Кое не е вярно от речта на руския президент? Бог да го пази: Речта на Путин – Послание до Федералното събрание 2023 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

«Не е вярно, че 95% от децата /малолетни и непълнолетни/ в България, например, не са употребявали и не употребяват наркотици? Не е вярно, че така наречения колективен Запад направи от децата ни развалини още преди да са проходили в живота си? Това ли не е вярно? Колко деца погребваме живи всеки ден? Или не е вярно, че се провежда хибридна политика по ограбване на периферните в ЕС държави и гражданите са подложени на централизирана спекула, финансови измами и вековна бедност? Не е вярно, че „клуба на богатите“ е химера за наивници, която експлоатира най-ниските човешки страсти? Не е вярно, че над 75% от европейските граждани не подкрепят своите правителства, за каквото й да било, освен тия, които са овъргаляни в корупцията и фондациите? Не вярно сигурно, че 99% от европейците не подкрепят разпалената от САЩ и Великобритания война на европейския континент? Не е вярно също, че образователната система на САЩ и ЕС е превърната в машина за пари, а не за качествено образование, заради което Китай изпревари технологично САЩ и ЕС с почти половин век? И още и още колко неща не са верни, отричани от напълно разпадащи се политици и лидери в ЕС и САЩ, които са еталон за корупция, злоупотреби с власт и пълна демагогия. Всичко е вярно и на този разврат на човешкия дух и античовешки политики трябва някой да сложи край!!! Някой, който може и има способностите да се изправи смело срещу антихриста и да посече делата му. Мисля, че този процес е в ход и връщане назад няма да има.», – Николай Марков

 

Речта на Путин – Послание до Федералното събрание 2023 (първа част)

ВИДЕО

  • Храна за Гладни

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

„Спектакълът Буча“. Какво се случи в Буча? Фейкът в Буча. Пълен анализ на провокацията на Украйна и Англия

ПО ТЕМАТА

Сорос през 1993 г.: С живата сила на Източна Европа и оръжията на НАТО ще нападнем Русия (ВИДЕО)

Всеки път, когато срещнете анализ или коментар на “STRATFOR“ – частното ЦРУ, се сещайте за това ВИДЕО! Признанията за плановете на сащ да нападнат Русия – Ролята на България!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

САЩ прехвърлят биолабораториите си от Украйна в България 

 

Последно от СВЯТ