Лицето Байдън и малоумната тамилска джихадистка да се готвят за получаване на призовки!

Щатският сенатор в Пенсилвания Дъг Мастриано, който онзи ден води публичните слушания там по измамите на изборите в щата:

„Появяват се все повече доказателства за това, че президентските избори в Пенсилвания са били тотално компрометирани. При това положение, съгласно чл.2, раздел 1.2 от Конституцията на САЩ, законодателният орган на щата има изключителното право да определи реда за избиране на делегати в Избирателната колегия.
Тези пълномощия са дадени на законодателното събрание на щата, с цел да бъде гарантирано назначаването на нашия президент и в частност, за разглеждане на корупцията и обезпечаването на това, гражданите да не бъдат лишавани от избирателни права в резултат на корумпиран избирателен процес.
Поради тази причина ние внасяме Постановление, с което да изпълним конституционните ни задължения и пълномощията ни по назначаването на делегати в Избирателната колегия“.

Това, което е обявил вчера сенаторът означава, че резултатите за Пенсилвания ще бъдат тотално преразгледани. Победата ще бъде присъдена на Тръмп. Това ще създаде прецедент. Резултатите от изборите ще бъдат отменени в цялата страна. Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат. Започват арести, като измежду първите ще бъдат фамозния „победител“ Байдън, брат му и малоумния му син Хънтър, като за целта бързичко ще бъде внесен в Нюйоркския окръжен съд обвинителния акт срещу тях за кражбите им в Украйна на бюджетни пари, фалшификациите на изборите са си отделно и така.

ФАКТИТЕ ЗА ЩАТ ПЕНСИЛВАНИЯ:

  • Приблизително 8000 мъртъвци са гласували по пощата;
  • Близо 30 000 мъртъвци са гласували лично;
  • Разпратени са били ~1,8 млн. бюлетини по пощата, като обратно са били върнати попълнени от „избирателите“ ~2,5 млн. бюлетини;
  • 54 000 бюлетини са постъпили обратно попълнени още в същия ден, в който са били изпратени на съответните избиратели.

Така че лицето Байдън и малоумната тамилска джихадистка, да се стягат да получават призовки!

Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

ПО ТЕМАТА

Доналд Тръмп спечели лавинообразно, – “Операция ужилване“ е в ход (ВИДЕА – БГ СУБ)

 

Последно от СВЯТ

ВИДЕО на деня

    Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса   Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times