Корнелия Нинова собственик на хотелски комплекс за десетки милиони евро в Гърция? (ВИДЕА) ОБНОВЕНА

/

 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е собственик на луксозен хотел за десетки милиони евро на п-ов Халкидики. Това показва разследване на „Телеграф медия“, като информацията засега е непотвърдена.

Името на имота е „Мираджио Термал Спа Ризорт“. Има информация, че в марината на хотела е акостирала яхта на хазартния бос Васил Божков на стойност 3 млн. евро, която е била наречена „Черната перла“.

В разследването също така се твърди, че за да се прикрие кой е реалният собственик на имота, както и че той е купен с пари на данъкоплатците през кредит, отпуснат от държавната Българска банка за развитие, хотелът е вписан на фирмата на подставено лице на Нинова. Става дума за Санко Пешев – брат на председателя на БСП – Красно село Иван Пешев. Санко Пешев е управител на фирмата, получила кредита – „Интернешънъл инвестмънтс“ ЕАД.

Телевизия Евроком

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДОПЪЛНЕНИЕ 

„Телеграф“ намери хотел на Нинова в Гърция. Тя: Ще съдя!

 

ПО ТЕМАТА

 

 

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Who is who. Олигархът Васил Божков. Кой е той ? И защо изгърмя ?

 

Истината за Васил Божков (ВИДЕО)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

Ивановден е!

Честит Ивановден! Честит празник на всички именици! Ивановците в България са над 300 хиляди! Да са

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times