Кратка Corona World Order история на Pfizer

Китайската биологична лаборатория в Ухан е собственост на Glaxo които притежават Pfizer! (тези, които произвеждат ваксината).

Pfizer се управлява от финансите на Black Rock който управлява финансите на компанията Open Foundation (Фондацията на Сорос) която обслужва френската AXA!

По стечение на обстоятелствата Сорос е собственик на германската компания Winterthur която случайно е построила китайската лаборатория в Ухан закупена от германския Allianz.

Което има Vanguard като акционер който е и акционер на Black Rock.

Black Rock контролира централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал и е основен акционер в Microsoft.

Microsoft е собственост на Бил Гейтс който е акционер на Pfizer (който продава чудото ваксина) и в момента е първият спонсор на WHO или СЗО!

Ако сега не е достатъчно ясно на всички че това е било умишлено тогава не знам какво друго може да се каже по този въпрос…

  • Милена Славова

БЕЛ. РЕД. А PFIZER Е НА РОКФЕЛЕР

 

СЗО

 

ОЩЕ ФАКТИ ЗА PFIZER

Компанията Пфайзер е на 57-мо място в света по приходи според Fortune, като в момента 30% от акциите ѝ се търгуват на фондовата борса с цена 37.23$ (към 29.11.20). Активите й са на стойност 164 милиарда долара. https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer. 70% от собствеността ѝ е разпределена между 3 офшорни компании, регистрирани в Дауаеар и Сейшелските острови. https://www.directincorporation.com. Фарма Медисин Груп Интернешънъл — 12%. Хермес Натурал Сорсес – 9%. Интерконект Ексчейндж – 51%.

Собствеността на 3-те горепосочени фирми не може да се проследи, тъй като са офшорни, но интересното е, че Интерконект Ексчейндж, освен собственик на 51% от Пфайзер, са и мажоритарен собственик на Амстердам Интернет Ексчейндж https://www.nl-ix.net. Амстердам Интернет Ексчейндж е фирмата, която през 2014-та година инсталира 4G-инфраструктурата в цяла Холандия, Белгия и част от Франция https://www.ams-ix.net/ams.

И сега интересното: Управител на Амстердам Интернет Ексчейндж е Евиан Блейк, съпруг на Кристин Гейтс-Блейк-сестра на Бил Гейтс https://www.celebfamily.com/technology/bill-gates.html.

Управител на Pfizer е Алберт Бурла — 59 годишен Грък https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer.

Алберт Бурла, освен управител на Pfizer е и член на борда на Директорите на Биотехнолоджи Иновейшън Организейшън (BIO) https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Bourla. Изпълнителен директор на BIO до 2012-та година е Мишел МакМъри – Хийф – сегашният президент на фондацията на Бил Гейтс – “Бил и Мелинда Гейтс Фондейшън“ https://en.wikipedia.org/wiki/Michelle_McMurry-Heath.

Син на Алберт Бурла (Управител на Pfizer) е Джейми Бурла – 28 годишен, сгоден за Дженифър Катрин Гейтс 24 годишната дъщеря на Бил Гейтс.

Бил Гейтс и Нелсън Рокфелер са братовчеди

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

Мафията скромно си почива в ъгъла, пред мрежата на тоя изрод Бил Гейтс! :

БГ

Бил Гейтс

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕО-БГ СУБ)

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от