ПЛАНдемия на кого? Ваксинираните или чистокръвните? Да видим какво се казва в тази политически некоректна публикация на тежката артилерия Lancet

Кой кого заразява? Lancet и политически некоректната истина

В локдауните няма никаква наука, те са велико-зануляваща политика на англо-американското световно задкулисие. В локдауните само за неваксинирани също няма наука. Те са тирания, целяща хората да бъдат сломени, за да се инжектират с трансхуманизиращите отрови… за да може велико-зануляващата политика да получи своя бустер към небитието. – Стопанина

Реномираното медицинско списание Lancet потвърждава, и то не за първи път, всичко онова, което и ние, т. нар. „антиваксъри“, споделяме като данни за ваксините, на базата на новините от масово ваксинираните държави, в реално време и с реални статистики. Lancet е едно от най-старите и реномирани медицински списания!

На когото не му се чете цялата статия, ето резюме: Нараства броят на инфектирани ваксинирани и е груба небрежност да се подценява факта, че те са значим източник за предаване на инфекцията. Дадени са примери от масово ваксинирани държави за масово заразени ваксинирани, повече от неваксинираните. Държавите с най-високо ниво на ваксинация са обявени за рискови зони!

Източник: Веселина Бастиянова

Публикацията на Lancet

Епидемиологичната значимост на ваксинираното срещу COVID-19 население нараства

Очакваше се, че високите нива на ваксинация срещу COVID-19 ще намалят предаването на SARS-CoV-2 в популацията, като намалят броя на възможните източници на предаване и по този начин ще намалят тежестта на заболяването от COVID-19. Последните данни обаче показват, че епидемиологичното значение на ваксинираните срещу COVID-19 лица нараства.

В Обединеното кралство е описано, че честотата на вторичните атаки сред домашните контакти, изложени на напълно ваксинирани индексови случаи, е сходна с тази на домашните контакти, изложени на неваксинирани индексови случаи (25% за ваксинирани срещу 23% за неваксинирани). 12 от 31 инфекции при напълно ваксинирани домашни контакти (39%) са възникнали от напълно ваксинирани епидемиологично свързани индексни случаи. Пиковото вирусно натоварване не се е различавало в зависимост от ваксинационния статус или типа на варианта.

В Германия честотата на симптоматичните случаи с COVID-19 сред напълно ваксинираните („пробивни инфекции“) се съобщава всяка седмица от 21 юли 2021 г. и е 16,9% по това време сред пациенти на 60 и повече години Този дял се увеличава всяка седмица и е 58,9% на 27 октомври 2021 г., предоставяйки ясни доказателства за нарастващата значимост на напълно ваксинираните като възможен източник на предаване на инфекцията.

Подобна ситуация е описана и за Обединеното кралство. Между 39-ата и 42-ата седмица са съобщени общо 100,160 случая на COVID-19 сред граждани на 60 и повече години. 89,821 случая са възникнали сред напълно ваксинираните (89,7%), а 3,395 – сред неваксинираните (3,4%). Една седмица преди това честотата на случаите на COVID-19 на 100,000 души е била по-висока сред подгрупата на ваксинираните в сравнение с подгрупата на неваксинираните във всички възрастови групи на 30 и повече години.

В Израел е съобщено за вътреболничен взрив, в който са обхванати 16 здравни работници, 23 заразени пациенти и двама членове на семействата. Източникът е бил напълно ваксиниран пациент срещу COVID-19. Процентът на ваксиниране е 96,2% сред всички изложени на риск лица (151 здравни работници и 97 пациенти). Четиринадесет напълно ваксинирани пациенти са се разболели тежко или са починали, а двамата неваксинирани пациенти са развили леко заболяване.

Американският Център за контрол и превенция на заболяванията (CDC) определя четири от петте окръга с най-висок процент напълно ваксинирано население (99,9-84,3%) като окръзи с „висока“ степен на предаване на инфекцията. Много от лицата, вземащи решения, приемат, че ваксинираните могат да бъдат изключени като източник на предаване на инфекцията. Изглежда, че е груба небрежност да се пренебрегва ваксинираното население като възможен и значим източник на предаване на инфекцията, когато се вземат решения за мерки за контрол на общественото здраве.

Коментар на преводача:

Все повече медицински специалисти съобщават за същото – масово заразяване на ваксинирани, много повече от неваксинираните. Ето защо се оказва, че ваксинираните поддържат пандемията.

Коментар на Стопанина

Още за пандемията на ваксинираните, превърната от фармедиите и продажните, луди професори в „пандемия на неваксинираните“:

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“ (ВИДЕО)

 

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

След зелените $ертификати нали се сещате коя е следващата стъпка👇

 

211 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

 

Последно от ЛЮБОПИТНО