Лекари: Ваксините на ООН в Кения са използвани за стерилизация на жени

По-малко от година след като Организацията на обединените нации разкри обширен заговор за контрол на населението, целящ да намали броя на хората в Кения, предполагаема „програма за ваксини“ на ООН е под обстрел на лекари и католически епископи за умишлено стерилизиране на милиони жени. Експлозивните разкрития бяха публикувани, след като медицински изследователи и католическата църква откриха стерилизиращо средство при тетанусни инокулации, което се прилага върху кенийски жени от две агенции на ООН в сътрудничество с националното правителство. Невероятно е, че не за първи път международните кампании за ваксини на ООН, насочени към популациите от Третия свят, са изложени като скрити програми за стерилизация и евгеника. Някои критици дори посочват последния заговор като расов геноцид.

В изявление, публикувано миналата седмица от Кенийската асоциация на католическите лекари, медицинската организация заяви, че е разпоредила лабораторни изследвания на ваксини срещу тетанус, които се прилагат в Кения от Световната здравна организация (СЗО) и Детския фонд на ООН (UNICEF). „Неприятната истина е, че ваксината е свързана със [стерилизиращия агент човешки хорионгонадотропин] hCG, точно като този, използван в случаите в Южна Америка“, каза д-р Wahome Ngare в изявление за групата на католическите лекари, което помогна да се изложи схемата след като резултатите от теста се върнаха положителни. „Освен това нито едно от момичетата и жените, получили ваксинацията, не е информирано за нейния контрацептивен ефект“.

 

Според организацията и други медицински експерти, hCG, открит във ваксините срещу тетанус на ООН, кара телата на жените да развият имунен отговор за атака на хормона, който е от съществено значение за бременността. Така че, когато жена, която е получила ваксини на ООН, забременее, тялото й се бори с изключително важния hCG – което води до смъртта на нероденото дете в утробата. В крайна сметка предполагаемите инокулации – подтикнати върху кенийски жени от ООН под прикритието за „предотвратяване на неонатален тетанус“ – водят до постоянен стерилитет след многократни дози. И шестте проби от ваксини на ООН, събрани из Кения, са дали положителен резултат за наличието на hCG антиген в независими лаборатории, казаха изследователите.

 

„Това доказа точно нашите най-лоши страхове; че тази кампания на СЗО не е свързана с изкореняване на тетануса при новородените, а с добре координирано насилствено упражнение за масово стерилизиране на населението с помощта на доказана ваксина за регулиране на плодовитостта“, обясни д-р Нгаре, говорител на Кенийската асоциация на католическите лекари, която поддържа и администрира ваксинации – стига да не са завързани със стерилизиращи агенти. „Тези доказателства бяха представени на Министерството на здравеопазването преди третия кръг на имунизация, но бяха пренебрегнати.“

 

На 6 ноември Кенийската конференция на католическите епископи публикува изявление, подписано от всички 27 епископи, потвърждаващо констатациите (ВИЖ ТУК). „Католическата църква се бори и се сдоби с няколко флакона с ваксината, които изпратихме до четири несвързани правителствени и частни лаборатории в Кения и в чужбина“, се казва на конференцията. „Искаме да съобщим тук, че всички тестове показват, че ваксината, използвана в Кения през март и октомври 2014 г., наистина е свързана с хормона бета-hCG.“ Епископите изразиха опасения относно тайната програма на ООН за евгеника, която се маскира като схема за ваксинация още през март тази година, но не получиха съдействие от властите.

 

Въз основа на информацията и констатациите, католическите епископи на Кения заявиха, че са „шокирани от нивото на нечестност и непринуден начин, по който правителството решава такъв сериозен проблем“. Епископите заявиха, че доклада на здравното министерство, в който се твърди, че ваксините са без hCG, е „фалшив“ и „умишлен опит да се изкриви истината и да се заблудят 42 милиона кенийци“. Католическите лидери отбелязаха също, че са обезсърчени от опитите за „изнудване и сплашване“ на медицински специалисти, които потвърждават фактите за опасната ваксина.

 

„Ние препоръчваме и подкрепяме всички професионалисти, които са застанали до истината“, добавиха епископите в изявлението. „Няма да се колебаем да призоваваме всички кенийци да избягват кампанията за ваксинация срещу тетанус, обвързана с бета-hCG, защото сме убедени, че това наистина е прикрита програма за контрол на населението.“ Католическата църква в Кения не се противопоставя на ваксините и всъщност управлява масивна мрежа за обществено здравеопазване в цялата страна, която предоставя чисти ваксини на кенийците, които ги изискват.

