Конференция за вредата от живака – Тиомерсал, във ваксините

Тиомерсалът се добавя във ваксините като консервант, но изследвания показват, че той е невротоксичен.

През юни 2000 г. в конгресния център Отланта, в щата Джорджия в САЩ се провежда съвещание, организирано от Центъра за контрол и профилактика на заболяванията в САЩ (CDC).

На съвещанието присъстват представители от Световната здравна организация, управлението за контрол на продуктите и лекарствата (FDA), медицински институт и шест фармацевтични компании.

Целта на срещата е осветяване на факта, че данни на Центъра по контрол и профилактика на заболеваемостта показали връзка между нарушенията в нервно-психическото развитие, особено аутизма, с тиомерсала в детските ваксини.

По-голямата част от съвещанието е посветено на дискусия за честотата на аутизма при деца, ваксинирани с ваксини, които съдържат тиомерсал.

Д-р Уилям Уейл забелязва, че е налице не просто връзка, а значителна статистическа корелация, между аутизма и тиомерсала. Това изявление е най-показателното в цялото съвещание.

Ето каква казва д-р Уилям Уейл:
„Съществува пряка и статистически значима връзка между развитието на аутизъм с количеството получени дози живак. Вие можете да манипулирате тези данни, както ви е угодно, но зависимостта е линейна и статистически значима…“

На което представителите от института по медицина посочват, че трябва да се проведе повторен анализ на данните.

Ето какво отговаря д-р Уейл:

„Вие можете да манипулирате данните, както искате, но връзката все едно ще се прояви, каквото и да правите…“
По-рано няма и намек някой да се усъмни в изследванията, които представят производителите на ваксини. Но сега има все повече случаи, когато изследванията се проверяват и в тях участват незаинтересувани от продажбата на ваксини лица и институти.

Д-р Уейл категорично заявява, че неговото дете няма да бъде ваксинирано с тези ваксини. Той посочва също, че ще се направи всичко възможно населението да не научи, че ваксините са опасни.

Липсва желание да се признае вредата от ваксините
На съвещанието са представени резултати от изследвания за връзката между живака, тиомерсала във ваксините, с аутизма. Еднозначно прочути медици изказват мнението, че колкото по-рано едно дете се ваксинира с ваксина, която съдържа живак, толкова по-голям е рискът да се разболее от аутизъм.

Въпреки представените резултати от изследвания, производителите на ваксини препоръчват да се придвижат ваксини срещу грип за бременни, които съдържат живак.

Д-р Мери Холанд изразява несъгласието си – след като се доказва вредата от живака, защо се препоръчват противогрипни ваксини за бременни.

Създава се впечатлението, че фармацевтичните компании или не чуват или не искат да чуят за вредата, която нанасят на здравето ваксините.

Тиомерсал все още се добавя във ваксините

Д-р Пол Томас:

„И това престъпление с тиомерсала не се прекратява. Не мога да разбера защо са решили да го оставят в многодозовите противогрипни ваксини.“

В една доза ваксина против грип се съдържат 25 микрограма теомерсал, което е огромна доза, особено за новородено.

„Аз съм ужасен от това, че с тези ваксини се ваксинират бременни жени, а тестване въобще не е правено. Прочетете инструкцията на производителите на ваксината и ще прочетете „ваксината не е изпробвана върху бременни“ – посочва още д-р Томас.

Чрез организма на бременната жена живакът попада в мозъка на детето.

Според д-р Томас в сайта на CDC, в раздела „бременност и ваксини“ пише, че дългосрочни изследвания не са провеждани и всички изследвания са много ограничени по обем и време. Понякога това са само 100 бременни и предполагаемата безопасност не засяга невротоксичността.

Тази статия е написана по доклади на д-р Рашид Бутар, Тони Бърк, Мери Холанд, Пол Томас и др.

Превод: издaтeлcтвo PACПEP

ПО ТЕМАТА

Експерт по ваксините разкрива защо тимерозалът (живак) НЕ е необходим във ваксините

Разкрития на вътрешен човек за ваксините (ИНТЕРВЮ)

Факти за грипните ваксини, които се крият от обществеността

Масивното прикриване на ваксините потвърдено: Секретни документи доказват, че ваксините причиняват аутизъм

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

Ваксинирането: причина за аутизъм!

Ние не ваксинираме (ФИЛМ – БГ СУБ)

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

10 научно потвърдени факта за ваксините, които задължително трябва да знаете

Ваксините – Рак в инжекция

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

Фейсбук страница