Кражба на ДНК: Как и къде ще изтекат личните ни данни за генетични изследвания по „лична идея“ на Румен Сорос, осъществявана от Киро Краварда (ВИДЕА)

//

Факти, за предателството, което е извършил Киро Краварда спрямо българския народ.
За него могат да гласуват само хора, които са предатели по душа.

КАК И КЪДЕ ЩЕ ИЗТЕКАТ ЛИЧНИТЕ НИ ДАННИ ЗА ГЕНЕТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПО „ЛИЧНА ИДЕЯ“ НА РУМЕН РАДЕВ, ОСЪЩЕСТВЯВАНА ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ

На 4.11.2021 АФЕРА публикува:

ПРИКРИВАТ СЕ УСЛОЖНЕНИЯТА ОТ ВАКСИНИТЕ! ВАКСИНАТА Е ПО-ОПАСНА ОТ БОЛЕСТТА ЗА ХОРА БЕЗ РИСКОВИ ФАКТОРИ! КИРИЛ ПЕТКОВ Е ПОДПИСАЛ ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР С АМЕРИКАНСКА ФИРМА ЗА ДАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ ОТ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ! 

Гледайте предаването „Въпросите със Светла Петрова“ TV1 България. Браво на Светла Петрова!

Ще видите и чуете онова, което се премълчава в т.нар. големи телевизии!

Зелените сертификати – бариера пред вируса или некролог на демокрацията? Разговор с д-р Цветелина Ценова и Мариана Христова. – Защо д-р Ценова няма да се ваксинира!

„КИРИЛ ПЕТКОВ Е ПОДПИСАЛ ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР С ЧАСТНА АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ ЗА ДАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ ОТ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ!“ 

Интервю специално за „Въпросите“ с професор Жан Габриел Балик, след отвореното му писмо до френският парламент за ваксините и сертификатите:

„ПРИКРИВАТ СЕ УСЛОЖНЕНИЯТА ОТ ВАКСИНИТЕ! ВАКСИНАТА Е ПО-ОПАСНА ОТ БОЛЕСТТА ЗА ХОРА БЕЗ РИСКОВИ ФАКТОРИ!“

Колко всъщност са ваксинираните българи? Сензационен ракурс към наболелият казус на журналиста Петьо Петков.

Кой печели предстоящите избори – изпълнителният директор на маркетинговата агенция JTN Даньо Димитров, с горещи данни за предизборните нагласи.

Гледайте тук цялото предаване:

КАК И КЪДЕ ЩЕ ИЗТЕКАТ ЛИЧНИТЕ НИ ДАННИ ЗА ГЕНЕТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПО „ЛИЧНА ИДЕЯ“ НА РУМЕН РАДЕВ, ОСЪЩЕСТВЯВАНА ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ

Ето го и официалното предложение, излязло от Президентството:

Година по-рано, на декември 2020 г. по  БТВ Кирил Петков обяснява напоително „личната идея на президента Радев“ как да се наблюдава всичко със сателити и как „ние от Харвард“ ще направят генетични лаборатории – „проектът за регионална-генетична-диагностична мрежа с координационен център по био безопасност“.

Какво казва Кирил Петков може да видите тук, за ДНК лаборатории, от минута 5:30:

https://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/prof-radka-argirova-i-kiril-petkov-za-vaksinite-virusa-i-razvitieto-na-balgarija.html

Това не са само лаборатории за PCR тестове. Те говорят и за пълното секвениране на ДНК/РНК.

В минута 7-ма има и инфо-графика, че достъп до тези данни ще имат и частни компании и НПО – снимка от минута 7 на видеото:

Официални източници за ДНК лабораториите:

Източник 1: Презентация от сайта на Економедия (финансирани с грантове от Америка за България – около 900 000 USD за 3 години), която обхваща и двата проекта: сателитно наблюдение и ДНК лабораториите:

Линк към презентацията: https://www.economedia.bg/getatt.php?filename=o_4153879.pptx

Относно ДНК лабораториите, „Регионална генетично-диагностична мрежа с Координационен център по биобезопасност“. Предвиждат такива лаборатории в 27-те града на България (припокрива се с видеото по-горе). До тези данни ще имат достъп имат НПО и частни фирми: „центрове за приложни изследвания“, „частни научни партньори“, „биотехнологични фирми и фирми за лекарства, мед. изделия и храни“ – в червените квадрати по-долу.

Малко отклонение – съвпадение е, че едно от НПО-та, които Кирил Петков създава на 16.02.2018 се нарича „Център по приложни изследвания и иновации“, ЕИК: 205003454.

Кирил Петков е собственик на това НПО. Кирил Петков е бил в УС до 21.05.2021 г., т.е. дори и след назначаването му като служебен министър (12 май).

