Кунчев пак лъже

 

 

‼️Ако няма проблем за току-що ваксинираните да правят секс, защо още в клиничните изпитвания на Пфайзер има категорични изисквания към участниците да се ВЪЗДЪРЖАТ от сексуални контакти без контрацепция минимум 28 дни ❗️след последната доза ваксина?

 

Това е изискване кандидатите да бъдат допуснати да участват в клиничното изпитване на препарата, с цел да се предотврати увреждане на плода. Нима нашите доценти знаят повече от производителите на препарата? Умишлено ли се подвеждат хората или това се дължи на липса на експертиза ⁉️

 

“ 10.4.1. Репродуктивни критерии за приемане на мъже в изпитването.
Участниците от мъжки пол имат право да участват, ако се съгласят със следните изисквания по време на интервенционния период и в продължение на най-малко 28 дни след последната доза от ваксината. Това съответства на времето, необходимо за елиминиране на риска за репродуктивна опасност (увреждане на плода-бел. ред.):
• Без даряване на сперма.
• Без хетеросексуални сношения с жена с детероден потенциал
ИЛИ
• Трябва да се съгласят да използват презерватив ако участват в някаква дейност, която позволява преминаване на еякулат към друго лице.
• В допълнение към използването на презервативи има и други високоефективни методи за контрацепция за мъжете (раздел 10.4.4)
10.4.2. Репродуктивни критерии за приемане на жени в изпитването.
Кандидати от женски пол имат право да участват, ако не са бременни или не кърмят и се прилага поне 1 от следните условия:
• Не са в детеродна възраст (вижте определенията по-долу в раздел 10.4.3).
ИЛИ
• Има в детеродна възраст, но използва приемлив метод за контрацепция, както е описано по-долу по време на интервенционния период (за минимум 28 дни след последната доза от ваксината). Изследователят трябва да оцени ефективността на контрацептивния метод във връзка с първата доза от интервенцията в проучването.
Изследователят е отговорен за преглед на медицинската история, менструалната история и скорошната сексуална активност, за да намали риска от включване на жена с ранна неоткрита бременност.”

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Премиерски тайни: Кюлчета, плеймейтки, сексуални издевателства и за капак – дай си бизнеса! (Григор Лилов с шокиращи разкрития за бизнесмена Светослав Илчовски)

Премиерски тайни: КЮЛЧЕТА, ПЛЕЙМЕЙТКИ, СЕКСУАЛНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА И ЗА КАПАК – ДАЙ СИ БИЗНЕСА! –––––––––––––– ! „На

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times