Костадинов: Целта на „Възраждане” е да управлява България самостоятелно (ВИДЕО)

Първи коментар на Костадин Костадинов след изборите: „Благодарим на всички българи за гласуваното доверие! Нашата подкрепа ще продължава да расте, докато не станем първа политическа сила.“, написа Костадинов във Фейсбук.

„Целта на „Възраждане” е да управлява България самостоятелно. Нашата подкрепа ще продължава да расте, докато не станем първа политическа сила“, това заяви пред NOVA лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

„Смятам, че правителство ще има, защото такова е желанието на Американското посолство“, каза той.

„Ние многократно сме заявявали, че не гледаме партиите като имена, а като програми и платформи. В тях няма разлики по отношение на политиките. Никой не коментира демографския проблем. Здравната и образователната криза също са еднакви застъпени при тях”, обясни той.

„Нашите избиратели искат нормален и спокоен живот. Всички ние страдаме еднакво от наложените ограничения“, подчерта Костадинов.

„Аз смятам, че правителство ще има, защото такова е желанието на Американското посолство, което управлява политическите процеси у нас. То обаче няма да бъде стабилно“, продължи лидерът на „Възраждане“.

Той за пореден път се обяви и против въвеждането на еврото.

„Условието за подкрепа на президентските избори ще е отпадане на принудителната ваксинация и на зеления сертификат в България“, обясни Костадинов.

ВИДЕО

 

“Възраждане“ влизат в парламента; резултатите може да следите тук.

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница