Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ)

Това не е спринт. Маратон е. В името на човечеството, в името на хората.
Лъжата няма как да победи. Тя разкъсва тъканта на реалността, а това не може да продължи. Тези, които избраха лъжата – могат да се откажат веднага. И колкото по-бързо, толкова по-добре.
„Истината не носи маска, не се кланя в човешки храм, не търси нито място, нито аплодисменти. Тя иска само изслушване.“ – Карл А. Уикланд

Миналата година в ТВ-канала „Цанов напред и нагоре“ – д-р Пламен Пасков и Станислав Цанов обсъдиха 5 ковидни теории и поканиха зрителите да изпратят тяхната.

Това ме провокира да организирам и подредя знанията и информацията, която съм проучила до този момент по повод на ПЛАНдемията  COVID-19.  Ето моята гледна точка (не е теория) и ще се радвам да чуя други, различни гледни точки.

Спомняте ли си “Пътеводител на галактическия стопаджия” на Дъглас Адамс и двамата програмисти, които поставиха задача на най-големия суперкомпютър в галактиката – да даде отговор на ултимативния въпрос за смисъла на живота, вселената и всичко останало.

След 7,5 милиона години изчисления, компютърът отговаря – 42. Как така? Как отговорът на ултимативния въпрос е обикновено двуцифрено число? Това е Ултимативният въпрос!

Защо припомням тази сцена от книгата ли? Защото за да стигнем до същността на даден проблем трябва да зададем правилните въпроси. Не казвам, че не е интересно и прелюбопитно да разберем какво е COVID-19, но за мен по-важни са въпросите: КОЙ и ЗАЩО? Мисля, че след като имаме отговорите на тези въпроси ще разберем по-добре значението на Scam-демията COVID-19. За мен COVID-19 е част от много голям пъзел и много по-важно е да видим цялата картината.

Минавам на първия въпрос: КОЙ?

Pressтитутките ги наричат елит, Catherine Austin Fitts ги нарича – Mr Global , а аз ги наричам психопати. Повечето хора имат напълно погрешна представа за психопатите, която е изградена въз основа на холивудските филми. Ако сега ви попитам дали познавате психопати, вероятно ще ми отговорите „не“. И ще сгрешите. Според психолога Robert D. Hare, който изобретява и след това усъвършенства диагностичната оценка на психопатията, наречена контролен списък на Hare за психопатия от сто човека, един е психопат. Психопатите обикновено изглеждат симпатични и дори много от тях притежават харизма, но в никакъв случай не се подвеждайте по външния им вид или по поведението им. В действителност демоничните нарцистични психопати не са в състояние да разберат човешките емоции, затова те ги изучават внимателно, за да могат да ги имитират, когато е необходимо. С какво се характеризира тяхното поведение: измами, манипулации, импулсивност, лош контрол на поведението, липса на съпричастност, чувство на вина или разкаяние и пренебрегване правата на другите. Те са наясно какво правят, но при тях моралните спирачки напълно отсъстват. Точно това затруднява много хора да проумеят истинските цели на психопатите, които са умело скрити зад думи на загриженост и съпричастност, макар и те в действителност да не могат да изпитват такава. Целта на психопатите е да манипулират околните и да осъществяват пълен контрол върху тях. Точно това ги тласка да заемат позиции, които им позволяват точно това – неограничен контрол. Историята познава не малко психопати, но разликата между тях и сегашните е, че последните притежават достъп до технологии, за които техните предшественици дори не са си мечтали. За мен интернет е благодатната почва върху, която избуяха инструментите, с които психопатите добиха неограничена власт за въздействие и промяна на поведението на огромни маси хора. Следя внимателно как социалните медии повишаха неимоверно нивото на нарцисизма в обществото и си дадох сметка, че това ще доведе до огромни проблеми, за които нито сме подготвени, нито имаме стратегия. През март 2019 бях поканена на конференция в Милано, за да говоря по темата как може да се създаде алгоритъм, с който да намалим присъствието на психопати във властта.

Тогава филмът на Netflix – TheSocial Dilemma  не беше излязъл и вероятно за много хора моите твърдения, че социалните медии водят до увеличаване на броя на самоубийствата сред младите хора (за първи път в Англия самоубийството е водещата причина за смъртта сред младите хора ), насърчават патологичната завист, повишават нивото на агресия и постепенно ни насаждат асоциално поведение. Последствията са, че нашите умове и поведение се променят – невропластичността ни гарантира този ефект.

Продължавайки да изследвам поведението на психопатите и желанието им за осъществяване на тотален контрол върху хората стигнах до заключението,  че със сигурност ще бъдем сполетени от някакъв вирус. Това се случи през лятото на 2019, месеци преди емблематичното събитие Event 201  

на което под егидата на фондацията Бил и Мелинда Гейтс се симулира как трябва да реагират световните организации и правителствата в случай, че се обяви пандемия (което реално се случи около месец по-късно). Два неща ми дадоха увереност, че ще се изправим пред проблем свързан с вирус : К/Грета и Stuxnet. За първата вероятно сте чували, но за Stuxnet е възможно и да не сте. Какво е  Stuxnet? Това е разработка на САЩ и Израел – самовъзпрозвеждащ се компютърен зловреден софтуер, известен като „червей“ защото има способността да се заравя сам от компютър на компютър – с цел да попречат на Иран да създаде ядрена бомба. Този вирус е променен от един от партньорите, без знанието на другия по такъв начин, че да не може да бъде спрян и така на практика кутията на Пандора за кибервойна беше отворена.  Потърсете документалния филм Zero Days , за да научите повече за него. Stuxnet атакува индустриалните контролери, а те са навсякъде – електроцентрали, електрически мрежи, транспорт, телекомуникации, банки и банкомат. Представете си един голям град да остане без ток за месец? А цяла държава? Колко биха оцелели без ток месец?

К/Грета се появи, за да измери нивото на световното затъпяване (все пак, ако ще стартирате ПЛАНдемия имате нужна от маса, която е достатъчно некомпетентна, наивна и доверчива и няма да ви заподозре в криминално престъпление), а Stuxnet трасира пътя за нови вируси. Тук е вероятно момента да ме контрирате с твърдението, че Stuxnet е вирус, който атакува индустриалните контролери, а контролавируса заразява хората. Това е така, но аз се интересувам от patern (модела, начина на мислене, поведението) на тези, които са инициирали и Stuxnet, и контролавируса. Той е един и същ. Демоничните нарцистични психопати, които управляват света не биха се спрели пред нищо, за да поробят хората и да осъществят пълен контрол върху тях.

Колко от вас си спомнят или са обърнали внимание, че през 2016 година – Световния икономически форум (WIF – world economic forum) публикува едно видео с 8 прогнози за света през 2030. Предлагам ви да ги видите

Видяхте или първата и втората? Вие няма да притежавате нищо и ще сте щастливи и ако имате нужда от нещо, то ще ви бъде доставяно с дронове и всичко, което ще имате ще бъде само под наем, но е и ваша собственост. Момент ще кажете вие – как ще ми отнемат това, което имам? Много просто – глобалист-банкерите, които печат шарените хартийки, в които ние безусловно вярваме – притежават света и нас. Чрез контролавируса да ни наложат ваксината, която НЕ е ваксина, дори по думите на нейните производители, а нова операционна система. Нека отново се върнем на думите на Клаус Шваб, който каза, че: „Пандемията представлява рядък, но тесен прозорец на възможност за отразяване, преосмисляне и рестартиране на нашия свят“ – професор Клаус Шваб, основател и изпълнителен председател на Световния икономически форум.

