С нетърпение очаквам "петата вълна́", когато хората с четири дози ще обвиняват тия, които са с три такива...

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

/

В отговор на любимата ми доц. Гломб. Източници и допълнителна информация ще намерите под аудио коментара

ВИДЕО

Започвам с уточнението, че не желая да споря дали има изолиран вирус, нито дори за самото съществуване на каквито и да било вируси. Не е това темата на записа. Има едно течение в медицината, което сега е преобладаващо, а то поддържа възгледа, който ни надува главите и не му се вижда краят.

Та идеята в записа ми е да посоча, че дори господстващата материалистична наука и нейният клон на медицината опровергават безобразните простотии на доц. Гломб… Но и на всеки друг медиен тромб, който разпространява

дезинформацията и псевдонауката, че НЕваксинираните щели да бъдат причината за нови „варианти“ или „щамове“ на „вируса“.

Истината, която изпълва научните изследвания, показва точно обратното:

Ваксинираните с претупани и експериментални „ваксини“ са тези, в които се развъждат нови варианти на патогените!

А ето ги и източниците

• Доц. Гломб: Тревожно ниска ваксинация у нас. Възможна ли е появата на БГ вариант на COVID-19?

• Сайтът на здравните власти в САЩ за leaky ваксините

• Публикувано и рецензирано изследване от САЩ: Несъвършените ваксини могат да насърчат разпространението на високорискови патогени

• Leaky ваксините насърчават разпространението на по-заразни варианти на вирусите (данни от Пенсилванския университет, САЩ)

• Какво се случва, когато ваксините се прилагат по време на епидемия и пандемия? Отговор от CDC, който засяга ваксинално-индуцираната парализа при полиомиелит, но принципът е същият и за други заболявания. Можете да потърсите сами допълнителни сведения с ключови думи: vaccine-derived, vaccine-associated и vaccine-induced.

• За ADE и „ваксините“

• Ето и официално становище, в което се признава, че ваксините по принцип могат да причинят ADE (antibody-dependent enhancement) и „свръхчувствителни реакции“ (vaccine hypersensitivity reactions; VAH), но смело се твърди, че това не можело да се случи конкретно при ковид „ваксините“. Нямало данни за това, било дезинформация. Истинската дезинформация е, че всъщност има такива данни и всеки ден излизат свидетелства на лекари и медицински сестри от ковид отделенията в САЩ, като декларират, че данните дори не се докладват.

Самото твърдение, че „няма данни“, представлява дезинформация, защото сме едва в първите месеци на експерименталното приложение на „ваксините“ (с технология, която се прилага за пръв път), като тези експерименти ще продължат до 2023 година. Експериментът са тези, които се бодат като лабораторни мишки! Те са бъдещите данни и статистики.

• Доклад за доказаната връзка между скуалина във ваксините и Синдрома на Персийския залив (Gulf War syndrome). В резюме:

Тестовете на заболелите войници показали, че организмът им е създал антитела за скуалина; при войниците, които не са развили този синдром, имунната система не е реагирала на скуалина. Скуалинът е на мястото си, когато е в нервната система на човека. Но, ако попадне в кръвоносната система чрез ваксинация, имунната система го смята за враг и го атакува. След това го атакува даже в нервната система, като по този начин се стига до автоимунния неврологичен синдром.

• Има ли скуалин в някои (ако не и всички) ковид „ваксини“? Абсолютно сигурно е, че има, като това се признава и от производителите. В случая с експерименталката на Sanofi/GSK, закупена наскоро от българското Министерство на фарма рекламата, скуалинът е прикрит под патентния термин AS03. В статията можете да се запознаете и със списък на „страничните ефекти“, освен нарколепсията, спомената в записа ми. Не ми се струват по-безобидни от ковид.

• Неизчерпателен списък на източниците, потвърждаващи и наличието на граφенов oκcид в „ковид ваксините“. Той е токсичен за всички, като напълно елиминира глупостта на доц. Гломб за разграничението на алергичните и неалергичните хора.

• Не е излишно да се припомни, че същата доц. Гломб неотдавна разправяше как било по-добре да пострадаме от ваксинално-индуцирана тромбоза, отколкото от грипоподобното! Ако това не е фарма фанатизъм, кое?!

• Вчерашният ни подкаст „СЗО иска тиранична власт при пандемии“, в който накрая споделям „конспиративна теория“, която доц. Гломб беше така любезна да потвърди.

• Галъп: Близо половината българи не са се ваксинирали и няма да го направят

Още по темата

• Кой кого нападна? Дезинформация и присъди от Кацаров
• Доклад: Ваксините на Рfizеr и Моdеrna могат да отключат Алцхаймер, АЛС и други неврологични заболявания
• Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
• Какво е бета-пропиолактон и кой дявол го сложи в инжекциите?
• Какво НЕ искат да знаете за мРНК ваксините на Pfizer и Moderna
• Комисия на FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините (междувременно очакванията са факт във всяка европейска или американска база данни за „страничните ефекти“)
• Тъй като днес е излязло и поредното словоблудство на медицинското фашистче Симидчиев, можете да приемете, че този запис е коментар към него: „Кунчев, уволнен си от задълженията към обществото“ – Просто сменете името Кунчев с това на Симидчиев.
• Какво да (не) правите, ако ваксините станат задължителни

Източник: От Извора

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Тоталитарните мокри сънища на 24 парцала (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Британският „Индипендънт“ с вероломна статия за наивниците: Старият живот ще се върне с ваксините… ама друг път! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Ето какво носят Тиквата и ГЕРБ с обявената си подкрепа за идеята на господарите им: Кастите на „Великия рестарт“ и ваксиналните паспорти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Накратко за реалните рискове от ваксините (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

За фалшивата пЪндемия, за възхода на диктатурата по света и… вакШИТите, които не са това от рекламата. Всичко, което няма да чуете или прочетете в пропагандната машина на властите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

〈Corona World Order〉 Нечувано и невиждано! Германия изгражда “ХРИСЛЯМСКИ “ храм, в който християни, ислямисти и атеисти ще почитат Единната Световна Религия на психопатите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Бил Гейтс: ГМО ваксини ще ви правят ГМО човеци с ГМО комари! Поредна мисирка иска да превърне България в Северна Корея и самостоятелно мислещите да бъдат „превъзпитавани“ и „дисциплинирани“ в затвор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Морален урод ли е проф. Момеков? Наглец поведе война срещу милиони българи (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Ваксиноморът полази Уелс и Англия + още за медикофашизма! Нови трибунали? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Както се очакваше: Ковид ваксините причиняват и аборти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

РСR тестовете събират ДНК за биооръжия (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Иван Стаменов разбива на пух и прах Пастор Ботокски от Министерство на здравепогазването (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

 

СЪС или ОТ ваксини се умира? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Какво се задава около 2025 г. според доклад на NASA (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Доц. Гломб: По-добре да пострадате от ваксинална тромбоза

 

Тъпотията и наглостта явно са страничен €фект от тромбсините: Новите низости на пров@к$ърите, които звучат сякаш са чипирани и през тях говори не особено висок изкуствен интелект… (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

КУНЧЕВ ПРЕДЛАГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ👇

В отговор на започналата медийна кампания за задължителна вакшитация (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Управляващата измет поръчва Ремдесивир за 16,6 млн. лева! Ремдесивирът: Фабрика за смърт (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Уволниха доц. Ангел Кунчев (ВИДЕО)

 

Катастрофа в България? Да, но за тиранията на глобалистите (ВИДЕО)

 

Бесен коментар за наглата акция на фарма политици и джурно-терористи, гаврещи се с истината! Кой кого нападна? Дезинформация и присъди от Кацаров (ВИДЕА)

 

ПО ТЕМАТА

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“

 

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕО)

 

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

 

US базата в Ново село: Тестове с химически и биологически оръжия (ВИДЕА)

 

Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг: Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

 

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 

Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19 (ДОКУМЕНТ)

 

Бил Гейтс и Нелсън Рокфелер са братовчеди

 

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

 

5 доктори заявяват, че „ваксините“ за ковид-19 са биологическо оръжие (ВИДЕО)

 

Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса. Предупреждение на д-р Върнън Колман за света: Цялото човечество ще изчезне (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Вирусите: Най-съвършеното оръжие на съвременността

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€! Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш! (ВИДЕО)

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК!

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: ВСИЧКИ животни, които са били набодени с експерименталките ⚠ ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ ⚠ са починали❗ (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

КАЦАРОВ,ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР❗👇

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Ковцете се чудят кой ковиджус да си набодат, за да могат успешно да заемат мястото на лабораторните плъхове в експеримента на фармафията

 

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

 

Окончателно разобличаване на вирусологията (ВИДЕО-БГ СУБ) Истината за инфекциозните заболявания, вирусите и ваксините – „Вирусът“ СОVID 19 – The Truth! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.