/

Конференция с Робърт Кенеди-младши по повод откриването на европейския клон на организацията му Children’s Health Defense

Маркус Хайнц: Добре дошли в Берлин! Името ми е Маркус Хайнц (Markus Heinz), аз съм адвокат от гр. Улм и съосновател на „Куерденкер-731” [бел. прев. – Querdenker-731 е инициатива в Германия]. До мен седи Сента Депюи (Senta Depuydt), Робърт Ф. Кенеди-джуниър, Тина Чой (Tina Choy) и Хайко Шьонинг (Heiko Schöning) от „Ерцте фюр Ерклерунг” [бел. прев. – Äzte für Erklärung е млада организация, състояща се от 500 лекари, които са против мерките за Ковид19). Ние сме днес в Берлин, за да приветстваме участниците в Children’s Health Defense Европа и Children’s Health Defense Америка. Робърт Кенеди е дошъл в Берлин, за да проведе повече срещи с Children’s Health Defense Европа. Това днес е началото на нашата среща и сега бих дал думата на Хайко Шьонинг, за да каже някои неща и да поздрави нашите гости на английски.

Хайко Шьонинг: Здравейте и добре дошли в Берлин! Днес е петък 28 август 2020 г. Името ми е Хайко Шьонинг. Аз съм доктор по медицина. Съосновател съм на Ерцте фюр Ерклерунг. За нас е удоволствие, че Робърт Кенеди-младши е тук в Берлин с колегите си от организацията Children’s Health Defense. След малко ще говорят. Както знаете, той е племенник на човека, който изрече думите „Аз съм берлинчанин”. Те ще разкажат какво ще правят тук на това историческо място и в тези исторически времена.

Робърт Кенеди-младши: Аз съм Робърт Кенеди-джуниър. Моля да ме извините за гласа ми, който ще се оправи с говоренето. Позволете ми да ви разкажа малко за приключението, което ме доведе тук. Аз ръководя най-голямата група в света за защита на водата, която се нарича Waterkeeper Alliance [https://waterkeeper.org/]. В началото на 2000-те съдих големи централи за изгаряне на въглища в САЩ за изхвърлянето на живак по това време. Единственото ми притеснение беше въздействието на живака върху рибите и върху здравето на хората, които я ядяха. По това време ми стана ясно, че във ваксините също има големи количества живак. Много по-голямо е излагането при децата, отколкото би получило едно дете някога от яденето на риба. Започнах да се занимавам с това и стартирахме организация, която се опитваше да има много ограничен обхват, която се опитваше да премахне живака от ваксините. Малко по малко разбрах, че има по-големи проблеми с ваксините.

Централният проблем и този, от който бяхме най-дълбоко загрижени, беше, че ваксините в САЩ не са тествани за безопасност. Те имат неприкосновеност, която не е достъпна за никой друг медицински продукт и този имунитет, за който повечето хора дори не могат да повярват, е артефакт от наследството на Центъра за контрол и превенция за заболяванията (CDC) като обществена здравна служба, която е била квазивоенна агенция. По времето, когато стартира програмата за ваксини, предназначението е било с национална отбранителна цел и те са искали да се уверят, че ваксините могат бързо да бъдат формулирани и разгърнати, за да дерайлират атаките на чужди държави с биологични вещества. Така че те премахват регулаторните пречки, включително необходимостта да се тестват ваксините за безопасност срещу плацебо. Така че моята много тясна цел при стартирането на Children Health Defense беше да се справя с този проблем и да постигна правилното тестване на ваксините за безопасност, защото ако те не са тествани за безопасност, никой не може да ви каже от нито един медицински орган дали тази ваксина вреди повече на хората, отколкото ги спасява. Докато продължавахме с това застъпничество, стана много ясно, че има и други проблеми.

Имаше проблеми с корупцията в нашата политическа система. Фармацевтичните компании не само корумпираха нашите политици с огромни количества лобистки пари, но бяха превзели агенциите, които трябва да защитават американците от заплахите за общественото здраве: CDC, FDA, HHS. Те бяха превзели пресата у нас чрез огромни потоци от долари за рекламни, които я бяха неутрализирали. Те ефективно разрушиха американската демокрация, като неутрализираха всички онези институции, които бащите-основатели на нашата нация бяха създали, за да застанат между алчната корпорация и уязвимото дете. Конгресът беше корумпиран. Регулаторните агенции бяха превзети; бяха превърнати в марионетки на индустрията, която трябва да регулират. Пресата беше извадена от строя. И най-лошото е, че те бяха приели закон у нас през 1986 г., който дава на фармацевтичните компании пълен имунитет от отговорност. Така че нямаше стимул никоя от тези компании да направи ваксините безопасни. Малко по малко осъзнахме, че това не е само американски проблем. Това беше глобален проблем.

Преди две години, когато се разправях със случая Монсанто и срещнах партньора си тук Сента Депюи. Сента вече разбираше връзката, която ми отне толкова време, за да формулирам между токсините в нашата среда, превземането на нашите агенции, на политическите ни структури от тези мощни компании. Тя също така осъзнава, че фармацевтичните компании са най-мощните, по-мощни от петролните, по-мощни от химическата индустрия и по-голяма заплаха не само за здравето на нашите деца, но и за всички институции на демокрацията, не само в Съединените щати, но по целия свят. И много се радвам, че Тина Чой помогна на Сента да организира Children’s Health Defense Европа. Днес сме тук, за да обявим стартирането на тази организация. Постигнахме много, много успех в Съединените щати, но осъзнаваме, че фармацевтичната индустрия експлоатира и превзема политици, управлява правителствата във всяка държава по света. Ако спечелим тази битка само в една държава, САЩ, все пак ще я загубим в световен мащаб. Така че имаме нужда от хора с добра воля, хора, които имат смелост, хора, които имат неконформистки начин на мислене, които разбират, че ни лъжат, че цялата политическа структура днес е наситена с фармацевтична пропаганда.

През последните няколко години наблюдавахме нещо изключително. Смятам, че сме в точката на инфлексия в човешката история, най-голямата и критична точка на инфлексия, с която човечеството някога се е сблъсквало. В продължение на много години тоталитарните или авторитарните държави използват силата на страха, за да създадат отстъпление в населението. Израснах, разбирайки какво се е случило през Втората световна война у нас. По време на Нюрнбергския процес Херман Геринг беше попитан от прокурора как е накарал германския народ да се съгласи. Геринг отговаря, че това не се отнася само до Германия, това действа във всяка държава, независимо дали е фашистка или комунистическа, монархия или демокрация. Всичко, което управляващите трябва да направят, е да кажат на хората, че има нещо, от което трябва да се страхуват. Посочете с пръст източника на страха им и можете да накарате хората да правят всичко, което искате. Можете да ги накарате да отидат на заколение като овце; можете да ги накарате да се подчиняват. По време на същата Голяма депресия, която породи Адолф Хитлер, имахме голям късмет в нашата страна, че имахме за лидер Франклин Рузвелт и той каза: „Единственото нещо, от което трябва да се страхуваме, е самият страх“. Той разбираше, че страхът ще ни тласне към тоталитаризъм.

С програмата за биосигурност, която такива като Бил Гейтс и Антъни Фаучи и Давос, и всички онези, които управляват глобалната икономика, от години разбират, че имат сила, която никое тоталитарно правителство никога не е имало на разположение, която е биосигурността. Хитлер можа да посочи евреите и да каже, че това е голямата заплаха, трябва да се страхуваме от тях и всички останали трябва да се подчиняват, за да можем да се преборим с тях. Други страни се страхуваха от болшевиките. В Съединените щати полубоговете ни сочат мексиканци или тъмнокожи хора и казват, че трябва да се страхуваме от тях или пък терористите. Всички тези неща ни карат доброволно да се предадем, да се откажем от своите човешки права, гражданските си права и да влезем като овце в кланицата. Сега те имат източник на страх, който е най-широко разпространената, всеобхватна сила, която някога са имали и това е страхът от пандемия. Правителствата обичат пандемиите по същия начин, по който обичат войните, защото това им дава сила; дава им контрол и им дава способността да налагат подчинение на хората.

 

Днес имаме много нови технологии, които дават на правителствата способността да налагат контрол върху населението, който никой тиранин никога досега не си е представял в човешката история. Имаме 5G, който създаде състояние на наблюдение. 5G не е тук за ваша полза. Не е тук, за да направи живота ви по-добър, само защото можете да изтеглите видео игрите си за 6 секунди, а не за 29. Единствената причина за 5G е, защото позволява на тези компании за големи данни, управлявани от Бил Гейтс и Марк Зукърбърг и Джефри Безос, да събират нашите данни и да слушат разговорите по мобилния ви телефон. Винаги са били в състояние да направят това, но не е имало начин те да транспортират тези данни, за да ги подложат на анализ и след това да ги монетизират и после да ги продадат. Днес Бил Гейтс изгражда град в Аризона, 80 000 души, с център за данни, който ще може да поеме всички тези нови данни, данните на вашата Алекса в дома ви. Нима смятате, че Алекса работи за вас? Тя ви шпионира. Мобилният ви телефон ви шпионира. Те имат биометрични системи за разпознаване на лица. Вашият GPS. Бил Гейтс се хвали, че сателитите му ще могат да наблюдават всеки квадратен инч на планетата 24 часа в денонощието.