Защо е „тесен“ този прозорец? Защото много учени, които имат морал и правят наука, а не шарлатанство ще разобличат ПЛАНдемията. Ще стане ясно, че PCR е специално направен, за да предизвиква паника и не може да открива реално заразените; ще стане ясно, че компютърните модели на миньони платени от Бил Геноцидис за начина, по който ще се развива ПЛАНдемията са неверни и броят на починалите не е този, който е бил представян на масата. Къщата от карти наречена „контролавирус“ ще започне да се срутва.

И тук ще дойде място на кибератаката , която този път ще засегне всички хора. Ето изявлението, което направи Клаус Шваб преди няколко месеца: „Ние всички знаем, но все пак не обръщаме достатъчно внимание на плашещия сценарий за всеобхватна кибератака…“

Обърнете внимание на фалшивото предположение, с което той започва обръщението си: „ние всички знаем“. Кои всички? Нима всички хора знаят за реалната заплаха под формата на кибератака или за това знаят само тези, които я подготвят? Колко от вас например знаят, че Световният икономически форум в Давос организира всяка година Cyber Polygon? Какво е Cyber Polygon? Cyber Polygon е уникално събитие за киберсигурност, което съчетава най-голямото техническо обучение в света за корпоративни екипи и онлайн конференция с участието на висши служители от международни организации и водещи корпорации. Каква беше темата на Cyber Polygon през 2020 година? Ама разбира се ’digital pandemic’ (цифрова пандемия). „Централната тема на събитието беше „цифровата пандемия“: как да се предотврати криза и да се засили киберсигурността на всички нива.“

На  какво всъщност ни учи пандемията COVID-19 за киберсигурността и как да се подготвим  за неизбежна глобална кибератака. Обърнете внимание на думата „неизбежна“! Кое според вас е накарало хората от световния икономически форум да употребят точно тази дума „неизбежен“? Вие кога я използвате? Не е ли това начин да лансират дневният си ред и да ни кажат,  че след като са ни спретнали постановката COVID-19 сега ни очаква още по-страшна, защото ще е под формата на кибератака?

Ще се използва принципа на Stuxnet – вирусът ще се е разпространил достатъчно, преди да успеем да го идентифицираме и след това ще отнеме много време да намерим начин да го спрем. Как ще ни го сервират този път? Чрез приложение. Кои са най-сваляните приложения:   Zoom, WhatsApp, Facebook, Messenger. Последните три са на един собственик – Марк Зукърберг. Сега си представете кибератака, която електрическата мрежа, електрическите централи, банковата система и т.н. атакува персоналните устройства на милиарди хора – лични компютри и  телефони. Благодарение на COVID-19 ние сме изолирани едни от други и си комуникираме основно чрез мобилни апликации или социални мрежи. Ако пуснете вирус там вие блокирате в още по-голяма степен възможността на хората да си обменят информация и да знаят какво наистина става. Ако при такава кибератака рухне банковата система, много лесно ще се продаде идеята за дигитална валута, която оперира директно във вашето тяло. Кой има патент за това? Разбира се MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSINGLLC 

Ето линк към патента 

Милиони устройства ще бъдат изключени в рамките на дни. Единствената възможност тази кибератака да бъде спряна ще бъде, ако изключите напълно заразеното устройство и спрете достъпа до интернет. Какво ще ни остане като опция за комуникация? А, да : срещи лице в лице и радиостанции. Дали не е време да започнем да се запасяваме с радиостанции?

Ако COVID-19 разруши бизнеса на милиони хора, една кибератака ще довърши тези, които имат бизнес, който е базиран в интернет пространството. Разбира се наясно сме, че една такава криза ще доведе един нов интернет – много по-регулиран, разбира се в името на „нашата безопасност“. Нашите правителства за пореден път ще покажат, че не служат на народите си  (демокрация), а на въпросните „елити“ (олигархична партокрация) и с радост ще се втурнат да ни налагат нови забрани, ограничения и рестрикции. Нека припомня, че когато след някаква голяма криза нашите права са ограничени, тогава не говорим за глобална криза, а за глобална измама.

Дойде време да си отговорим на втория въпрос — ЗАЩО? Защо го правят? Моят отговор е преформатиране на финансовата система. Шепата глобалисти-банкстери, които печат парите искат да преминат на друго ниво на контрол върху човечеството – cashless society. Тези, които имат контрол и монопол върху парите са планирали нова робска система. В четвъртата промишлена революция човекът се отменя. Там ще има само корпорации, които ще притежават хората напълно. Хората могат да се превърнат чат-ботове и да продължат съществуването си дори след смъртта си.

Огледайте се: има ли суверенни държави или има едни пари, които трябва да се похарчат и за целта е назначено едно правителство, което трябва да го стори. Това да ви прилича на суверенитет? От друга страна са технологиите, които ще позволят много дейности, извършвани днес от хората да се поемат от роботите. Какво ще стане с човек, който има 15 часова работна седмица? Той ще има много повече време да се обучава, да се развива и това ще го направи по-трудно управляем. Ето защо психопатите-глобалисти искат да дигитализират всичко. Това е начинът да контролират всеки и всичко и да отнемат всяка независимост (дори мисълта за такава ще бъде отнета). Най-лесният начин да накараш хората да приемат абсолютно немислими и нежелани от тях мерки е чрез страха. Ако изплашите обществеността и ги накарате да се страхуват за живота си, те ще ви позволят всичко – всякакви мерки, да ги следите навсякъде и нека не забравяме, че това ще бъде сторено само и единствено в „името на тяхната собствена безопасност.“ Контролавирусната операция COVID-19 беше стартирана с неистова агресия от всички купени от глобалистите миньони – мъпети-политици, pressтитутки, сороспии, конролавирусни глашатаи (инФЛУенцъри им викаха, преди да стартира COVID-19, но и те като инфлуенцата се ребрандираха). Върху какво се фокусираха? Върху най-ценното, което имаме: здравето. Фармацевтичните гиганти отдавна са наясно, че между желанието да ни притежават напълно стои само една пречка: нашата имунна система. Вярно, че тя е атакувана постоянно – мръсен въздух, химични елементи във водата, която пием, ГМО продукти, с които се храним и не на последно място ваксините, които сме задължени да си поставяме. Кой нормален човек би искал да си инжектира човешки клетки от абортирани бебета? Знаете ли, че най-малко 27 ваксини съдържат абортирани бебешки клетки, клетъчни остатъци, протеини и ДНК от абортирани бебета, включително (но не само), ваксината срещу аденовирус, полиомиелит, Dtap / Polio / HiB Combo, Hep A, Hep A / Hep B Combo, MMR, MMRV Pro Quad, Бяс, Варицела, ваксини срещу херпес зостер, Ебола, ХИВ, туберкулоза, малария и грипни ваксини. Има стотици други ваксини в процес на разработка, които също използват съставки извлечени от абортирани бебета. Кое още беше чудесно проектирано, с цел да разруши нашата имунна система и да нанесе максимално голям брой щети на здравето ни? Lockdown, на които бяха подложени огромен брой държави.

Какво в действителност е така наречения lockdown? Първо е своеобразна форма на потисничество, форма на контрол и не на последно място машина за печатане на пари за болници и фармацевтични компании. Още първата фаза беше ясно, че целта е да се компрометира нашата имунна система и тя да стане максимално немощна: липса на храна, социално дистанциране, носене на маска, липса на достатъчно слънчева светлина и досег със здрави бактерии. След като всички шансове да останем здрави са ни отнети, мнозина вероятно ще видят във ваксината своеобразно спасение. Вероятно мнозина дори ще вярват, че след като се съгласят да си сложат ваксина ще могат да се върнат към стария си начин на живот. Това е поредният капан и поредната илюзия. Не ми ли вярвате? Нека да чуем какво казва самият Клаус Шваб: „Това е фантастика и няма да се случи“.

Тук е мястото да отбележа поредната семантична измама, която психопатите използват в този сценарий. Те казват, че предлагат ваксина. Това е лъжа. Това, което ни се предлага НЕ е ваксина. Това е медицинско изделие, много малък пакет технология, вмъкнат в човешката система, за да активира клетката и тя се превърне в производител на патогени. Знаем, че над 90% от хората са асимптоматични, тогава кому е нужно те да бъдат ваксинирани? Представете си, че аз ви кажа, че има профилактична ваксина против рак, който вие нямате. Ще се съгласите ли да ви я сложа? Какво твърдят самите производители на въпросното медицинско изделие – Moderna. Те наричат изделието си „нашата операционна система“ и го наричат „софтуер на живота“ (препоръчвам по тази тема ето тази статия Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“ (разбирай софтуер на смъртта…бел.ред.).

Значи, това НЕ е ваксина, но пък от друга страна е много удобно да се ползва тази измама. С един куршум два заека : първо имаме разписани всички регулации за ваксините и второ много удобно можем да разделим и настроим хората едни срещу други – про- и анти-ваксъри. Как мислите, защо Moderna ни казват, че ще ни вкарат в тялото „софтуер на живота“? Кой всъщност се превърна във водещо лице от самота начало на тази ПЛАНдемия? Известен професор по вирусология? Не. Епидемиолог? Не. Учен, който изследва вирусни заболявания? Не. Запазена марка на ПЛАНдемията стана 65 годишен разработчик на посредствен софтуер от Сиатъл. Не е ли странно, че човек с това образование и без диплома по медицина е постоянен гост в телевизионни студиа и след като каже нещо всички медии като папагали започват да повтарят думите му? Мисля, че сам по себе си този факт трябва да накара всички червени лампички в главата ви да светнат неудържимо, че тук става въпрос за измама с гигантски размери. Бил Геноцидис уверено заявява, че около 70% от човечеството трябва се ваксинира и след това всички правителства, „експерти“ и медии започват да повтарят това като мантра. Г-н Геноцидис казва, че „пандемията ще приключи през 2022“ и малко след това СЗО излиза с изявление : „Очакваме край на пандемията след по-малко от 2 години.“ Г-н Геноцидис продължава с изявленията и казва, че :Ресторантите и баровете ще останат затворени поне още 6 месеца“ и малко след това всички европейски държави налагат „строги противоепидемични мерки“ на ресторантьорския бизнес.

Коя според вас е причината, човек, който не е имал нищо общо с медицината да прави прогнози и дава съвети и за „чисто медицински проблем“ според твърденията на мнимата СЗО?

Съвсем нормално е да се усъмним, че истерията около вездесъщия вирус няма нищо общо с реален здравен проблем, а по-скоро обслужва друга цел : стремежа на елит от психопати да получат контрол върху икономическите, финансовите и социалните лостове на управление на целия свят. The great reset – плана публикуван на страниците на Световния икономически форум.

В този план човекът като такъв е отменен. Ние няма да имаме право на нищо – дори на собствени мисли и емоции. Да хвърлим едно око на статия от ВВС от юни 2020. Четем: „Пътуващите ще представят на митническите служители входна виза и протокол за ваксинация. Това може да е хартиена карта – или мъничка татуировка на ръката им, невидима с просто око, но четена от инфрачервен скенер. Тази технология вече съществува и е изпробвана върху живи животни и човешки труп на кожата, каза изследователката Ана Якленец от Масачузетския технологичен институт. Техният метод използва пластини с микроигла, които могат да доставят както ваксината, така и спрей от невидимо мастило под кожата на човека, съхранявайки записа на ваксинацията.“

Много се забавлявам с изявленията на някои функционално неграмотни умно-красиви, които уверено твърдят, че Бил Геноцидис няма да ги „чипира“. Всъщност са прави. Ще ги маркира. Точно както маркират животните в една ферма – с малък бар код или пък с татуировка на ръката. Нека да предоставим доказателства, че това като технология е налично и разработено и само натурална тъпота на умно-красивите им пречи да проумеят, че тяхното невежество умело ги води в капана на психопатите  – има ли чип във ваксината

и тук е статията за разработката на Масачузетския университет:
Biocompatiblenear-infrared quantum dots delivered to the skin by microneedle patches record vaccination
.

Може би едно от най-логичните и добре обосновани обяснения на ситуацията, в която се намираме в момента дава Catherine Austin Fitts – тук можете да гледате нейното интервю

Нека отново се върна на въпроса: ЗАЩО? Защо този елит от психопати иска това? Дали пък един от възможните отговори не се крие в цитата на Стефан Цвайг: „Ние не знаем какво е истински живот. Не зная какво е да живееш без непрекъснато да мислиш : колко ли струва това? Ние никога не сме били свободни. Може би едва тогава ще узнаем цената на онова, което се нарича живот.“ Мислите ли, че тази финансова система дава истинска свобода на някой от нас и дали не можем да изградим система, различна от тази, в която само шепа банкстери имат истинска свобода?

Защо тези демонични психопати искат да имат контрол върху нашите мисли, емоции и чувства? Много просто. Те не са в състояние да ни разберат, не могат да съпреживяват като нормалните хора. Те се опитват да ни разберат отвън, за да могат да ни контролират, като използват „машинно обучение“, AI, анализ на големи данни и нашите дейности в социалните медии и навици за пазаруване. Благодарение на медиите те използват пропагандата, за да променят нашето поведение. Те могат да картографират всяка част от човешкия геном, да ни изучават като лабораторни експерименти, да ни разбиват на брой битове данни, да крадат човешкото съзнание до физическите и материални химикали и неврони, те се опитват да ни сведат да не бъдем нищо повече от биологични роботи. За съжаление нито едно от тези неща не им дава вътрешността на човешката душа. Те могат да ни измерват, определят количествено или дори да ни унищожат, но това, от което се страхуват, е човешката душа, защото точно нея те я нямат. Затова наложиха социалното дистанциране, за да ни спрат да се обединим срещу тях. Единствената разлика между тях и нас е, че те са обединени в плановете си да ни унищожат, а ние не.

Реално те са вирусът, те са ракът, който изяжда нашия свят. Психопатът въпреки парите си не може да бъде изпълнен духовно и въпреки ресурсите, които притежава не може да изгради смислен и автентичен живот. И това ги вбесява. Болни да управляват и да ни унищожават, те може би не са напълно наясно какво правят, но това разрушително желание мотивира техните мисли и действия. Всяка тяхна идеология, правителствена система, политическа философия или политика е въплъщение на тяхната несигурност, непълнота и дълбоко вкоренена малоценност. Те не могат да преодолеят това и го проектират върху останалия свят.  

В противовес на the great reset се появи една вълна, която се надига като цунами в цял свят the great awakening (голямото пробуждане).

Нека не забравяме, че това е маратон, а не спринт. Обединени и въоръжени с истината ние можем да победим. Трябва ни сигурна платформа, на която можем да се организираме, да споделяме и обменяме идеи. Всеки, който има идеи, нека ги сподели. И в заключение: отхвърлете лъжата. Възпитано, но твърдо и непреклонно.

„Истината не носи маска, не се кланя в човешки храм, не търси нито място, нито аплодисменти. Тя иска само изслушване.“ – Карл А. Уикланд

Автор: Таня Тодорова
Източник: Оn А Real Case

 

«“Reset The Table”– част от пъзела “The Great Reset”» Знаете ли, че на 28 юли 2020 г. Фондация Рокфелер публикува документ, наречен „Нулиране на масата“? Всичко е свързано с предстоящия недостиг на храна

 

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама❗
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци❗

Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Последно от ЛЮБОПИТНО