Критично съществено съобщение от изобретателя на иРНК (mRNA) технологията д-р Робърт Малоун (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

ИЗОБРЕТАТЕЛЯТ НА иРНК ВАКСИНАТА: ВАКСИНАТА ПРЕДИЗВИКВА КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В ИМУННАТА СИСТЕМА! ЩЕТИТЕ СА НЕОБРАТИМИ И НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТМЕНЕНИ! НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОПРАВИТЕ ГЕНЕТИЧНО ЗАНУЛЕНАТА ИМУННА СИСТЕМА! 

«Казвам се Робърт Малоун. Аз съм лекар и учен. Но по-важното е, че съм баща и дядо. Обикновено не чета от предварително подготвена реч, но това е толкова важно, че исках да съм сигурен, че съм уцелил правилно всяка една дума и научен факт.

Поддържам това изявление с кариерата си, посветена на изследванията и разработването на ваксини. Ваксиниран съм за COVID и като цяло съм за ваксинацията. Цялата си кариера съм посветил на разработването на безопасни и ефективни начини за предотвратяване и лечение на инфекциозни заболявания.

Преди да поставите инжекция на детето си – решение, което е НЕОБРАТИМО – исках да ви запозная с научните факти за тази генетична ваксина, която се основава на създадената от мен технология за ваксиниране с мРНК.

Има три основни въпроса, които родителите трябва да разберат, преди да вземат това необратимо решение:

ПЪРВИЯТ е, че в клетките на децата ви ще бъде инжектиран вирусен ген.

 Този ген принуждава организма на детето ви да произвежда токсични шипчести протеини. Тези белтъци често причиняват трайни увреждания на критичните органи на децата. Тези органи включват:

• мозъка и нервната им система;
• сърцето и кръвоносните съдове, включително създава кръвни съсиреци;
• репродуктивната им система е засегната;
• и най-важното, тази ваксина може да предизвика фундаментални промени в имунната им система.

Най-притеснителното е, че след като тези увреждания са настъпили, те са непоправими и не могат да бъдат възстановени.

• не можете да поправите пораженията в мозъка им;
• не можете да поправите белезите на сърдечната тъкан;
• не можете да поправите генетично повлияната имунна система;
• и тази ваксина може да причини репродуктивни увреждания, които да засегнат бъдещите поколения на вашия род.

ВТОРОТО нещо, за което трябва да знаете, е фактът, че тази нова технология не е била адекватно тествана.

• необходими са поне 5 години тестове и изследвания, преди да можем наистина да разберем рисковете, свързани с тази нова технология;
• вредите и рисковете от новите лекарства често се разкриват много години по-късно;
• искам да ви помоля да се запитате като родител дали искате собственото ви дете да бъде част от най-радикалния експеримент в човешката история!

И ПОСЛЕДНО: причината, която ви дават, за да ваксинирате детето си, е лъжа.

• вашите деца не представляват никаква опасност за родителите или бабите и дядовците си;
• всъщност е точно обратното. Техният имунитет, след като получат COVID, е от решаващо значение за спасяването на вашето семейство, ако не и на света от тази болест.

И накрая, в обобщение: няма никаква полза за вашите деца или за вашето семейство да ваксинирате децата си срещу малкия риск от вируса, като се имат предвид известните рискове за здравето от ваксината, с които като родители вие и вашите деца може да се наложи да живеете до края на живота си.

Анализът на съотношението риск/полза дори не е близък до необходимото при тази ваксина за деца.

Като родител и дядо ви препоръчвам да се противопоставите и да се борите, за да защитите децата си!»

  •  Д-р Робърт Малоун, 11 декември 2021 г.

Още по темата тук: Before You Inject Your Child и тук: Global Covid Summit

Благодаря на Божидар Божков за субтитрите.

• Филип Филипов

ВИДЕО

 

ОЩЕ ОТ МАЛОУН

Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията: Ваксината предизвиква натрупване на липидни наночастици във „високи концентрации“ в яйчниците (ВИДЕО)

Над 7 800 лекари и учени обвиняват създателите на политиките за СОVID в „престъпления срещу човечеството“ – лично д-р Робърт Малоун, създателят на иРНК (mRNA) технологията за ваксини чете Декларацията на лекарите! (ВИДЕО)

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Още по-интересен патент от този на короната https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en от 2014-та.
Този https://patents.google.com/patent/US7279327B2/en.
Може да заразява клетката, но не е способен да се завърши репликация в отсъствието на помощно РНК поради липса на структурната протеинова последователност… Споменава се иРНК (mRNA) технологията, ПСР и спайк протеина още през 2002-ра! Проблема на военизирания спайк-протеин, който се произвежда от собствените клетки на човека и точно този, чрез който набодените пренасят, заразяват и умират, е, че имунната система започва да атакува собствения си организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк-протеините на контролавируса. Ковид-ваксините (експерименталните генни терапии) превръщат клетките във фабрики, които произвеждат този спайк-протеин. За съдържание на (смъртоносния) спайк-протеини в експерименталките дори проваксиналният институт Солк призна и открито заяви, че причиняват сърдечно-съдови заболявания и тромбози. Pfizer признава в един от собствените си документи за иРНК (mRNA) технологията, че НЕваксинираните могат да пострадат от спайк-протеините във ваксинираните чрез ВДИШВАНЕ или КОНТАКТ С КОЖАТА им. Припомняме, че не кой да е, а бившият вице-президент на Pfizer Майкъл Йедън каза относно спайк-протеина, че се използва за “мащабна масова депопулация“.

1-ва 💉 приспива имунната система;
2-ра 💉 контролавирусът по кръвен път до всички органи;
3-та 💉 събужда имунната система, която открива чуждите нашественици и напада собствените органи познато като автоимунно заболяване срещу някой орган, но в този случай се воюва срещу всички органи, получава се т.н. “Цитокинова буря“ и организма се предава.

 

ПО ТЕМАТА

иРНК (mRNA) fuсксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Какво се случва в кръвта на приелите експерименталната течност (ВИДЕО-БГ СУБ)

Проф. д-р Сухарит Бхакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

Проф. д-р Сухарит Бхакди: Имунната система започва да атакува собствения си организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк протеините на контролавируса (ВИДЕО) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

Акад. Виталий Зверев: Експерименталните инжекционни течности рушат имунната система, последствията са непредвидими (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

Едно интервю, задължително за гледане! Д-р Владимир Зеленко (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Шефът на фармацевтичния отдел на Байер признава, че mRNA (иРНК) «ваксини»те са принудителна експериментална генна терапия (ВИДЕО – БГ СУБ)

💉💉💉 500% увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» на играчите на FIFA през 2021 г. (+ВИДЕА)

220 пъти по-висока смъртност при експериментални инжекционни течности: Сенатор Рон Джонсън (ВИДЕО – БГ СУБ)

Проучване: Аутопсии показват, че при 50% от починалите причината за смъртта е «ваксина»та срещу СОVID-19 (ДОКЛАД)

Научна конференция посветена на аутопсиите на хора починали след «K19«вaкcини» (ВИДЕА ОЗВУЧЕНИ НА БЪЛГАРСКИ) ОБНОВЕНА – ВИДЕО

Шокиращи данни от ЕМА: 30 551 смъртни случая и 1 163 356 увредени от експерименталните инжекционни течности до 13 ноември 2021 г. (ДОКЛАД)

Учен от Pfizer: Работя за сатанинска корпорация; естествената защита е по-добра и по-трайна (ВИДЕА)

FDA иска да засекрети до 2076 г. данните за експерименталните инжекционни течности на психопата Бил Гейтс

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Медицинска сестра: Политиците получават инжекция с плацебо вместо мРНК (иРНК) «ваксина»

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ПЛАНдемия на кого? Ваксинираните или чистокръвните? Да видим какво се казва в тази политически некоректна публикация на тежката артилерия Lancet

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК !

 

Рlаnеt Lосkdоwn – интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Пл@нд€ми@ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

Пл@нд€ми@ втора част (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

Шаблон за Новия Световен Ред изпратен от Майкъл Йедън, вицепрезидент и главен научен директор в Pfizer 👇

 

План за 2022 г. Шаблон за Новия Световен Ред изпратен от Майкъл Йедън, бивш вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Който желае може да се присъедини към групата «Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ КРАТЪК ТРЕЙЛЪР НА ТОЗИ ПОЧТИ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА ТОВА, КОЕТО ЩЕ ВИ СЛУЧИ В ИДНИТЕ МЕСЕЦИ, АКО НЕ ВЗЕМЕТЕ НУЖНИТЕ МЕРКИ ДА СПАСИТЕ ВАС И ДЕЦАТА СИ👇

СОVID-19 – прогнозно програмиране на олимпийските игри (ГАЛЕРИЯ + ВИДЕА)

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница