Къде сте продажни “бг“-“медии“! Вижте Лондон днес! Ето какво скриха платените медии от вас, докато ви заливат с ежедневната доза пропаганда и лъжи! (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

/

Къде сте продажни медии???
Къде сте подкупни и платени „журналисти“? Слепи ли сте или глухи???
Занимавате народа с евтини клюки и интриги кой – кога е пръднал и с кого си е легнал, докато прикривате, че света се бунтува и се надига бесен и яростен от забраните и натиска за прилагането на експериментални „ваксини“ над човечеството!
Това не е ли достатъчно важна новина за вас бе лъжливи мишки ?
ЛОНДОН ДНЕС – 26.06.2021 г..!!!

ВИДЕО

Ето това скриха платените медии от вас, докато ви заливат с ежедневната доза пропаганда и лъжи, как всички на запад се редят на опашки за ваксини и колко е хубаво, полезно и безопасно да бъдете инжектирани с течност с неясно съдържание, образуваща тромбоза, причиняваща инсулт, инфаркт и образуването на тумори, за да предпазите околните от вирус, който все още не е изолиран!
Най-мащабният протест правен някога в Англия се оказа точно този – против измамата Ковид, който се проведе за 6-ти пореден път в Лондон и задръсти всички централни улици!
Журналя, спрете да лъжете народа и да прикривате истината, тя винаги ще намери начин да изплува отгоре ….

ГАЛЕРИЯ

  • Ива Иватта

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

Окончателно разобличаване на вирусологията (ВИДЕО-БГ СУБ) Истината за инфекциозните заболявания, вирусите и ваксините – „Вирусът“ СОVID 19 – The Truth! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Окончателно разобличаване на вирусологията ВИДЕО   Истината за инфекциозните заболявания, вирусите и ваксините – „Вирусът“ СОVID

Проф. д-р Сушари Бакди: Имунната система започва да атакува собствения си организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк протеините на контролавируса (ВИДЕО) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД ПРОФ. БАКДИ РАЗКРИВА СВРЪХ ОПАСНИЯ ПРОЦЕС, КОЙТО МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА МАЩАБЕН ГЕНОЦИД