Лош сън ли е това или диагноза на един болен народ? Отворете си очите! Слави Трифонов заличава 13-вековната българска държава

„Патриотът“ Слави пред „Ле Монд“: България трябва да изчезне в свръхдържавата Европа

Лидерът на „Има такъв народ“, който избягва изяви пред български медии, е дал интервю за френския „Льо Монд“. В него шоуменът-политик, на когото българският народ се кани да му връчи след няколко дни жезъла на властта,  развива странни и доста объркани тези за Европейския съюз, предлагайки „трансформиране на ЕС в държава, отколкото да остане съюз на различни държави“.
Вероятно Трифонов изобщо не си дава сметка, че безумната му идея означава отказ от национален суверенитет. Или по-простичко – България да спре да съществува.  Интересен и даже опасен е мотивът му за това предложение – за да „се попречи и в другите държави свободата да стане като в Унгария“, която се противопоставя на джендър-идеологията.
Трифонов призовава „твърдо“ да се отговори на турския президент Реджеп Тайип Ердоган и на ексцесиите на Виктор Орбан.

Но отказва да вземе отношение по Истанбулската конвенция.

Оценката на Трифонов за Гешев е, че не е дорасъл за поста си, затова първата му работа като вземе властта щяла да е да уволни главния прокурор. Шоуменът сигурно не знае, че Конституцията ни е бетонирала разделението на властите.

Критерият му за бъдещия премиер на България е доста скромен – да има различен профил от неговия, тоест да е учил и да знае езици. Толкоз!

Разговорът е воден на 21 юни в офиса на продуцентската компания на Трифонов в София. Статията, публикувана днес, е озаглавена „Слави, певецът, който обръща нагоре с краката българската политика“. Но в нея няма актуални снимки от разговора, защото Трифонов е отказал да бъде сниман.

Според автора той трудно седи на дивана в обширния си кабинет, а на стената са подпрени патерици, като обяснението му е, че „Имах счупване, от което трудно се възстановявам“.

Журналистът на „Льо Монд“ Шастан допълва още, че домакинът му е бил със „сиво-синкава кожа“, както и че в София упорито се носят слухове за здравословното му състояние, особено след като отдавна не се е появявал публично в столицата.

Ето и статията, публикувана в изданието:

„Човекът, чиито редки изяви цяла България очаква с нетърпение, посрещна екип на „Льо Монд“ в седалището на телевизионната си продуцентска компания в сърцето на София.

В офисите на „7/8“ – студиото кръстено на ритъма на балканската музика, която го превърна в национална звезда, в допълнение към кариерата му като телевизионен водещ.
По стълбите към офиса му са наредени снимки в доста странни тоалети.
На 54 години Станислав Трифонов, когото българите наричат ​​просто „Слави“, се мъчи да застане на диван в големия си офис. До него, обаче, има патерица. „Имах фрактура, от която имам проблеми с възстановяването“, уверява ни той.

Но здравословното му състояние е обект на постоянни слухове в България, защото той почти не се появява в публичното пространство. Трудно е да се повярва, че този човек, облечен в анцунг, с обръсната глава и сиво-синава кожа, който отказва да бъде сниман, се е превърнал в основния претендент за спечелването на предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат на 11 юли в тази страна със 7 милиона жители, известна като най-бедната и корумпирана в Европейския съюз.

Но когато става дума за корупция, Слави сяда и стреля директно в очите на събеседника си.„Имаме брилянтни закони, но те не се прилагат. Трябва да възстановим съдебната система “, казва той.

Ако спечели, Станислав Трифонов обещава, наред с други неща, да уволни главния прокурор, обвинен в затваряне на очите за корупцията. „Столът му е твърде голям за него“, твърди Трифонов. По време на демонстрациите миналото лято протестираха стотици хиляди българи и младежи, завръщащи се от чужбина и тяхното мнение трябва да се вземе предвид, твърди Трифонов.

Неговата програма, казва той, се основава преди всичко на три стълба: преминаване към мажоритарна избирателна система, въвеждане на електронно гласуване и намаляване на финансирането на политическите партии от 8 на 1 лева за получен глас, продължава статията в „Монд“. И трите бяха подкрепени в референдум през 2016 г., резултатът, от който не бе признат поради ниска активност и този неуспех – „Политическата класа не го хареса“ – е основният му мотив да се заеме с политика.

Трифонов води предизборна кампания с редки появи на телевизионния си канал или с кратки текстове във „Фейсбук“, като избягва всякакви дебати и интервюта за българските медии, обяснява „Монд“ на читателите си.

„Бил съм всеки ден по телевизията през последните 25 години. И ако българските медии бяха свободни, щях да разговарям с тях, а не с вас“, казва той на френския репортер. Питан за думите на заместника си, че към журналисти от обществената телевизия трябва да се прилагат средновековни закони с отсичане на ръце, той отговаря, че това е било „безсмислица, която беше преиначена“.

За обвиненията от опонентите му, че е популист, той отвръща, че „те дори не знаят, че тази дума произлиза от „народ“.

„Той е във всекидневните на хората от 20 години, цяло поколение израсна, гледайки го всяка вечер по телевизора. За много българи той не просто е популярен, той е част от семейството им“, обяснява популярността му Весела Чернева от Европейския съвет за външна политика.

„Слави казва за себе си, че като телевизионен водещ, влязъл в политиката, „можем да го сравняваме с Бебе Грило, основателят на италианското движение „Пет звезди“, с украинския президент Зеленски или с Доналд Тръмп. Резултатът невинаги е убедителен, но се вписва в духа на времето – особено силно подхранван от ендемичната корупция в България – благодарение на което любими стават най-невероятните кандидати“, разказва още „Монд“.

Трифонов твърди, че неговите примери в политиката са Маргарет Тачър, Роналд Рейгън и Еманюел Макрон. Вероятно така се опитва да лобира френският президент да приеме „Има такъв народ“ в групата на либералите „Обнови Европа“ в Европейския парламент.

Бивш служител на Европейската комисия казва за изданието, че „Слави е напълно проевропейски настроен“, както и че популизъм може да се победи единствено с популизъм. В интервюто Трифонов казва, че е за приемането на еврото, както и че „пътят на България е да е безусловно член на НАТО и ЕС“. След което уточнява, че „не можем да избягаме от историята си, благодарни сме на Русия, но времената се промениха“.

Лидерът на ИТН се обявява за „трансформиране на ЕС в държава, отколкото да остане съюз на различни държави“, както и призовава „твърдо“ да се отговори на турския президент Реджеп Тайип Ердоган и на ексцесиите на Виктор Орбан.

Законът в Унгария, забраняващ да се говори на малолетните за хомосексуалността, по-скоро „ни дава доказателство“, че „ЕС трябва да бъде държава“, за да „се попречи и в другите държави свободата да стане като в Унгария“. След което Трифонов се въздържа да защити ратифицирането на Истанбулската конвенция в България, понеже „това не е приоритетна тема“.

Трифонов не е сигурен, че ще събере достатъчно гласове от партиите на протеста за мнозинство в парламента, което да е срещу статуквото на социалистите и партията на Бойко Борисов, но е сигурен, че не иска да е министър-председател.

Той повтаря пред „Монд“ известната си теза, че не се стреми към властта и че може да бъде отговорен, без да заема пост в управлението. (Жан-Батист Шастан веднага тълкува това като оставяне на отворена вратата за президентските избори тази есен.)

Бъдещият премиер трябва да е с профил, различен от моя. Трябва да е някой, който е учил, говори чужди езици и достойно представя България, описва Трифонов, като допълва, че „разбира се, че има предвид едно име“.

Източник: ЕПИЦЕНТЪР

Велизар Енчев: Отворете си очите! Трифонов заличава 13-вековната българска държава

След появяването му на политическата сцена, само в рамките на няколко месеца, Слави Трифонов ударно декларира приоритети, които в нормална държава биха провокирали взрив от обществено недоволство и дори гняв.

В интервюто за „Монд“ българският народ е уведомен, че „Има такъв народ“ се готви да погребе националния ни суверенитет, заличавайки 13-вековна държава и превръщайки я в щат на Европейския съюз, който ще се трансформира в Съединени европейски щати (СЕЩ).

По тази интеграционна схема, отстоявана от „големите“ в ЕС, националните държави ще бъдат ликвидирани и по американския модел ще имат само назначавани от Брюксел губернатори.

Предизборното интервю е грандиозен политически провал, но то е полезно с едно: откровенията на Трифонов ще отворят очите на младите избиратели, които сега ще си дадат сметка какво бъдеще им готви техният идол.

В разговора с френския журналист Слави обожествява джендър ценностите, които нямат почва у нас. Той дискретно адвокатства и на Истанбулската конвенция, което е пореден автогол.

Наистина, защо, претендиращ да управлява държава, заема крайно непопулярна позиция, отнемаща му хиляди гласове?

Отговорът е също непопулярен: Трифонов цинично си вярва, че младите сляпо му се доверяват, че изобщо не четат и чуват само неговата чалга, а не опасните му намерения.

С това разголващо интервю „Има такъв народ“ откровено ни казва: Не ни трябва собствена държава, Брюксел ще е нашата столица, джендър идеологията е благо!

По тази глобалистка схема на народа е отредена съдбата на покорно европлеме.

Всъщност посланието на Слави е брутално: Аз ви обещавам ада и това е най-доброто, което заслужавате!

Лош сън ли е това или диагноза на един болен народ?

Източник: ЕПИЦЕНТЪР

Слави Трифонов – борец за правата на педофилите. Точно така – на педофилите. Защото законът на. Орбан дава права на родителите да защитават децата си до 18-годишна възраст. След това всеки е свободен в своя избор.

Трифонов носи катастрофа за семейството от мъж и жена.

Хора, събудете се, докато все още е време!

ЛГБТ-рогата на новия политик г-н Трифонов

„Ти, Ваша милост, леберал ли си, или консерва“?

Този концептуално значим въпрос задава Алековият Бай Ганьо – един особено актуален въпрос в днешни дни.

По отношение на новия политик г-н Станислав Трифонов отговорът вече е кристално ясен – негова милост Слави е либерал.

Автентичен либерал.

С един-единствен проблем – повече от 20 години се представяше за консерва, нищо че си турваше едно перде на очите и псуваше наляво-надясно… Ама то в днешно време кой ли и за какво ли не се представя – така че да е проблем, да е проблем, колко пък толкова да е проблем.

И друго нещо интересно казва иначе предприемчивият Бай Ганьо:

„Ние с дявола сме добре, какво бива и на Господа малко тамян да покадим – за зор заман“.

Г-н Трифонов повече от 20 години кадеше тамян на консервативната българска публика. И баш сега му дойде времето да стане ясно на широката наша публичност, че той и с дявола е твърде добре.

„Имам много лош бяс“ – това е заглавието на интервю на г-н Слави Трифонов пред едно вече несъществуващо списание. Лъскава корица с г-н Трифонов и с това заглавие. Точно преди 20 години.

За бесовете обаче времето няма значение, особено когато даден човек трайно се вълнува от близостта си с тях. Така петнайсетина години по-късно г-н Трифонов ще татуира на гърба си „Без Милост – Аз идвам и водя ада след себе си“ (No mercy I am coming and Hell is coming with me).

След интервюто му пред левия френски вестник „Монд“ вече не бива да се съмняваме в това.

Според френския журналист Шастан, г-н Трифонов е със „сиво-синкава кожа“, опрял е две патерици на стената – обяснението му е, че е имал счупване, от което се възстановява трудно…тук новият политик решително спестява истината.

За разлика от интервюто, в което е искрен.

И какви са акцентите в това интервю?

Превръщане на Европейският съюз в държава, за сметка на отделните национални страни – това казва довчерашният патриотар.

Как така изведнъж държавата България му стана излишна на г-н Трифонов?

Българските медии не са свободни – това казва свещената шоу-крава, която близо 20 години се показваше от телевизора в най-гледаното време на една от най-гледаните телевизии. Кога медиите станаха не-свободни – когато на него не му подновиха договора за шоуто, или и преди това? И ако е било преди това, защо е мълчал?

Твърд отпор на анти-ЛГБТ закона на Орбан – що за либерални глупости?! Законът на унгарския премиер Виктор Орбан защитава правата и отговорностите на родителите в неговата страна спрямо малолетните и непълнолетните им деца, като забранява хомосексуалната и джендър-пропаганда за смяна на пола сред малолетните и непълнолетните. Когато станат на 18 години, всеки от тях ще може да вземе каквото прецени решение.

Разбира се, г-н Трифонов не е чел текстът на този закон. Г-н Трифонов е решил – или вместо него са решили – че е време да се включи в „либералния консенсус“, ключов въпрос за който са правата на ЛГБТ /лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и т.н./

Добрата новина е, че най-сетне има яснота какви политики ще провежда старият шоумен и нов либерален политик.

Ще поднесе на тепсия сексуалната ориентация на българските деца на ЛГБТ+ – същият, който 20 години се прави на мъжкар.

Ще зачеркне държавността и националната идентичност – същият, дето 20 години сърцераздирателно пее патриотски песни.

Ще се включи в брюкселската глутница срещу най-смелият и последователен европейски лидер Виктор Орбан…

Както е написал на гърба си г-н Трифонов – No mercy, без милост.

Нищо, че най-вероятно не е чел закона на Орбан и го критикува като преразказ по картинка.

Важното е, че най-накрая искрено сподели какво ще прави след изборите.

Както написа в коментар една смаяна дама във ФБ – Слави Трифонов си показа рогата!

И като стана дума за рога, ето откъде идва текстът на „Аз идвам и водя ада след себе си“.

Това е цитат на Откровение на Йоан, известно като Апокалипсис – глава 6, стих 8:

„И видях – ето, сивозелен кон и на него ездач, чието име беше Смърт и адът го следваше…“

Ако г-н Трифонов – на шега, разбира се, всичко е шоу, нали – се идентифицира със Смъртта, то нека горещо да пожелаем на неговите избиратели живот и здраве.

И да напомним онази максима – че когато някой дълго се взира в бездната, то и бездната започва да се взира в него.

Да се надяваме в неделя, на 11 юли, в изборите да надделее разумът и българският народ да се отдръпне от бездната, над която се е надвесил.

Бог да пази България и българският народ!

Александър Урумов, Фейсбук

Защо ЕС ще въвежда санкции против Унгария, понеже забранявала пропагандата на хомосексуализма СРЕД ДЕЦАТА? Някой замислял ли се е?

Слави Трифонов ентусиазирано ПОДКРЕПЯ ТЕЗИ САНКЦИИ!

Белите, които ще направи Слави, са по-големи от тези, които направиха ГЕРБ, БСП, ДПС, взети заедно на куп.

Любомир Чолаков, Фейсбук

В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра, ВИДЕО + ДОКУМЕНТИ:

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

 

ПО ТЕМАТА

Европейският съюз е проект на ЦРУ

Лисабонският договор (ВИДЕО)

Лисабонският договор е държавен преврат с отнемане на суверенитет. Скритите факти от Лисабонския договор (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Славчо Три-фонOFF. . . . новият щатски кандидат — сатрап!

Да кажа защо ненавиждам чалгаря Трифонов; Босът на ВИС-2 Васил Илиев пътуваше за вечеря със Слави Трифонов преди да го разстрелят. После Трифонов си поиска 50% от ГЕРБ…

Защо Слави Трифонов се вози в брониран джип „Рейндж Ровър“ в кортеж с „Тойота“ и го пазят общо седем въоръжени охранители?

Няма такава държава, защото има такъв народ

Слави Трифонов: Да се знае! Аз съм твърдо за НАТО и ЕС (СПЕЦИАЛЕН ВИДЕ ПО!ЗДРАВ ЗА СЛАВИ)

НАТО-вски СОРОС-оид в 1 минута ВИДЕО (СПЕЦИАЛЕН ПО!ЗДРАВ)

 

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница