимента си за Парада в Москва с дискусия на 24-ти юни (в София, а не в Москва за Парада на Победата) организирана от немска фондация, заедно с Екатерина Захариева, Гергана Паси, Ивайло Калфин.

Атаката е и срещу Доган, известен с отстояването на руски интереси, който при награждаването му с „Народное Единство” каза:

„И съм убеден, че който не разбира Широката Руска Душа, не схваща и смисъла на Голямата Руска Земя. Тъкмо затова може би Русия няма „граници”. Тя винаги е била в друго измерение. Именно затова, в актуалното ни политическо време Русия се възражда не само като геополитически Баланс, но и като алтернатива за гарантиране на сигурността и мира в планетарен мащаб”.

Олег Костадинов, Яндекс

Последно от БЪЛГАРИЯ

Русофобите, които не признават ролята на Русия за нашето Освобождение и я считат за най-големия враг на България, да четат внимателно: Речта на Цар Борис III при откриването на Паметникът на свободата на връх Шипка на 26 август 1934 г.

РЕЧТА НА ЦАР БОРИС III ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА ПАМЕТНИКА НА СВОБОДАТА НА ВРЪХ ШИПКА НА 26

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times във Facebook

The Bulgarian Times във VKontakte

The Bulgarian Times