Лукойл е на Ротшилд (ВИДЕО)

//

 

Поне от две години говоря и пиша, че Лукойл не е руска компания. Факт! Ще го кажа и докажа още веднъж, белким се разбере най-после:

„Лукойл Нефтохим-Бургас“ АД е собственост на Lukoil Europe Holdings B.V.
А Lukoil Europe Holdings B.V. е 100% собственост на компанията – майка Lukoil Oil Company (Company Overview of Lukoil Europe Holdings B.V.,- Company Overview of Lukoil Europe Holdings B.V. ).

Изясняването на собствеността на компанията-майка ОАО „Лукойл“ показва интересни неща: вижте факсимилето на е структурата на акционерния капитал в ОАО „Лукойл“. Какво пише там? Пише, че почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк „Евразия“, което притежава на 100 % (ОАО „Лукойл“, Структура на акционерния капитл,- Акционерен капитал ). Истината за Лукойл е следната – тази компания, ерго нейните поделения, вкл. „Лукойл Нефтохим Бургас“ Ад са собственост на банковата династия Ротшилд.

ING Group има столетни връзки с банковата фамилия Ротшилд, от 1971 г. част от Inter alpha bank group, друга холдингова структура, която е свързана с лондонския Якоб Ротшилд. Още доказателства – вижте отчетите по години на холдинга за дялово инвестиране RIT Capital Partners. Това е основната структура на лондонската част от фамилията Ротшилд за инвестиране и придобиване на дялове в различни компании – няколко години подред Лукойл и Шел са компаниите, в които Якоб Ротшилд инвестира най-много (www.ritcap.com/reports). Съжалявам за тежката и трудно четивна поредица от линкове, връзки и зависимости, но няма как по друг начин да се докаже, че Лукойл не е руска компания, а част от една от най-мощните банкови династии! Вижте какво пише един от най-авторитетните днешни британски историци, Найл Фъргюсън, който е автор на фундаменталната двутомна официална история на фамилията Ротшилд и тогава пак помислете дали изобщо да се използва глупавия термин „световна конспирация“ или просто е нужно да се полагат повече усилия в анализа.

Антон Тодоров

Политологът Антон Тодоров гостува в предаването на Георги Ифандиев “Диагноза” по Евроком на 17 октомври 2011 г.

 

 

Ротшилд: “През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!”

 

Кой управлява света в сянка ? Над Рокфелер и Ротшилд е кланът Барух

 

Предишна Статия

Течение: В името на водата / Flow For The Love Of Water (ФИЛМ)

Следваща Статия

Велизар Енчев: Защо нито една телевизия и нито един вестник не споменаха и дума за публикацията на „Нувел Обсерватьор“?

Последно от БЪЛГАРИЯ

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него и за анализ на трафика

IP адресът и потребителският ви агент се споделят с Google заедно с показатели за ефективността и сигурността, за да се гарантира качеството на услугата, да се генерират статистически данни за употребата и да се откриват злоупотреби и да се работи по тях.

Don`t copy text!