 

Д-р Нгаре, гинеколог и акушер, поиска кенийците да се образоват и активират в отговор на продължаващите жестокости. „Въпреки че епископите не са медицински лица, те имат технически консултативни екипи от компетентни специалисти от всяка дисциплина, включително медицината“, каза той в изявлението си. „Тези екипи са както местни, така и международни, тъй като Католическата църква е глобална. Католическите базирани и управлявани здравни институции формират най-голямата частна здравна мрежа в страната и предоставят медицински услуги на кенийци вече повече от 100 години! По този начин, когато епископите говорят по актуален въпрос като ваксинацията срещу тетанус, те говорят от гледна точка на знание и авторитет. Би било глупаво да не обърнем внимание на съветите им.“

 

„Изпълнихме своя морален и граждански дълг да говорим истината и да предупреждаваме правителството и народа на Кения“, заключи д-р Нгаре. „Сега всеки отделен кениец трябва да направи информиран избор.“ Множество критици заявиха, че американците трябва да направят повече, за да обуздаят опасните и варварски схеми на евгеника на ООН. Други организации също потвърдиха, че ваксините на ООН наистина се използват за стерилизация на кенийски жени, без да ги информират.

 

Базираният в САЩ Център за семейни и човешки права (С-Fam), наред с други групи, взриви програмата на ООН, призовавайки да бъде разследвана от Американския конгрес. Това е особено важно за американците, защото американските данъкоплатци финансират участващите агенции на ООН и тъй като „партньорите“ на организацията включват Американската агенция за международно развитие (USAID) на федералното правителство и фанатикът за контрол на населението Бил Гейтс, който открито говори за това как ваксините могат да се използват за намаляване на популацията.

 

„САЩ финансират програмите на УНИЦЕФ и СЗО със стотици милиони долари годишно. Следва да започне разследване в Конгреса, за да се открие произхода на тези манипулирани ваксини“, обясни Лиза Коренти от C-Fam, добавяйки, че всяка кампания за „тетанус“, включваща участието на агенции за контрол на населението и „филантропи“, винаги трябва да носи надзор. „Служителите на USAID за населението и репродуктивното здраве познавали ли са програмата? Неетичните и измамни практики като тази носят допълнително недоверие от уязвимите жени и деца, които отчаяно се нуждаят от цялостна медицинска помощ.“

 

За съжаление експлозивните открития относно схемите за контрол на населението на ООН не са нови. Самоназваната глобална агенция на ООН за здравеопазване, СЗО, откри метода на стерилизация чрез ваксина преди повече от две десетилетия. По същество добавя hCG към ваксините, което води до аборт и стерилизация сред ваксинираните жени. Органът на ООН напълно разбира последиците. И все пак, малко след откритието, СЗО започва мащабна програма за стерилизация и евгеника, скрита зад схема за „ваксинация“, насочена към жени в детеродна възраст във Филипините, Никарагуа и Мексико. Сега, в съответствие с исканията на ООН за по-малко африканци на планетата, Кения се превърна в най-новата жертва (ВИЖ ТУК).

 

Новината също не е изненадваща. Както The New American съобщи през януари, Фондът на ООН за населението (UNFPA), който беше разобличен преди време, помага на комунистическия китайски режим да извършва насилствени аборти (ВИЖ ТУК) като част от дивата му „политика за едно дете“, наскоро публикува доклад, призоваващ за масово намаляване на населението в Кения. Докато докладът на ООН никога не призоваваше директно за тайна кампания за принудителна стерилизация, той очерта широк набор от заговори за контрол на населението, насочени към намаляване на плодовитостта на кенийските жени до 2.6 деца на жена до 2030 г.

 

Отделно католическите епископи, позовавайки се на предишни схеми на ООН за „ваксинация“ за стерилизация на жени, предупредиха за заговор за инокулация срещу тетанус още през март (ВИЖ ТУК). „Информацията в публичното пространство показва, че ваксината срещу тетанус токсоид (TT), завързана с бета човешки хорионгонадотропин (b-hCG), е била използвана във Филипините, Никарагуа и Мексико за ваксиниране на жени срещу бъдеща бременност“, се казва в изявление на епископите на Кения. по това време. „Бета-hCG подразделението е хормон, необходим за бременността.“

 

„Когато се инжектира под формата на ваксина на небременна жена, това подразделение бета-hCG, комбинирано с тетанус токсоид, развива антитела срещу тетанус и hCG, така че ако яйцеклетката на жената се оплоди, нейният собствен естествен hCG ще бъде унищожен, което я прави трайно безплодна,“ – продължиха епископите. „В тази ситуация ваксинацията срещу тетанус се използва като метод за контрол на раждаемостта. Продължаващата кампания за ваксинация срещу тетанус носи белезите на програмите, които се провеждаха във Филипините, Мексико и Никарагуа.“ Това изявление беше публикувано преди лабораторните тестове да потвърдят заговора.

 

Извън Кения щатската преса на практика игнорира обвиненията, отправени към ООН. От друга страна, новината разтърси през алтернативните медии, след като доклад в LifeSiteNews.com подчерта констатациите (ВИЖ ТУК). УНИЦЕФ и СЗО в Кения не бяха на разположение веднага за коментар.

 

Невъзможно е да се изчисли количеството страдания и ужас, отприщени от ООН в Кения. Милиони семейства ще бъдат потенциално засегнати от поколения. Американците трябва да изискват от Конгреса да спре финансирането на ООН и особено на нейния принудителен апарат за намаляване на населението. Да направим американския народ неволен съучастник в престъпленията на евгениката и масовите кампании за неволна стерилизация е неконституционно.

 

Източник: The New American Magazine
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times