Лабораториите купуват тест за COVID-19 от 1 до 4 долара. Защо всички те ни продават услугата за скромните 100 до 200 лева и защо КЗК все още не започва процедура за Картелно споразумение?

Най-голямата тайна на България се оказват цените на които се купуват средствата за превенция от COVID-19 както и PCR тестовете, както и техните условия на доставка. Няма обществени поръчки и това ограбване на обществени средства се маскира, като борба с „Пандемията“.

И до ден-днешен не се знае колко маски пристигнаха от Китай и кога. Тези маски стават ли за употреба или не съвсем? Точната и крайна цена с включен транспорт и съответните мита, ако такива са наложени също не са публични. Знае се за един пристигнал самолет с 500 хил маски и един с цели 160 хил или 90 кашона. Знае се и за едни похарчени милиони без търг или конкурс. За PCR тестовете обаче е пълна загадка поръчваме от Корея, но защо от Корея, колко и при какви условия няма точни данни. Споменават се цифри от 5 до 8 американски долара от правителствената прес служба, колко е точно пак не се знае.

На фона на този бермудски триъгълник в доставката на материали и консумативи PCR тестовете са като звезда на небосклона. Очевидно доставните цени на PCR тестовете отдавна са под 5 щатски долара, но цената на дребно продължава да варира от фиксираните 100 лева до 200 лева за 6 часа.

Както винаги удобно КЗК няма да се самосезира и българските граждани ще се бръкнат с около 1 милиард в повече на година за тестове ама то бълха ги ухапала. В момента се правят дневно по близо 10 000 теста и сами може да си направите извода за изразходваните средства. Изключение правят само съботите и неделите, когато са по около 3 000 теста.

Защо сме сигурни, че няма да се самосезира? Защото виждаме какво се случи с Гинка Върбакова или с Еврохолд споменати от едни записи, които се оказаха истински. Защото виждаме как „Каскетурата“ не започва проверка за доходите на бившия кмет на Банско от ГЕРБ, който тормози инвеститорите да си плащат такса битови отпадъци, въпреки, че не е предоставил дори съдове за смет, да не говорим за това, че е разрушил вече изградена инфраструктура, за да „усвои“ едни 150 милиона европейски пари и да си построи палатче за няколко хиляди евро. Важното е да се знае, че „Фич“ подчертават, че ако България продължава да гони така успешно населението си ще може да очаква даже и ръст на БВП поради намаляващия знаменател на формулата с броя жителите при изчисляване на БВП на глава от населението. За съжаление те също така казват, че този фактор в дългосрочен план може да е огромен проблем не само от демографска но и от икономическа гледна точка. Все пак премиера държеше да се похвали, че от 17-Aug-2005 когато „Фич“ дават абсолютно същия рейтинг не България не сме мръднали и на йота великото и стабилно BBB. По разбирането на правителството това трябва да се отчита, като огромен успех и ако ги оставим да ни управляват още 15 години ще ни гарантират, че нищо няма да се промени и ще сме си все толкова зле с все същия рейтинг.

Само едно малко сравнение – Чехия за същия период от BBB през 2002 година днес са с рейтинг от АА, но това на кого да го обясним на г-жа Менда Стоянова, която явно не разбира то финанси или на господин временно и случайно изпълняващия длъжността премиер, който не може да прочете въпросните данни, защото естествено не знае дори английски или пък на министъра на Финансите, който създаде наредба Н-18 и изгони маса компании от България. Все пак лесно може да се провери, че в Румъния такава наредба не съществува а в Унгария освен, че не съществува такава недомислица корпоративния данък е 9% и даже ти признават разходите примерно за гориво или покупката на автомобил.

Ние тулупите, негодниците, наглеците, тарикатите, лузърите, тинята на обществото, маргиналите и прочее наричани от Вас управляващите, какво щяхме да правим без Вас – еми щяхме със сигурност да имаме шанса да живеем по-добре и децата ни нямаше да бягат в чужбина.

БКТПП

При положение че ПСР-тестът е официално отречен за диагностициране на КОВИД-19 родната фармафия и управляващата БГ-измет на кристална топка ли гадаят “заразените“

Центровете за превенция и контрол на заболяванията (СDC) оттеглят ПСР-теста за COVID-19! САЩ и СЗО отменят PCR: той вече няма да бъде валиден като тест за откриване на С0VID-19

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама❗
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня

70% Продължаваме… 2020 бензина беше 1.52 лв. 2020 пропан бутана беше 0,69 лв.   1 000

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times