Финансирано е от „Америка за България: https://www.casi.bg/aboutus/

СУ осигурява сграда.

Събитието е брандирано с „Америка за България“: https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/novini/novini_i_s_bitiya/v_biologicheskiya_fakultet_be_otkrit_p_rviyat_cent_r_za_prilozhni_izsledvaniya_i_inovacii_v_b_lgariya

Най-вероятно това НПО ще подготвя кадрите, които да работят в тези лаборатории, защото има вече предоставена сграда в СУ. (Припокрива се с информацията от първото видео, където уверяват водещият, че кадри ще има.)

От 12.07.2019 г. като съсобственик на това НПО се появява и Николай Денков (служебен министър в МОН, който назначи Евгения Пеева от „Заедно в час“ в първото служебно правителство, на длъжност зам. министър с ресор приобщаващо образование. Евгения Пеева не е зам. министър във второто служебно правителство):

Последната дата, на която са посочени двамата като собственици е 19.05.2021 г., т.е. след издаването на Указа на Президента за първото служебно правителство (12.05.2021 г.)

На 21.05.2021 г. собствеността на НПОто е прехвърлена на друго лице Мартин Драгулев (който фигурира и в други фирми на Кирил Петков и Майкъл Карш).

В това НПО Кирил Петков е посочен все още като единствен член на управителен съвет.

Малко отклонение за Майкъл Карш. От бързо търсене – Michael Karsch hedge fund – става ясно, че е бивш директор на Soros Fund Management.

Michael Karsch’s Karsch Capital Management was founded in 2000 and has an estimated $1.5 billion in assets under management. Before starting the firm, Michael Karsch was a Managing Director at Soros Fund Management, and like George Soros, the firm employs a long/short equity strategy and is centered in the Greater New York City area.

По-долу е снимка, че на 21.05.2021 г. собствеността на НПО „Център по приложни изследвания и иновации“ е прехвърлено на доверен човек на Кирил Петков.

На 27.05.2021 г. вече е заличено името на Кирил Петков като единствен член на УС и само Мартин Драгулев е собственик, председател и управителен съвет.

Списък на свързали лица на това НПО:

Стр. 2. Николай Денков е бил в УС на „Заедно в час“ от 05/05/2021 г. до 21/05/2021 г.

Да се върнем на ДНК лабораториите в презентацията на Економедия: предвижда се капацитет за масово тестване:

Формулирано така: капацитет за генетични тестове и превенция от болести – онкология, гастроентерология, кардиология и т.н. – това предполага секвениране (разчитане) на цялото ДНК (генома) на българите.

Целите са посочени по-долу. Въпросът е на кого ще се тестват новите лекарства, създадени на база ДНК технологиите?

Бюджет – 150 млн. лв.:

Източник 2: Предложение от Президентството до последното правителство на Бойко Борисов относно промени в Плана за възстановяване и устойчивост. В т. 4 е предложението за ДНК лабораториите, стр. 15.

Предложението е изпратено до Томислав Дончев и входирано на 27.11.2020 г. Ако се върнем към данните с историята на НПО „Център по приложни изследвания и иновации“, ЕИК: 205003454, Кирил Петков и Денков са били собственици, Кирил Петков – единствен член на УС и председател на УС.

Линк: https://bntnews.bg/f/news/o/1085/c49d183c96d4b1d700212a86af8707f4.pdf

Основни моменти: Стр. 17

Рамковия бюджет е отново 150 млн. лв. и програмата е широко отворена и за частни участници

Забележете: „центрове за иновации като част от университетите или техните неправителствени партньори специализирани в образованието“на което условие НПО „Център по приложни изследвания и иновации“, ЕИК: 205003454 отговаря идеално.

Предлагат да се даде достъп и до „иновационни компании, които развиват иновации свързани с генетичната диагностика и/или нейното приложение в областта на медицината и храните“. Фирмата за пробиотици на Кирил Петков би могла да отговори на този критерий за хранитеНПО-то на Кирил Петков ще обучава кадри от СУ, ще ползва данните на хората/ резултатите от изследванията. Държавата просто ще финансира всичко това, а хората ще са опитните зайчета.

Този нов център ще се координира от координационен център по биобезопасност.

Източник 3: Изпратения на ЕС План за възстановяване и устойчивост, който преди това е променен от служебно правителство, където „министър“ е бил Кирил Петков. Денков е и към момента служебен министър в МОН.

Линк към самия файл – последната версия, която е изпратена на ЕС: https://www.nextgeneration.bg/upload/58/npvu-15102021.pdf

Линк към страницата: https://www.nextgeneration.bg/14

– вижте и последната версия.

От последните редове на стр. 242 и на стр. 243 започва кратко описание на реформите и инвестициите, Разработване на Национален план за развитие на пренатален и неонатален скрининг, и скрининг на социално-значимите заболявания и създаване на Национален интердисциплинарен център за масов скрининг с изграждане на регионална мрежа 2021- 2027 г. (Q4/2021)

Стр. 257 – описание на Реформа 5: Реформа 5: Създаване на условия и механизми за провеждане на пренатален и неонатален скрининг, и скрининг на социално-значимите заболявания създаване на Национален интердисциплинарен център за масов скрининг с изграждане на регионална мрежа 2021-2027 г. (Q4/2021)

Няма бюджет, няма точно описание, няма приложение.

Отделно от стр. 252 Инвестиция 5: Изграждане на Национална дигитална платформа за медицинска диагностика и приложение Н10 – „цифровата диагностика във всички медицински специалности и да създаде възможност за генериране на база данни цифрови изображения и нейната вторична обработка посредством валидирани алгоритми за машинно самообучение, невронни мрежи и др. в съответствие с европейското и националното законодателство за защита на личните данни и съответните стандарти за информационна и мрежова сигурност. Тази платформа ще бъде интегрирана с Националната здравно информационна систем (НЗИС)“.

В това видео Кирил Петков говори био-технологичен хъб, обсъждан по време на Три Морета и огромното му желание да осъществи този проектДанните ще се съхраняват на сървърите на Амазон, а фарма компании (както стана ясно вече и други НПОта) ще имат достъп до тях:

 

На 21.10.2021 г. МОН публикуват новина за суперкомпютъра: https://www.mon.bg/bg/news/4431

Денков е сниман пред суперкомпютъра. Извадки от новината: „Суперкомпютърът е част от мрежата от високопроизводителни машини на ЕС. Той може да обработва огромни масиви данни, което ще намери приложение в медицината, прогнозите на климатичните промени, анализа на трафика и други общественозначими дейности.

„Трябва да интегрираме медицинските знания с големите данни и със суперкомпютрите. Да вкараме мехатрониката в роботиката и в обработката на образи, да интегрираме всички области, които до неотдавна се разглеждаха като различни. Суперкомпютрите са едно от средствата за тази интеграция“, обясни проф. Денков.

Забележка: новите приложения, които първото служебно правителство са добавили във връзка с техните промени на Плана за възстановяване са с буквата Н, например Н1, Н6 (за сателитното наблюдение) и т.н.

Друго важно: Разработване на Национален план за въвеждане на съвременно здравно образование в българското училище 2021-2027 г. (Q4/2021)

Снимка на част от текста е по-долу, стр. 257 (дъното). Впечатление прави, че се стъпва на разбиранията на световната здравна организация. Формулировките са много общи, обтекаеми и не става ясно в какво по-точно ще се състои „съвременното здравно образование в българското училище“.

Фокусът е сексуалното образование:

Въвеждане на специален предмет, следване на принципите на „Националната стратегия за детето 2019-2030 г.“ и т.н.

Стр. 185 от Плана – Инвестиция 11: Изграждане на Национален комплексен център и мрежа за мониторинг, контрол и управление, е въпросният център за сателитно наблюдение. В приложение Н-6 (изпратено по-рано чрез Христина) е по-подробното описание.

Източник: Екип на АФЕРА.БГ

П.П. Преди три дни Румен Радев изрече: „Говорих с ръководствата на „Амазон“ и „Гугъл“ да влязат в наш проект“

Продал ли е Кирил Петков личните данни на много българи? Защо такива данни се търгуват на черния пазар?

ВИДЕО

 

Кирчо си е позволил да ЗАПЛАШВА ГРАЖДАНИ СЪС СЪД, вместо да даде логично обяснение на страховете им относно продажбата на личните ни данни. Много хора имаха съмнения, но само един имаше смелостта да го каже по телевизията, след като Кирчо публично обяви, че с кеф ще работи за подобна сделка с Амазон.

Повече за личните ни данни, част от които е и ДНК

Национален център за контраразузнаване и сигурност (NCSC)

Стойността на вашето ДНК

• Вашето ДНК е най-ценното нещо, което притежавате. Той съдържа най-съкровените подробности за вашето минало, настояще и потенциално бъдеще…
• … Загубата на вашата ДНК засяга не само вас, но и вашите роднини и евентуално бъдещите поколения. …
• КНР разглежда масовите лични данни, включително здравни и геномни данни, като стратегическа стока, която трябва да се събира и използва за своите приоритети в областта на икономиката и националната сигурност. (Геномните данни са широк термин, отнасящ се до цялата ви генетична последователност – цялата ви ДНК).
• КНР инвестира сериозно в „биотехнологичната революция“ и е приела национални политики, даващи приоритет на събирането на здравни данни както у нас, така и в чужбина, за да постигне целта си да стане глобален биотехнологичен лидер. КНР определи биотехнологиите като „стратегическа нововъзникваща индустрия“ и даде приоритет на държавната подкрепа за своята биотехнологична индустрия в национални планове като плана Made in China 2025 plan.1
• КНР разбира, че събирането и анализът на големи набори от геномни данни от различни популации помага за насърчаване на нови медицински открития и лечения, които могат да имат значителна търговска стойност и да развиват нейните индустрии за изкуствен интелект и прецизна медицина…
• С пандемията от COVID-19 КНР агресивно пусна на пазара китайски комплекти за тестване по целия свят, заедно с лаборатории в подкрепа на тестването за COVID-19. До август 2020 г. водещата китайска компания за геномика, BGI заяви, че е продала тестови комплекти в 180 страни и е създала лаборатории в 18 страни през последните шест месеца.
• … КНР от години успява да получи достъп до здравни данни в САЩ, включително геномни данни, чрез различни канали, както законни, така и незаконни…

Знаем ли с какви технологии разполагат или си нямаме никаква представа? Дълго отбягвах темата, тъй като звучи доста невероятно, но след като всички конспиративни теории започнаха да се превръщат във факти, дойде времето и за тази;

ВИДЕО

 

Проф. Радка Аргирова и Кирил Петков – автори на проекта регионална-генетична-диагностична мрежа с координационен център по био безопасност: https://bit.ly/3CNzRM5

ДЪРЖАВАТА ЩЕ ОСИГУРИ 3 МЛН. ЛВ. ЗА СЪБИРАНЕ НА ГЕНОМНИ ДАННИ В БЪЛГАРИЯ: https://bit.ly/3mUmQuO

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПОДПИСАН ДОГОВОР ЗА ЦЕЛЕВО БЕЗВЪЗМЕЗДНО ФИНАНСИРАНЕ между Фондация „Институт отворено общество – България“ и Българска асоциация за персонализирана медицина (БАПЕМЕД): https://bit.ly/3CUMBQX

КАК И КЪДЕ ЩЕ ИЗТЕКАТ ЛИЧНИТЕ НИ ДАННИ ЗА ГЕНЕТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПО „ЛИЧНА ИДЕЯ“ НА РУМЕН РАДЕВ, ОСЪЩЕСТВЯВАНА ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ https://bit.ly/2ZZXnag

Научна фантастика или реалност? Система за идентификация и проследяване, базирана на ДНК https://patents.google.com/patent/US20060285685A1/en. Кой и защо събира ДНК на милиарди хора по света?

ИЗТОЧНИК: РАЗЛИЧЕН СВЯТ НЕ СЕ ГРАДИ ОТ БЕЗРАЗЛИЧНИ ХОРА

ВАЖНА БЕЛЕЖКА+ВИДЕО НА РЕДАКТОРА

ЗАБЕЛЕЖКА 

Точно тестовете са целта на коронабесието. Не може да има „тест за анти-тела“ защото няма вирус. „Тестовете“ са инструменти за кражба на био-данни. Истинската цел на Corona World Order ПЛАНдемията на психопатите е да се вземат ДНК проби от всеки! Самото тестиране е чипиране. Баламосват ни, че с тези тестове се измерва „нуклеотид на вируса“, но всъщност се измерва човешки нуклеотид. С всеки „тест“ се взема ЕГН и адрес на човека, след което неговите био-данни се изпращат в Central DNA data base. На всеки „тестван“ се вменява ново дигитално ЕГН, така наречената ID 2020. ДНК-паспортизация.
СОVID 19:
СОV= Certificate of Vaccination (Сертификат за Ваксинация).
• ID = Identity (Документ за самоличност).
• 19 = A I, A for 1 and I for 9 = A I – Artificial Intelligence (Изкуствен Интелект).
Или национален документ за самоличност със сертификат за ваксинация и следене чрез ИИ.

Чували ли сте за вирус с електромагнитни излъчвания? Ако не ето Ройтерс ще ви каже

ВИДЕО

 

 

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Стойчо Кацаров е за затвора (ВИДЕО)

Румен Сорос активира С0VID геноцидът в България! По план (ОБНОВЕНА)

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

Опасността от машинното гласуване

Стана безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет

ПО ТЕМАТА

ВНИМАНИЕ – Конспирацията свърши! Имплантиран идентификатор за „Ваксинационен пакет“: Парламентът на Германия е ратифицирал цифровата „Програма ID2020“ на Бил Гейтс

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ПЛАНдемично съглашение прикрива установяването на Нов световен ред

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Причинителят на СОVID-19 не е вирус

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

 

Който желае може да се присъедини към групата ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница