Контрапротестър пусна СНИМКИ в нета: Пребиха ме!

Георги Флоров съобщи, че е бил пребит късно снощи пред магазин в столицата, близо до жилището му. Той публикува снимки в социалните мрежи.

Прави впечатление обаче, че снимките са били пуснати в една-единствена група във Facebook – ”Ние искаме оставката на Румен Радев”. Те не са качени в личния профил на Флоров в социалната мрежа.

Според неговия разказ е бил нападнат от трима непознати около 01.10 ч. снощи.

“Ударите, които понесох бяха жестоки! Успях да сваля часовника на единия от нападателите. Часовник, който е доказателство, за щастие и пред магазина има камери, както и на кооперацията също!”, твърди Флоров.

За случилото се потвърдиха и от Министерството на вътрешните работи пред БНР. Образувано е досъдебно производство, по което работи И РУ и СДВР.

Инцидентът е станал на ул. „Крум Попов“ в столичния кв. „Лозенец“.

Флоров сам е повикал екип на „Спешна помощ“ и е освидетелстван. В социалните мрежи е публикуван и документ.

Георги Флоров бе един от мъжете, които преди няколко дни събориха палатковия лагер пред ректората на Софийския университет.

Флоров е един от организаторите на контрапротестите в столицата, които от няколко дни обичайно тръгват от Националния дворец на културата и завършват пред Румънското посолство – едно от местата, които бяха спонтанно блокирани от протестиращи и където преди около седмица стана инцидент.

източник

Последно от БЪЛГАРИЯ

Свободно, нещастник!

ПО ТЕМАТА Румен Сорос активира С0VID геноцидът в България! По план (ОБНОВЕНА) Какъв е планът, който