Кое в България не е планирано в американското посолство

 

ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА СМЯТА, ЧЕ У НАС МОЖЕ ДА СТАНЕ НЕЩО НЕ ПЛАНИРАНО В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО?

В СТРАНИЦАТА СИ ПИШАТ, ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ НА 16 ЮЛИ.

За 16 юли има и отдавна планиран протест на гражданско сдружение „Боец“ пред Министерския съвет – „Национален Граждански Протест – Оставка на Борисов и Гешев“. На първия протест тази седмица в четвъртък – Христо Иванов от „Да, България“ покани „БОЕЦ“ на този протест. Иванов е специализирал право по национална сигурност във Вашингтон. По БТВ каза, че „продължава американският натиск над България да стои далече от Русия и нейната сфера за влияние.“ Протестите съвпадат с възобновяване проектите Белене и Балкански поток.

ЛЪЖИНОВА Е ТЯСНО СВЪРЗАНА СЪС САЩ, ПРЕДИШНИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАНИК НАПРАВИ ПЪТЕКА ДО ПОЗИТАНО. ВИЖТЕ АНАЛИЗ НА ТАЗИ ТЕМА:

Как САЩ успяха да инфилтрират БСП или просто така ни се струва!?

РАДЕВ Е ЗАВЪРШИЛ ВОЕННОВЪЗДУШНИЯ УНИВЕРСИТЕТ НА САЩ И Е ОПРЕДЕЛЕН КАТО „ЕДИН ОТ НАЙ-АНГАЖИРАНИТЕ НИ КОНТАКТИ В ПОСОЛСТВОТО“ В СЕКРЕТНА ГРАМА ОТ ПОСОЛСТВОТО НА САЩ В СОФИЯ.

„МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ ПОСТОЯННА ПОДКРЕПА И СЪТРУДНИЧЕСТВО ОТ ТАЗИ ГРУПА – ГЕН. РУМЕН РАДЕВ, Стефан Янев, ген. Константин Попов и адм. Пламен Манушев“ – В ДРУГА СЕКРЕТНА ГРАМА.

Радев смени ангажимента си за Парада в Москва с дискусия на 24-ти юни (в София, а не в Москва за Парада на Победата) организирана от немска фондация, заедно с Екатерина Захариева, Гергана Паси, Ивайло Калфин.

Атаката е и срещу Доган, известен с отстояването на руски интереси, който при награждаването му с „Народное Единство” каза:

„И съм убеден, че който не разбира Широката Руска Душа, не схваща и смисъла на Голямата Руска Земя. Тъкмо затова може би Русия няма „граници”. Тя винаги е била в друго измерение. Именно затова, в актуалното ни политическо време Русия се възражда не само като геополитически Баланс, но и като алтернатива за гарантиране на сигурността и мира в планетарен мащаб”.

Олег Костадинов, Яндекс

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

Фейсбук страница