Те имат още една иновация, която е дигиталната валута. И след като са дигитализирали нашата валута и са се отървали от паричната икономика, те ще имат абсолютен контрол над нас, защото ще могат да облагат всяка транзакция. Банките ще могат да осребрят всеки трансфер на благосъстояние, всяка транзакция, независимо колко малка е тя. Също така те ще могат да налагат подчинение, защото ако не сте послушни, ще могат да затворят банковата ви сметка и да ви оставят да гладувате, а вие няма да имате достъп до пари в брой.

Много хора твърдят, че тази пандемия е била пЛандемия, че е била планирана от самото начало, че е част от зловеща схема. Не мога да ви дам отговора на това. Не разполагам с достатъчно доказателства. Много от това ми се струва доста планирано. Не знам, но ще ви кажа следното, ако създадете тези механизми за контрол, те се превръщат в оръжия за подчинение на авторитарните режими, независимо колко полезни или невинни са хората, които са ги създали. След като ги създадете, с тях ще бъде злоупотребено. 100% гарантират, че ще бъде злоупотребено! И всички хора, които сега са на улицата, които се разправят с това ново налагане на авторитарен контрол, който виждаме навсякъде около нас, на хората, на които се казва „Носете си маската.“ Мисля, че всички в Европа, всички в Германия, всички в Съединените щати, ако им беше казано, защо трябва да носят маска, как науката казва, че ще помогне, как науката казва, че работи, че ще спрете препредаването на други хора – всеки би я носил без проблем. Това, което знаем, е, че не са честни с нас. Казват ни, това е науката, но това е апел към авторитета. Това е наука, защото Тони Фаучи и Бил Гейтс ни казват, че е такава. Искаме да видим проучванията. Искаме да видим проучванията върху хидроксихлорохина. Искаме да видим проучванията дали локдауна убива повече хора от коронавируса. Искаме да видим Истинска наука и оценка на реалния риск.

Баща ми ми каза, когато бях дете, „Хората с авторитет лъжат“. Ако ще продължим да живеем в демокрация, трябва да разберем, че хората с власт лъжат. Хората с власт ще злоупотребяват с всяка власт, която им оказваме, а в момента им даваме силата да управляват всяка малка част от живота ни. Двадесет и четири часа на ден те ще знаят къде се намираме, ще знаят къде и как харчим парите си, ще имат достъп до нашите деца. Те ще имат правото да налагат нежелани медицински интервенции върху нас. Нацистите направиха това в лагерите през Втората световна война. Те тестваха ваксини върху цигани и евреи и светът беше толкова ужасен след войната, че подписахме Нюрнбергската харта. Всички ние обещахме тогава, че никога повече няма да налагаме нежелани медицински интервенции на хората без информирано съгласие. И все пак за две години цялата тази убеденост изведнъж изчезна. Хората се разхождат с маски, докато всъщност науката зад това не им е обяснена. Те правят това, което им е казано! Тези държавни агенции организират подчинение и то не е демократично; не е продукт на демокрацията. Това е продукт на фармацевтично задвижвана програма за биосигурност, която ще пороби цялата човешка раса и ще ни потопи в дистопичен кошмар, където апокалиптичните сили на невежество и алчност ще управляват живота ни и ще съсипват децата ни и ще унищожават всички мечти и достойнство, които се надяваме да предадем на деца си.

Стартирането на тази организация, Children’s Health Defense, в Европа е предмостие; това е съобщение към света, че няма да го приемем. Изграждаме институции за борба с вашите институции. Вие имате глобални институции и ние сега имаме глобална институция. И ние ще излезем утре с най-голямата тълпа в германската история и всички те ще кажат – мирно – едно и също нещо: Няма да ви позволим да отнемете нашата демокрация. Няма да ви позволим да ни отнемете здравето. Няма да ви позволим да ни отнемете свободите. Няма да ви позволим да отведете децата ни.

Много се гордея с хората, с които седя на тази маса, които са хора, които имат смелостта да предизвикват, да говорят Истината на властта и да мислят независимо и да се откъснат от общоприетостите, които поробват толкова много от човешката раса. Благодаря!

Сента Депюи: Името ми е Сента Депюи. Аз съм от Белгия. Когато се срещнахме [с Робърт Кенеди-джуниър], беше в Европейския парламент. Белгия е малка страна, но е в сърцето на ЕС. След личния ми опит с ваксини, вредата от ваксини, започнах да поставям под въпрос науката и решенията, които правим и се опитваме да проагитираме малки европейски институции. И за мен беше очевидно, че в малките държави можем да видим същите стратегии, същото описание, същата наука, същият вид законодателство в синхрон винаги едновременно разположено в Европа. Също така колко голямо всъщност е влиянието на Съединените щати върху европейските политики и особено на американските лобита. Това не се отнася само до ваксините. Такъв е и случаят с Раундъп, пестицидите и други вреди. За мен е много ясно, че има международна агенда, която беше разположена навсякъде без дори наистина да се обърне внимание какво наистина се случва във всички държави. Така че аз се опитвам да си сътруднича с различни страни в Европа и днес съм много щастлива, че най-накрая можем да отворим европейския клон на Children’s Health Defense, защото смятам, че в Европа всяка страна има специфичен принос, който може да направи. Например, италианците са направили отлични изследвания по много проблеми. Французите също. За всеки проблем всяка страна може да разполага с велик учен, ново изследване, уисълблоуър, нова информация или някакъв активизъм, който могат да покажат и да допринесат. Когато видя цялата фантастична работа, която е свършена в САЩ, как организацията на Робърт Ф. Кенеди-младши наистина води движението, не само за безопасността на здравето, но също и увеличаването на здравната свобода и човешките права, тъй като ние постепенно се предвижваме от проблемите за безопасността на здравето и регулиране към проблемите с човешките права. Сещам се също за съдебния спор в последно време срещу цензурата на фейсбук. Ние се занимаваме с всички тези проблеми, които изскачат от предходния. Наистина вярвам, че всички заедно днес с вдъхновението, което г-н Кенеди ни дава и със силата на действията, които са направили в САЩ и също във всяка една страна, можем наистина да предоставим днес международен отговор, да създадем истински алианс, който да се застъпи за нашите права и свободи и да отблъснем случващото се.

Робърт Кенеди-младши: Благодаря ти, Сента.

Сента Депюи:Сега искам да ви представя Тина Чой, която е нашият германски представител на Children’s Health Defense Европа. Аз лично съм много, много впечатлена от реакцията на германския народ и трябва да кажа като европейка, че съм много горда да бъда в Германия днес. Мисля, че германците могат да допринесат за историята. Те притежават съзнанието, от което всички се нуждаем и имат куража да се застъпят за правата си. Поздравления Германия и благодаря, че ни поведохте!

Тина Чой: Благодаря ви, г-н Кенеди, че сте тук! За нас е голяма чест, че сте тук и отваряме новият клон Children’s Health Defense Европа заедно с вас и Мери Холанд.

Хайко Шьонинг: Имам някои технически бележки. Тази конференция ще бъде излъчена на www.acu2020.org и преведена на 10 езика. На уебсайта ще намерите и други наши неща. Също така съм лекар на Робърт Кенеди-джуниър тук в Германия и искам да заявя, че проблема с гласа му не е свързан с никакъв вирус, не е Ковид 19. Това е дълготрайно физическо гласово заболяване. Ние сме много горди, че той е тук сред нас.

Утре ще се събере голяма тълпа като на 1 август, която беше най-голямата в Европа, а утрешната ще бъде много по-голяма, защото всички ние сме заедно тук в опит да кажем Истината на хората. Много съм доволен, че сме се събрали международно да отстояваме здравето, особено това на децата. Аз също съм и баща и не искам синовете ми да страдат в бъдеще. Не искам един ден децата ми да ме попитат: „Татко, твърде страхлив ли беше или твърде глупав тогава?” Напълно съм съгласен с Вас, че живеем в много специално време и ние трябва да се изправим и да говорим Истината. Благодаря ти много.

Маркус Хайнц: Вероятно и аз мога да кажа няколко думи. Майкъл Балбек Ви покани на големия протест утре и Вие вече отговорихте, че ще дойдете. Много сме поласкани, че ще го направите, защото ние сме голямо движение за свобода, за мир и смятам, че това е много силен сигнал към света, че преди всичко, че сега вече има Children’s Health Defense в Европа, тъй като има много проблеми с правата на децата точно сега в Германия. Можем да поговорим за това по-късно, ще го обсъдим на някое съвещание през следващите дни. Много се радваме, че сте тук. Фантастично е и смятам, че можем да променим света с това, което правим този уикенд в Берлин.

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн”

ПО ТЕМАТА

Робърт Кенеди-младши: Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така, както обичат войната! (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Истината за Антъни Фаучи: д-р Джуди Миковиц (ВИДЕА)

ПЛАНД€МИЯ (ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши: Ваксините са медицински холокост (ВИДЕО)

Ваксината – спасение или оръжие? Зад СОVID-19 се крие сянката на Бил Гейтс! Искат ли “Господарите на парите” да наложат властта си над света, чрез всеобща тайна чипизация

Робърт Кенеди-младши и Де Ниро дават 100 000 долара, на който докаже, че ваксините са безопасни

Робърт Кенеди-младши разобличи „плана за диктатура на ваксините“ на Бил Гейтс

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Химик: Всички лекарства са за намаляване на населението (ВИДЕО)

Излишните хора