Край на споровете за произхода на COVID-19! Той е изкуствено създаден в САЩ през 2015 г.

ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА СПОРОВЕТЕ ЗА ПРОИЗХОДА НА COVID-19

Той е изкуствено създаден от международна група учени в САЩ през 2015 г. В състава на групата влизат 12 американски вирусолози, двама китайски експерти от института по вирусология в Ухан и един швейцарски учен от института по биомедицина в Цюрих.

Групата ръководи Vineet D. Menachery, доцент в много щатски университета, но основната му работа е в Националната лаборатория в Галвестоун (Galveston National Laboratory, GNL), в университета в Тексас.
На 9 ноември 2015 г. в най-авторитетното медицинско списание Nature Medecine е публикувана статията A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence (SARS-подобният кластер циркулиращи короновируси в прилепите показва потенциала да се появи при човека ). Първи в списъка с автори на тази статия е Vineet D. Menachery.

Какво пише в тази научна публикация?

„Като използвахме системата на обратна генетика на SARS-CoV2, ние създадохме и изследвахме един вирус-химера, който предизвиква заразяване с коронавирус на прилепи – SHC014, в адаптирана за тях форма – SARS-CoV2…“

Методът обратна генетика означава манипулиране на отделни гени. По същество това е метод проба-грешка.
Вирусът-химера е хибриден вирус, създаден чрез обединяване на фрагменти нуклеинова киселина от два или повече различни вируси.

Обединяването на два патогенни вируса силно увеличава леталността от новия вирус.

По-нататък в изследването на групата на Vineet D. Menachery е казано:

„Резултатите показват, че вирусите от групата 2b… могат ефективно да се реплицират – реплицирането е процес на копиране на данни от един източник в друг, в първичните клетки на дихателните пътища на човека и да достигат титри in vitro – вътрешно, еквивалентни на епидемичните щамове SARS-CoV. Освен това, експериментите ин витро – в естествени условия, демонстрират репликация на вируса-химера в белия дроб на мишки със забележима патогенеза. Оценката на достъпните имунотерапевтични и профилактични методи на основата на атипичната пневмония показва ниска ефективност: методите както към моноклоналните антитела, така и към ваксините не можаха да неутрализират и защитят от инфектиране с CoV с използването на нов белтък с шипове…“

На основата на тези резултати групата учени под ръководството на Vineet D. Menachery е възпроизвела „инфекционен пълноразмерен рекомбинантен вирус – SHC014», с „надеждна репликация на вируса както ин витро, така и ин виво“.

Авторите обясняват, че те са създали крайно опасен вирус и обявяват, че „появяването на SARS-CoV ознаменува нова ера в междувидовото предаване на тежки респираторни заболявания с глобализация, която води до бързо разпространение в целия свят и огромни икономически последици“.

Тази публикация убедително доказва, че химерният коронавирус SARS-CoV е бил изкуствено създаден в САЩ под ръководството на известния американски вирусолог от лабораторията в Галвестоун.

Според италианския експерт Беатрис Кавали тази лаборатория се финансира от „Пентагона, центровете по контрол и профилактика на болестите в САЩ, от федерални агенции и, разбира се, от биофармацевтичната промишленост“.

Проф. Френсис Бойл от университета в Илинойс, САЩ, през октомври 2015 г. в интервю за новозеландския новинарски портал Scoop Nedia разказва, че „Националната лаборатория Галвестоун в Тексас е изследователска лаборатория с високо ниво на защита, която се занимава с търсене на потенциални агенти за биологическа война в дивата природа в други части на света, за да ги превърне в биологическо оръжие…“.

„Те твърдят, че тяхната работа с Ебола е свързана с ваксина, но тази технология може да се използва и за оръжие. Галвестоун работи, за да аерозолизира Ебола, както Форт Детрик работи над аерозол със сибирска язва. Аерозолът на агент на биологична война винаги е основа за разработването на оръжие, доставено по въздуха на хора, които могат да го вдишат. Галвестоун трябва да бъде закрит, както и Форт Детрик, това е престъпно предприятие…“ – подчертава Френсис Бойл.

Сред авторите на статията в Nature Medecine е китайският вирусолог, изследовател в Уханския институт – Ши Чженли, която е установила, че заболелите пациенти в Ухан са заразени с новия коронавирус 2019-nCoV. Нейните сътрудници провели „бързо секвениране на генома на новия коронавирус и споделиха резултатите със световната общност, което позволи да се засили търсенето на ваксини и създаването на тестове за антитела“, пише Дойче Веле.

В последните седмици Чженли е обект на нападки в социалните мрежи в Азия и други райони. Обвиняват я, че е допуснала изтичане на коронавирус от лабораторията в Ухан. Ши Чженли отрича тези обвинения.

В защита на китайката излезе Питър Дасзак, президент на американската организация EcoHealth Alliance, която се занимава с проблемите предаване на инфекция от животни на хора. В интервю за радио National Public Radio Дасзак нарече пълна глупост твърдението, че вирусът е избягал от китайската лаборатория. Той работи с Чженли и твърди, че лабораторията в Ухан не се пазели образци от SARS-CoV-2.

Тогава излиза, че той вероятно е бил в една от американските лаборатории и това е лабораторията Галвестоун в Тексаския университет. Версията, че коронавирусът бил откраднат от американската лаборатория от китайски учени, е несъстоятелна. Лабораторията Галвестоун се охранява много строго.
Вече обществеността е убедена, че коронавирусът е част от глобалистката кампания, чийто диригент е Бил Гейтс. Трудно е да се отрече и участието на СЗО в нея, тъй като тя се финансира основно от Гейтс.

Бившият съветник на Тръмп – Роджър Стоун, който лежи в затвора за лъжесвидетелство, че е участвал в недоказания сговор на предизборния щаб на Тръмп с Кремъл, заяви в радиоинтервю, че Гейтс вероятно е създал вируса, за да микрочипира хората.
Но според него тепърва предстоят бурни дебати, за да се докаже това.

Едно е сигурно според него – глобалистите се възползват от вируса за принудително ваксиниране и чипиране.

В уважаваното издание „Политико“ през май 2017 г. е публикувана статията: „Запознайте се: Бил Гейтс – най-могъщият лекар в света.“.

В нея пише, че Гейтс е взел изцяло контрола в СЗО, като втория най-щедър дарител на организацията след САЩ.
30 НПО по защита на здравето изпратиха писмо до изпълнителния комитет в СЗО с протест против превръщането на Фонда на Гейтс в официален партньор на организацията, тъй като доходът постъпва от инвестиции в компании, които противоречат на общественото здраве, като „Кока-кола“.

През 2018 г. независимият портал Mysterious Times писа, че ваксините на Гейтс са оръдие за съкращаване населението на Земята. Масовите ваксини инвалидизират и убиват хиляди деца на различни континенти и водят жените до безплодие.

Дошло е времето да се сложи край на спора за произхода на коронавируса.
Независимият портал Human Are Free пише, че този вирус е още един превърнат в оръжие щам, създаден за да се произведат колкото може повече безполезни ваксини, едновременно убивайки хиляди, а може би и милиони хора.

Превод: PACПEP

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА 

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница