С нетърпение очаквам "петата вълна́", когато хората с четири дози ще обвиняват тия, които са с три такива...

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

/

В отговор на любимата ми доц. Гломб. Източници и допълнителна информация ще намерите под аудио коментара

ВИДЕО

Започвам с уточнението, че не желая да споря дали има изолиран вирус, нито дори за самото съществуване на каквито и да било вируси. Не е това темата на записа. Има едно течение в медицината, което сега е преобладаващо, а то поддържа възгледа, който ни надува главите и не му се вижда краят.

Та идеята в записа ми е да посоча, че дори господстващата материалистична наука и нейният клон на медицината опровергават безобразните простотии на доц. Гломб… Но и на всеки друг медиен тромб, който разпространява

дезинформацията и псевдонауката, че НЕваксинираните щели да бъдат причината за нови „варианти“ или „щамове“ на „вируса“.

Истината, която изпълва научните изследвания, показва точно обратното:

Ваксинираните с претупани и експериментални „ваксини“ са тези, в които се развъждат нови варианти на патогените!

А ето ги и източниците

• Доц. Гломб: Тревожно ниска ваксинация у нас. Възможна ли е появата на БГ вариант на COVID-19?

• Сайтът на здравните власти в САЩ за leaky ваксините

• Публикувано и рецензирано изследване от САЩ: Несъвършените ваксини могат да насърчат разпространението на високорискови патогени

• Leaky ваксините насърчават разпространението на по-заразни варианти на вирусите (данни от Пенсилванския университет, САЩ)

• Какво се случва, когато ваксините се прилагат по време на епидемия и пандемия? Отговор от CDC, който засяга ваксинално-индуцираната парализа при полиомиелит, но принципът е същият и за други заболявания. Можете да потърсите сами допълнителни сведения с ключови думи: vaccine-derived, vaccine-associated и vaccine-induced.

• За ADE и „ваксините“

• Ето и официално становище, в което се признава, че ваксините по принцип могат да причинят ADE (antibody-dependent enhancement) и „свръхчувствителни реакции“ (vaccine hypersensitivity reactions; VAH), но смело се твърди, че това не можело да се случи конкретно при ковид „ваксините“. Нямало данни за това, било дезинформация. Истинската дезинформация е, че всъщност има такива данни и всеки ден излизат свидетелства на лекари и медицински сестри от ковид отделенията в САЩ, като декларират, че данните дори не се докладват.

Самото твърдение, че „няма данни“, представлява дезинформация, защото сме едва в първите месеци на експерименталното приложение на „ваксините“ (с технология, която се прилага за пръв път), като тези експерименти ще продължат до 2023 година. Експериментът са тези, които се бодат като лабораторни мишки! Те са бъдещите данни и статистики.

• Доклад за доказаната връзка между скуалина във ваксините и Синдрома на Персийския залив (Gulf War syndrome). В резюме:

Тестовете на заболелите войници показали, че организмът им е създал антитела за скуалина; при войниците, които не са развили този синдром, имунната система не е реагирала на скуалина. Скуалинът е на мястото си, когато е в нервната система на човека. Но, ако попадне в кръвоносната система чрез ваксинация, имунната система го смята за враг и го атакува. След това го атакува даже в нервната система, като по този начин се стига до автоимунния неврологичен синдром.

• Има ли скуалин в някои (ако не и всички) ковид „ваксини“? Абсолютно сигурно е, че има, като това се признава и от производителите. В случая с експерименталката на Sanofi/GSK, закупена наскоро от българското Министерство на фарма рекламата, скуалинът е прикрит под патентния термин AS03. В статията можете да се запознаете и със списък на „страничните ефекти“, освен нарколепсията, спомената в записа ми. Не ми се струват по-безобидни от ковид.

• Неизчерпателен списък на източниците, потвърждаващи и наличието на граφенов oκcид в „ковид ваксините“. Той е токсичен за всички, като напълно елиминира глупостта на доц. Гломб за разграничението на алергичните и неалергичните хора.

• Не е излишно да се припомни, че същата доц. Гломб неотдавна разправяше как било по-добре да пострадаме от ваксинално-индуцирана тромбоза, отколкото от грипоподобното! Ако това не е фарма фанатизъм, кое?!

• Вчерашният ни подкаст „СЗО иска тиранична власт при пандемии“, в който накрая споделям „конспиративна теория“, която доц. Гломб беше така любезна да потвърди.

• Галъп: Близо половината българи не са се ваксинирали и няма да го направят

Още по темата

• Кой кого нападна? Дезинформация и присъди от Кацаров
• Доклад: Ваксините на Рfizеr и Моdеrna могат да отключат Алцхаймер, АЛС и други неврологични заболявания
• Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
• Какво е бета-пропиолактон и кой дявол го сложи в инжекциите?
• Какво НЕ искат да знаете за мРНК ваксините на Pfizer и Moderna
• Комисия на FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините (междувременно очакванията са факт във всяка европейска или американска база данни за „страничните ефекти“)
• Тъй като днес е излязло и поредното словоблудство на медицинското фашистче Симидчиев, можете да приемете, че този запис е коментар към него: „Кунчев, уволнен си от задълженията към обществото“ – Просто сменете името Кунчев с това на Симидчиев.
• Какво да (не) правите, ако ваксините станат задължителни

Източник: От Извора

ПЛАНдемия на кого? Ваксинираните или чистокръвните? Да видим какво се казва в тази политически некоректна публикация на тежката артилерия Lancet

ПЛАНдемия на кого? Ваксинираните или чистокръвните? Да видим какво се казва в тази политически некоректна публикация на тежката артилерия Lancet

 

ПО ТЕМАТА

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“ (ВИДЕО)

 

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

100% антиковид метод за предпазване от новия щам от Тамбукту: безплатен видео урок 👇

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Окончателно разобличаване на вирусологията (ВИДЕО-БГ СУБ) Истината за инфекциозните заболявания, вирусите и ваксините – „Вирусът“ СОVID 19 – The Truth! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Който желае може да се присъедини към групата «Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

 

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница