Световен съюз на Лекарите: Започва съдебен процес срещу ваксинацията за COVID 19 – Тестовете са фалшиви, няма пандемия или епидемия! (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

Лекари в Холандия започват съдебен процес срещу ваксинацията за COVID 19: Тестовете са фалшиви, няма пандемия или епидемия! 

Световен съюз на Лекарите – Берлин 10.10.2020

Тук са ликове към сайта на организацията, където можете да следите какво правят:
https://acu2020.org/
https://acu2020.org/2020/10/

ВИДЕО

„Световен съюз на Лекарите“

“Аз съм от Холандия и искам да заявя, че ние нямаме медицинска “пандемия” или “епидемия”. Също заявяваме, че Ковид19 не трябва да бъде в повече в листа “А” защото сега знаем, че е обикновен грипен вирус, а обикновеният грипен вирус не влиза в листа “А”. Затова започваме съдебен процес в Холандия заедно с много лекари и медицински сестри, 87000 медицински сестри, които не искаме ваксината, която се подготвя за нас.

Искам да заявя, че щом няма пандемия, се чудя защо децата ни са на училище с маски. Имаме абсолютни конституционни права и те не могат да бъдат нарушавани по каквато и да е медицинска причина.

Няма нужда от паника също и в медицинската практика. Паниката бива създавана от фалшиво-позитивните ПСР тестове. 89 до 94 % от тези ПСР тестове са фалшиво-позитивни. Те не свидетелстват за Ковид-19, като съответно останалите са фалшиво-негативни. Трябва да започнем да гледаме клиничната картина.

Лекарите трябва да спрат да гледат тези тестове, това е много важно. Да се върнем към клиничната картина и фактите.

В Холандия пресата и медиите публикуват новината, че ПСР тестът не е коректен и аз много се радвам. Има надежда!”

“Излязоха статистически данни, че до април 2020 г. смъртните случаи в Ирландия са 0. Това са официалните статистики от CSO (Central Statistics Office), първият смъртен случай беше през април.

За цялата 2020 г. до този момент имаме 98 смъртни случая от 5 милиона. В Ирландия 30 000 души умират всяка година, 10 000 от сърдечни заболявания, 10 000 от ракови заболявания, 98-те случая са можели да бъдат предотвратени с превенция и лечение. Сега виждаме, че вероятно ще има хиляди смъртни случаи

в Ирландия от ракови и сърдечно-съдови заболявания. В общественото здравеопазване ако въвеждаш политика носеща повече вреда, отколкото полза, тя трябва да бъде спряна и ние като хора на науката и лекари заявяваме, че карантината и затварянето причиняват повече вреда, отколкото добро. Ако политиците, регулаторите и тези, които пишат тези насоки, работят в интерес на хората от своите страни, те трябва да спрат затварянията, да спрат социалното дистанциране и маските, карантините и да върнат страните ни към нормалното.”

“86 % от случаите на позитивен тест нямат абсолютно никакви симптоми. Това са нормални здрави хора. Нямаме каквато и да е причина да продължаваме със затваряния и карантини.”

Текст: издателство PACПEP
Видео:  Таня Тодорова

ПО ТЕМАТА

 

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница