Кой създаде Бог и религиите

Ще започна с повторение на нещо, което напомням често – кой и какво е БОГ. БОГ не означава нищо повече от Богатство, Опиати и Горива (на английски GOD – Gold – злато, Oil(s) – горива, черното масло, Drug(s) – дрога/опиати.) Това са трите неща, които управляват нашия физически свят, или това е БОГ, който създава войните, конфликтите, расизма, миграцията…

БОГ, в който цялото човечество е вярвало, е откритие на завоевателните раси, поробили Земята. Те са били наясно със слабите места на човешката раса, съществуваща на Земята – тяхната слабост (не са познавали агресията, войната и насилието) и несигурност (невъзможност да се защитават). Поради това им е било лесно на завоевателите да предложат своя продукт/откритие на хората.

Вярата е слаба и неустойчива система от знания, която притежава човек. Вярата е нежелание да се разследват и приемат фактите и доказателствата. В момента, в който са започнали да вярват, че има БОГ, хората са започнали да предават своята свободна воля, своя суверенитет, дали са съгласие на друг „субект” да взема решения вместо тях и да извършва действия вместо тях. Вярата е евтин начин за избягване поемането на отговорност за собствения си живот, за живота на семейството си и на сънародниците си.

Хората лекомислено казват: „Господ си знае работата”, „Предавам живота си в ръцете на Бог”, „Да бъде както Бог реши”, „Щом Бог е решил така…”, „Бог дал, Бог взел”, „Божа работа”… и още глупости, които хората са си самопрограмирали в молитви и религиозни текстове.

Хората са били измамени от една голяма лъжа – че има БОГ. До ден днешен всеки, за да повярва на нещо, иска да види с очите си и не се усеща, че е програмиран да вижда света по този начин, а не да се свързва с вътрешното си усещане. А защо като толкова упорито употребяват клишето „Око да види”, не са поискали да видят истината за БОГ, а са разработили фантазиите си за външния вид на БОГ и всичко останало свързано с него. Хората сами разработват най-печелившият образ в историята на Земята, от който църквите правят милиарди годишно.

Завоевателните раси освен, че създават измамата БОГ, създават и всички религии и пишат всички религиозни книги. От момента, в който хората са започнали да четат религиозните книги са загубили свободата си.

От търсене все да му е лесно на човек, хилядолетия поддържа измислен образ, на когото предава живота и ума си, ставайки съучастник на БОГ да бъде разделител, завоевател, съревновател, расист и брутален убиец.

Е, ако някой не е разбрал ролята на църквите, може да си задава въпроси за тяхната истинност и за всички комерсиални образи, гледащи ни от иконите, които носят на църквите също големи печалби.

БОГ е най-преуспелият бизнесмен.

Свободата можем да си я върнем, когато осъзнаем, че ние сами сме отговорни за всичко, което правим.

Нашата Душа (имам предвид Душите на неземните хора, тези, които не са дошли на Земята направо от Източника) е въплътена във времевата рамка на този свят, така че можем да споделяме своята Истина – знание – мъдрост с по-младите и неопитни, и земни Души, които търсят да разширят своите системи от вярвания, за да ги предпазим от доминирането на църквата и догмите на една книга (Библията/Тората/Корана), предназначена да контролира умовете на „слепите” маси. Земните Души са непробудените хора, тези които биват непрекъснато привличани от лъжите и не могат да различат лъжата от истината – това е най-силния индикатор за разпознаване на Душата, дали е земна или е имала много инкарнации на различни планети, в различни Галактики, преди да се инкарнира на Земята.

Контролът над човечеството се поддържа успешно чрез контрола на съзнанието. Религията е един инструмент, създаден от тъмните сили, за да пороби съзнанието и Душата ни. Идеята, че някакъв месия, спасител или някаква извънземна раса идва да ни спаси е психологическа операция, създадена от тъмните сили, за да ни държат да живеем в състояние на психическо робство. Ето защо, за мен религията е кървав трилър – убийства, унищожение, омраза, разделение…

Всички секти, както и нашия дъновизъм, са скрити като учения, имат едни и същи корени и едни и същи цели за разделяне на масите и объркване за истината. Всичко, което е окултно, което изпълнява ритуали, е тъмно. ZION=NAZI – ето и корените на злото – нацистите, създали войните на Земята.

А сектата на сциентолозите? – Това са ционистите – убийци от Първата и Втората световни войни, събрани в тази секта.

Всички религии са били създадени и все още се контролират от тайните общества, затова е разумно да се поставя под въпрос учението на всяка религия. Символите на тайните общества можем да видим в църкви, религиозни храмове, съдебни зали, правителствени и административни сгради, в домовете на хората, в украсата на различните наложени празници и на още много места. Например, символа КРЪСТ, не е никакъв символ на християнството. Той е масонски символ, използван от рицарите тамплиери и йезуитите.

Много е важно в момента хората да разберат манипулациите на религиите, които са ни предлагани за точни и са определяли нашия път в живота. Много е важно да се разбере истината за църковната институция и нейните престъпления, нейните скрити ритуали, традиции, с цел да се предпазим от ниската енергия, с която тя ни трови, и последиците от нея, както и да не захранваме църквата с нашата енергия, като я посещаваме или участваме в нейните ритуали и празници, като се молим на нейните икони, в които зад всеки представен обРАз на «светец», стои РА – оРЕ(РА)ола. Много е важно да се осъзнае, че действието на църквата и религиите е да потискат, ограничават и премахват растежа на човешката интелигентност – еволюция.

Също така е много важно хората да разберат, че трябва да изберат реалността, в която желаят да живеят. Да ИЗБЕРАТ за себе си кои желаят да бъдат, как желаят да се развиват и къде желаят да бъдат. Необходимо е да разберат, че трябва да се пробудят, да възстановят Духовната си връзка, мястото си във Вселената, да се осъзнаят, че са Духовни същества произлезли от Създателя, а не от Боговете (тъмните създатели). Тук ще поясня, че всички хора-рептили на Земята, създадени от Боговете (тъмните създатели), ще свършат земния си път в случай, че не са еволюирали и отказват да приемат издигането на Съзнанието. Сега е времето да дадем насока на нашето намерение, защото движението на енергиите и повишаването на честотите се движи с много бързо темпо.

С енергийната мрежа, която Арконите изградиха преди векове, блокираха космическото знание, което идваше от Космоса към нас. Но тази мрежа първо беше пробита, а наскоро беше напълно премахната. ДА! Арконската мрежа над Земята вече е напълно премахната! Толкова много помощ идва от Източника, от приятелските цивилизации в Галактиката, от космическите кораби, с които някои земни направиха контакт на различни нива. Толкова много информация идва към нас. Сега е необходимо хората СЪЗНАТЕЛНО да започнат да приемат информацията, защото от години са подготвяни за това.

ЧЕНЪЛИНГИТЕ са вид религия – модерна религия. Който създава религиите, той създава и ченълингите – те са чуждоземна технология и средство за умствен контрол – за манипулация на ума. Предпочитам да ги наричам чуждоземна, а не извънземна, защото и ние сме извънземни, но ние сме били поканени да дойдем тук (да творим живот на Земята), а те са дошли да съсипят творенията, живота и да наложат своята система за доминация и контрол. Има ченълинги, които са програма МК Ултра, но има и такива които се предават от тъмните невидими паразити. Друг вид са далечните извънпланетни ченълинги, които се предават от астероидния пояс и Алдебъран. Ангелите и архангелите са всъщност арконите и рептилите. Много хора предават своите фантазии за реалност, че комуникират с тях, а някои получават дезинформация от тези тъмни паразитни същности. Трябва да се има впредвид, че НЯМА човек, който да предава коректна информация от тях, защото те никога не предават такава.

Контрол над съзнанието и програмиране: Проект “Монарх“ – история, техники и приложения

Винаги съм казвала, че ние сме новите хора, новото Съзнание, а не други, които ни се втълпяват като поредната раса, която ще дойде на Земята, за да чакаме отново и отново някой спасител да ни спаси или да извърши „Възнесението” вместо нас. Ние сме тези, които са решили да еволюират (не всички, а само тези, които са решили да го направят), да станат отново тези, които са били, да възвърнат силата си. След като ние се научим да мислим НЕ КАК ИСКАМЕ да бъде, а ДА ВИДИМ как ще се развива дадена ситуация, за ДА БЪДЕ, да спрем нашите очаквания, тогава ще започнем нашия растеж. Най-мощното нещо във Вселената е енергията. Ако се научим как да управляваме и насочваме енергията, ще се превърнем в едни от най-силните хора на Земята.

С времето все повече хора ще осъзнаят истината за наложените празници и по този начин по-малко хора ще ги празнуват, т.е. ще преподпишат договора – съгласие – „Съгласен съм да продължавам да служа за храна на влечугите!” Тези сатанински празници, Бъдни вечер и Коледа/Сатурнелия са свързани с убиването на хиляди отвлечени деца, които стават жертва и храна на рептилския ЕЛит в ритуалните жертвоприношения в чест на техния господар Сатурн.

Не е гордост да сме христовата маса, защото христовата маса е тази, която поддържа доминацията и управлението на влечугите на Земята. Кръстът в небето е Сатурн, христовото съзнание идва от Сатурн, а който го приеме, е христовата жертва, която се принася като такава всяка година. Който се моли на Христос, както вече споменах, той дава съгласие да стане храна на Сатурн чрез неговите подчинени на Земята.

Peter OfEngland (Информацията е от разследване на Peter OfEngland, инфото в скобите е добавено от мен):

„Англия е собственост на римската църква от 15 май 1213 г., за да бъдем точни и църквата на Англия е католически франчайз (пълноправен член).

Това видео е подарък за всички англичани за 800-та годишнина на тяхната страна, която е била открадната от тях. Видеото е на английски език. NEVER PLACE A CROSS – X – ON A BALLOT PAPER

В него се споменава, че крал Джон, под влиянието на тамплиерите Барънс, предава суверенитета на Англия и Ирландия на Папския легат Пандолф чрез издаване на “Харта за отдаване на папа Инокентий 3-ти за вечни времена“, в храма в близост до замъка Довър, на 15 май 1213 г. Това се доказва в Свитък 66 на Магна харта. (***По същия сценарий и България е открадната от римската църква; можем да насочим вниманието си към „българският“ цар Калоян и неговата връзка с папа Инокентий III.).

Крал Джон, освен че предава Англия и Ирландия в ръцете на Римската църква, трябвало да плаща годишен наем от 10 000 сребърни марки, като 7000 са за Англия и 3000 за Ирландия, с цел да остане като главен изпълнителен директор! Някакво съмнение, че Ейре (Ирландия) е католическа? Не се съмнявайте, че Англия все още е собственост на Римската църква под „смегчено привилегировано споразумение“. Каноничното твърдение на английската църква е съвсем конкретно, че тя е част от „Една, Свещена, Католическа и Апостолска Църква“ и това са четирите белега на Църквата. Не коя да е църква, а Църквата. Носенето на Кръста на Малта е знак за привилегия. Никой не е по-голям от Църквата. Тя е авторското право и ще трябва да платите, за да я покажете.

Кралицата може да върне Британската колония САЩ обратно в общността

Във видеото, Peter OfEngland обяснява и защо никога не трябва да се слага „Х“ върху хартия и особено върху бюлетината за гласуване. ТОВА, СПОРЕД ЗАКОНА, ОЗНАЧАВА, че сте луд, престъпник, незначителен, същество от друг свят, просяк или приютант на общинската администрация или под запрещение като психично болен, душевноболен или неспособен да управлява собствените си дела, следователно избирателните райони са психично болни пациенти. „

Известно ни е, че тъмните използват за успешното си съществуване на Земята и подреждането на планетите. Планетите и звездите са същества, които имат съзнание и влияят върху целия живот на Земята, като това влияние се използва от черномагьосниците на управляващия елит.

Магията, която се прави в църковната литургия е много елементарна (за да не казвам проста). В нея се използва участието и енергията на послушниците – на присъстващите там, както и действията на свещеника – той използва много специфични думи и фрази с ниски вибрации, карайки енергията на всеки мъж, жена, дете, присъстващи там, да подсилят текущите магически заклинания. Типичен пример за текстове с ниска енергия са и 10-те Божи заповеди – умствен контрол да изпростява стадото, да го държи в подчинение, както и милите ченълинги, които „пробудените” все още споделят. Литургията е „ново влизане в сила” – като подписване, преподписване на договори и даване на съгласие за кръвна жертва с много специфична цел в ума. Кръвната жертва в църквата е онова висящо изображение, оковано с пирони на кръст, наречено Исус Христос и не само той, жертва е всичко, което той представлява, всичко, което е свързано с него.

За хората в църквата, които участват в почитането на кръвната жертва Исус – означава, че те се съгласяват с тази кръвна жертва и следователно одобряват това, което пък означава, че са съгласни рептилите да продължат управлението си на Земята. Защо кръвна жертва? Защото рептилите ядат хора, крадат им живителната енергия, крадат им Душите със специална апаратура и още: Евхаристията е тайнствения сатанински църковен ритуал, в който вярващият и кръстен (отново подписал договор и дал съгласие невеж човек) християнин (разделен от своето семейство по вероизповедание с етикет християнин), приема тялото и кръвта на „Господ Иисус Христос”- тялото е хляба, виното – кръвта. Рептилите свързват възприятието за хляба и виното със съдържанието на текст с ниски вибрации, който съдържа действие под контрол и в определени граници – „яжте от плътта ми и пийте кръвта ми“ и по този начин използват енергиите в областта на магията и прикриват своите действия, защото хората не ядат хора.

Това магическо съгласие се възстановява при всяка литургия, използва се като един вид над всички магически заклинания, за да укрепи рептилите във властта на Земята и тяхното управление над човешките роби. Тъй като всичко е резултат на нашето участие и нашето даване на съгласие, грандиозното ниво на магията на това просто магическо заклинание, ще служи да подчини всичко на Земята, докато човек не се осъзнае какво прави и кой управлява и контролира Земята чрез магията на съгласието и нарушаването на Свободната ни воля! Чудя се какво ще стане с върховенството на рептилите на Земята, ако всеки мъж, жена, дете, спрат да ходят на католическа и православна църква, ако спрат да помнят думите на Исус Христос, да не празнуват смъртта му.

Намерението и даването на съгласието ни са от ключово значение за всичко, което се постига на Земята, и заради спомените, които се завръщат в паметта на хората, рептилите са преценили, че е необходим по-постоянен план да запази хората на Земята вързани, като техни постоянни роби, затова са създали религиите и църковните ритуали. Тук ще добавя цитат от лъжи и манипулации на тъмните служители от храм св. Седмочисленици. ПОЗОР. И дано това отвори очите на робите на старата Империя.

„Тайнството Евхаристия е най-важната част от благодатния живот на Църквата. Евхаристийната жертва има същата сила, каквато има Голготската, защото се принася същото тяло и се пролива същата кръв. Разликата е в това, че Голготската жертва е кръвна, а Евхаристийната – безкръвна, възпоменателна.“

Според мен всички религиозни вярващи са опасни за хората, те са вирусоносители. Те облъчват и зомбират със своята система от вярвания всички около себе си. Всеки, който е наясно със същността на религията, знае, че това е вирусна система за умствен контрол, че уврежда всички тела на човека и съзнанието му. Религиозните вярващи са носители на ниски енергии и темпоралс (не побългарявам наименованието), които са по-опасни и от клонингите, и от биологичните и химическите оръжия, защото са невидими за нашите очи. Присъствието на темпоралс може да бъде усетено от силните духом хора, а на тези, които това им е неизвестно, могат да разпознаят религиозните вярващи по очите, за да преценят дали да останат в обкръжението им или да се оттеглят.

Ако все още се питате какво е темпоралс – това е вид артифишъл интелиджънс – изкуствен интелект. Вирус, създаден чрез извънземна технология в МАЙЛАБС в Америка, много лесно се програмира в съзнанието на хората.

Слепите вярващи са избрали да се подчиняват и служат на Боговете-самозванци, които създадоха затвора-ферма. Които обраха Земята и хората й, които ни връщат в реинкарнационния цикъл, когато се отправим след „смъртта“ към измерението, което наричаме наш Дом, създадено за да си почиват и да се лекуват Душите след своите инкарнации. Тези вярващи са програмирани, но никой от тях няма да признае това.

Поради това, че те възприемат и вярват в лъжите на религиите, те ги поддържат да съществуват в нашия свят, което задържа пребиваването на тъмните рептили на Земята. За щастие енергията на Земята стана достатъчно висока, за да попречи на идването на инсектоидите – енергията на инсектоидите е по-ниска от тази на рептилите. Те също работеха с някои продажни правителства, предоставяха им извънземна технология за унищожаване на човечеството в замяна на злато.

Човечеството определя в момента посоката към която ще продължи. Промени, постоянни безкрайни промени. Мястото, където пребиваваме в момента е в постоянно движение, промяна и повторно създаване. Дейността на личната промяна изисква отдаденост и смелост да я следваме. В този момент, в който сме напълно будни за това, което първите изпратени сигнали сигнализират на Душата ни, ние разбираме, че никога няма да се върнем на пътя, водещ обратно към стария свят. Ключов фактор, за намиране на баланс във всички моменти на живота, е времето прекарано със Себе си.

Времето, в което живеем сега, никога няма да се повтори отново. Никога няма да бъде видяно отново в цялата Мултивселена. Никога не е имало времева линия като тази, в която живеем и никога няма да има отново такава времева линия. Това ще проектира бъдещето на човешката раса, на обединеното човешко семейство. Човешката раса беше разделена и човекът беше поставен да воюва един срещу друг, за да докаже, че е повече от другия. От нас зависи да спрем тези съревнования и разделения. Докато едни споделяха образа на фалшивата Божия Майка/Богородица/ Дева Мария и т.н. – майката на рептилите, на 15.08.2015, други отговорно работиха за затварянето на Портала Възможностите, който бе създаден от подравняването на Планетите на тази дата, и с който щеше да се задейства работата на ЦЕРН… Всички хора, които работиха заедно, около 500 човека в целия свят, затвориха портала в момента, в който ЦЕРН бе включен. Никога повече ЦЕРН няма да работи с пълен капацитет, никога повече Тъмните няма да успеят да ни навредят чрез него. През тези няколко часа, в който беше отворен Портала, ЦЕРН трябваше да събере няколко времеви линии заедно – в една. Нашата времева линия трябваше да бъде променена в полза на Кабал с цел да бъдем вкарани и затворени в управлението на Новия Световен Ред, НО те не успяха. Колайдерът не проработи в рамките на отворения портал. Нямаше необходимата мощност, за да промени времевите линии. Датата 15.08. се празнува в Западна Европа като Ден на Майката, този ден винаги е бил Ден на Тъмните за техните сатанински ритуали…

Ритуал с човешко жертвоприношение бе заснет тайно в ЦЕРН пред статуята на бог Шива (ВИДЕО)

Богът, на който хората се молят, е все още затворен в 4-то измерение и всеки път, когато отправят молитвите към поробителя си, Ан (Ану) им събира енергийката. След провала на ЦЕРН в Швейцария, китайския Кабал се зае с построяването на ЦЕРН на тяхна територия, като вече ще действа от опита и ще предвиди всички недостатъци, които са се получили при швейцарския – да се разбира, че Ану и рептилите–офицери продължават да търсят начин да напуснат Земята. Ах, плановете им се оказаха капан за тях. (06.12.2015)

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете тази технология за легализиране на всичко, каквото ви хрумне! …

Тук се представя Енки над колоната – Дървото на Мъдростта на живота и се намира в зеница с крила и опашка.

Ай (eye) на английски означава ОКО. Само око или око с крила и опашка са два от символите, с които ни се представя Енки – Е.А., Всевиждащото око…

Буквата „I”, която освен, че символизира око, също символизира и дърво – дървото на Мъдростта на живота, около което е увита змия, която носи мъдростта, а тази змия отново символизира Енки.

Благодарение на Монтагю Кийн преди 4 години (2013) насочих изцяло вниманието си към Ирландия, за да разбера защо Ирландия е ключът, който ще отключи всичко и за пръв път от него прочетох, че Тара Хил е много специално енергийно място с най-важните Лей линии на планетата и с множество мултиизмерни портали.

От снимки на Тара Хил видях, че е като огромен овален монумент с формата на корона, tIara – ТиАРА.

Хълмът на Тара – Датиращ приблизително от 2 000 г. пр. Хр., е бил столица на келтските царства на Ирландия, но вероятно е бил важно място в предкелтският период. Носи името на Arya и Богинята на Земята Eri или Ari. На староеврейски и египетски думата Tara означава порта или портал. Също така е бил познат като Drumcain (или „Хълмът на змиите”).


Според мен и популярната колона или стълбът на Тара, представлява буквата „I” – Дървото на Мъдростта на живота и от там на съществата illi или shi – „просветлените”, които са минавали през мултиизмерните портали на Тара (порталите Илли или Иш -Тар?!). Възможно е също така този камък-колона, да е нещо съвсем различно от това, което виждаме с физическите си очи.

Преди Енки да създаде шумерската цивилизация на територията на днешен Ирак, при търсенето на много специален камък, той идва на Земята и намира този камък на територията на Ирландия.

Камъкът на съдбата – An Liath Fàil


Този камък се нарича „Камъкът на Философа” и причинява „просветление”. Ако човек се докосне до него, той става просветлен. Структурата на този камък е течна, но в земната плътност той кристализира и променя цвета си от черен в син. Чрез магическата сила на камъка Енки и групата му, Черните Гувисти, са контролирали светлината на Слънцето. От там Енки получава прозвището Бог на Слънцето.

На ТиАРА Хил, Е.А. създава лаборатория, в която смесва гени на драко-рептили с гени на вече местни хора във физически тела, уникалните лирианци – русите и червенокосите. Тези хибриди са наречени АРИ (от Ари Ленд тогавашното име на Ирландия – „I”reland). По-късно са наречени Ари-Иш или АЙ-р-Иш- „I”-r-ish. Иш=Ши. Местните хора са наричали анунаките Илли и Ши, защото са излъчвали светлина.

Ирландия е родното място на Арийците – високите бели хора, още познати като обществото Тюле, които по ранг стоят под техните богове и затова имат самочувствието, манталитета, че всичко на този свят им принадлежи. Арийската раса е създадена, за да могат рептилите и драко-рептилите да пребивават в това измерение. Всички арийци са умствено програмирани да превземат и усвояват другите раси, и да унищожават тези, които не им се подчиняват. Не притежават чувства и емоции.

В ДНК-то на новите хибриди, Па-Тара – (Па=баща), Създателят Енки закодира тайното знание, което е отнел от земните жители. Част от тези просветени арийци са т.нар. Катари (Кат-Ари) в Южна Франция.

Паметника на Енки на Тара Хил


Ще припомня, че преди Енки да създаде Арийската раса, той и неговата група са имали достъп до негативната материя, която се намира между нашата и друга Галактика. Тази материя е (негативното) Черно Гуу, позната още като Черно масло. Тя заразява с ментални паразити, които водят до раздвояване на персоналността – шизофрения. Затова не е странно, че и техните творения са болни психопати, а първите творения, след като излизат от тази територия с негативна материя са Арконите – джиновете.

Относно Черното Гуу/Бляк Гуу ще кажа, че съществуват два вида такова – позитивно и негативно.

Позитивното Бляк Гуу е живата сила на Гая. То е течно. Намира се във вулканите, в пещерите, където Лей линиите са разцепени – процепите на камъните. То съдържа всички физически елементи на живота и е създало планетата от Любов – Гая.

Черните гувисти (Енки и групата му) са докарали на Земята от други Вселени, негативното Черно Гуу, преди около 80 000 години. То е свързано с метеоритите (метеоритните камъни) на Земята… и оттогава злото започва на Земята, планувано, за да могат да крадат нашата живителна сила, а те да живеят много по-дълго, от стотици до хиляди години.

За повечето обикновени очи негативното Гуу не е видимо. Съществува и в олтарите на църквите, катедралите, Ватикана… След като човек излезе от църква, се чувства толкова хубаво, че му е олекнало (олекнал е, защото в действителност му е открадната енергията), без да подозира, че с посещението си в църквата, отдава доброволно енергията си става плячка в ръцете на невидимите сенки – Черното Гуу.

Истината за папата и Ватикана: Католическата църква притежава повече богатство, от която и да е банка, корпорация, тръст или правителство

Драко-рептилите внасят цялото зло на Земята. С насилие поробват планетата и съществуващите земни хора. Друидите са създадени с цел да помогнат на човечеството и планетата, и те го правят. Тук ще отбележа, че независимо от това кои са техните създатели, тези същества са били добри и с добри намерения тук. След всеки потоп, човешката раса е била подобрявана да бъде по-устойчива и издръжлива на живота на планетата.

Под Ирландия се намира част от Атлантида. Когато месните ирландци разбират, че смяната на полюсите наближава, тръгват към Египет, Индия, Иран, Южна и Латинска Америка… Полюсите се накланят от Запад на Изток и тогава огромна част от територията на Ирландия потъва под вода. Точно от Западна Европа – Ирландия и Шотландия, Скандинавия, която виждам, че е била много по-близо до Шотландия и Ирландия, започва населяването на Централна Европа и Азия. Друидите – месните ирландци, разпространяват своята мъдрост, знания и култура на територията на Европа, Азия и Латинска и Южна Америка. Те са били на планетата ни с мисия да помогнат на човечеството и на Гая. Наименованието Друиди означава „Пазители на Истината”. Те са поставили на много важни точки на планетата мегалити, закодирали са информация, лекували са планетата. Построили са пирамиди, за да я укрепят, както и да повишат нейната енергия, да увеличат съзнанието на Земята. Това е бил първият процес на изграждането на пирамиди. С времето те са били преследвани и унищожени от драко-рептилите, а името им е било опетнено. Става въпрос за последният потоп и след него.

Всички знания идват от Друидите (всички традици, цялата мъдрост, цялата философия и фиология, идват от Друидите – служителите на Истината):
*познаването на билките;
*знанията за изцелението;
*животинската символика;
*музиката;
*поезията.


Източник: Милена ван Лиер

Последно от СВЯТ

Виктор Орбан: «Всички глобалисти могат да вървят по дяволите, защото в Тексас дойдох аз!» (ЦЯЛАТА РЕЧ НА БЪЛГАРСКИ+ВИДЕО) Владимир Путин: «Западният глобалистки модел е обречен, всичко се движи в различна посока»

Виктор Орбан говори на Конференцията за консервативно политическо действие CPAC в Далас, Тексас (пълното изявление) (Излиза на

Фейсбук страница