Костадинов: Или ще управлява „Възраждане“, или останалите ще унищожат страната (ВИДЕО)

Ще гласувам за бъдещето на България чрез „Възраждане“. Имаме две алтернативи – или ние управляваме България, или всички останали други унищожават страната ни, както през последните 30 години. Това коментира лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по Nowa News.

Според него новината за признаването на цар Самуил е отпреди 3 години, но той не очаква РСМ да включи българите в Конституцията. „Вдигането на ветото е национално предателство срещу българския интерес. Не получихме подкрепа от нашите европартньори по казуса с Македония и работиха срещу нас“, смята той. И допълва, че „Български възход“ няма да вземе повече от процент подкрепа.

По думите му резултатите на „Възраждане“ според социолозите винаги са двойно по-ниски от реалните. „Проучването ни е винаги на повече 1000 човека. Пускаме анкета чрез студенти социолози. Прави се в страната, на извадка от населението. Социологията служи единствено и само за ориентация“, заяви Костадинов.

Той потвърди, че „Възраждане“ са били търсени за коалиционен партньор, но те имат ясна програма с приоритети и не отстъпват от нея. „Ако не управляваме, няма да е проблем да съберем 500 000 подписа за референдум за членството ни в НАТО“, обяви лидерът на „Възраждане“. И уточни, че действително в партията са решили да нямат гражданска квота.

ВИДЕО

 

„Гаранция Франция“! Киро и Макрон ни измамиха! Французинът е “модифицирал” решението за Скопие! Възраждане ще внесе предложение за анулиране на решението за РСМ с оглед на новите фактически обстоятелства (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на