Корнелия Нинова съди Калина Андролова

«Мили мои фейсбук приятели! Тъй като ви чувствам близки, мисля истински да се покая пред вас. Корнелия Нинова е завела съдебно дело срещу мен за това, че съм наранила крехката й политическа душа с критични статуси и статии, публикувани в моя профил тук, и тиражирани от много електронни медии. Като компенсация иска 12 хиляди евро, за да се почувства по-добре. Ето какво пише Корнелия в исковата си молба:
„Статусите и статиите ми причиниха стрес и притеснения да не би хората да им повярват. Вече не мога да спя спокойно през нощите, защото мисля за публикациите и за широкия им отзвук, който те имат в обществото. Поради безсънието, през деня се чувствам отпаднала и ми е трудно да се съсредоточа върху работата си. Загубих концентрацията си и защото хората продължават да ми задават въпроси дали изложеното в тези статуси е вярно. Ежедневно търпя подобни въпроси, които ме изкарват от равновесие. Затворих се в себе си, нямам желание да се срещам с приятели и познати, защото се чувствам унизена и потисната. Една част от колегите ми в БСП се отдръпнаха от мен вследствие на публикуваните статуси и статии. Усещам промяна в тяхното отношение спрямо мен, защото избягват да общуват с мен, не ме канят на извънпартийни събирания. Особено силно се оказа влиянието на публикациите не само върху съпартийците и съмишлениците ми, но и върху хора, които потенциално биха могли да бъдат привлечени от социалистическите идеи, но прочетеното ги отблъсква и изпълва със съмнение. Станах нервна, раздразнителна и притеснена дали няма да излезе поредната позоряща личността ми публикация. Заживях с постоянния страх, че някой мой близък или познат е прочел писанията. Понякога се хващам, че през няколко часа проверявам дали не е публикуван следващият позорящ ме материал, като това ми пречи да се концентрирам върху работата си.”
И така нататък, и така нататък. Ако да знаех, че такова й причинявам, никога не бих си позволила критика! Изпълва ме дълбока човешка тъга. Да не може да спи спокойно и съпартийците й да я избягват и да не я канят на извънпартийни сбирки! Колко чувствителен и крехък лидер има БСП! Би трябвало публичните фигури да са с по-висок праг на търпимост към обидни квалификации и всякакви мнения. А когато Елена Йончева казва в ефира на bTV, че Корнелия се е договорила с Бойко Борисов, не се ли чувства потисната, не се ли отдръпват потенциални социалисти, обхванати от съмнение?! Питам се.»
  • Калина Андролова

 

Корнелия Нинова собственик на хотелски комплекс за десетки милиони евро в Гърция? (ВИДЕА) ОБНОВЕНА

 

Последно от БЪЛГАРИЯ