Корнелия Нинова собственик на хотелски комплекс за десетки милиони евро в Гърция? (ВИДЕА) ОБНОВЕНА

/

 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е собственик на луксозен хотел за десетки милиони евро на п-ов Халкидики. Това показва разследване на „Телеграф медия“, като информацията засега е непотвърдена.

Името на имота е „Мираджио Термал Спа Ризорт“. Има информация, че в марината на хотела е акостирала яхта на хазартния бос Васил Божков на стойност 3 млн. евро, която е била наречена „Черната перла“.

В разследването също така се твърди, че за да се прикрие кой е реалният собственик на имота, както и че той е купен с пари на данъкоплатците през кредит, отпуснат от държавната Българска банка за развитие, хотелът е вписан на фирмата на подставено лице на Нинова. Става дума за Санко Пешев – брат на председателя на БСП – Красно село Иван Пешев. Санко Пешев е управител на фирмата, получила кредита – „Интернешънъл инвестмънтс“ ЕАД.

Телевизия Евроком

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДОПЪЛНЕНИЕ 

„Телеграф“ намери хотел на Нинова в Гърция. Тя: Ще съдя!

ПО ТЕМАТА

Българите дали 2.66 милиарда лв. на Божков

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на