Майк Адамс интервюира Райнер Фулмих относно предстоящия трибунал за престъпления срещу човечеството (ВИДЕО)

/

Тъй като интервюто е едночасово, ще се спра предимно на думите на Райнер Фулмих по отношение на действията, които са предприети от екипа му във връзка с борбата с пландемията

Казва, че изключително добре си партнират германски юристи с френски, американски, канадски и австралийски. Отнело им е време да се организират, за да може да обменят информация. Повечето информация, с която разполагат, е събрана чрез работата на Комитетът за коронавируса, който е създаден през 2020 г., въпреки че целта му е била просто информативна, да се получи отговор на определени въпроси относно опасността на вируса, колко ефективен е ПСР-теста и какви са вероятните щети от наложените мерки.

Фулмих казва, че в момента се водят много дела по цял свят, свързани с това, че ПСР-теста не може да се използва като диагностично средство за определяне на случаите на заразени. До момента разполагат с три съдебни решения от Португалия, Австрия и Германия. Щом веднъж ги получат тези решения, те ще бъдат от полза и за други съдилища и държави. После напомня за нивото на корупция и как държавата Германия е игнорирала решението на съдията, полицаи са обискирали дома и офиса му, конфискували са компютъра и телефона му… Казва, че нивото на корупция е изключително обезсърчаващо.

Райнер Фулмих споменава за адвокат на име Том Ренс от щата Охайо и фалшифицираните смъртни случаи в САЩ. Казва, че само в САЩ след ваксинация са починали грубо половин милион души и е сигурен, че положението в другите страни е същото, но реалните данни се крият.

Фулмих казва, че мамят с ПСР-тестовете като манипулират импликационните цикли [бел. прев. – нещо, което Дейвид Айк отдавна обясни в интервю за London Real], т.е. колкото повече цикли, толкова повече фалшиво положителни.

Райнер Фулмих говори за ситуацията в Германия. Казва, че това е една от страните с най-голям натиск. Опитват се да убедят населението, че най-лошото тепърва предстои. Казва, че натискът е толкова голям, защото Германия е икономическият хъб на ЕС. Споменава за банков експерт от Айдахо, САЩ, която прекарва много време в Европа и им е обяснила нещата. Европа е напълно разорена, пенсионните фондове са празни и затова управниците трябва да направят нещо преди хората да се усетят и да разберат кой ги е изпразнил. Казва, че тези, които сега натискат толкова усилено за тази пандемия са същите, които са изпразнили пенсионните фондове.

После Майк Адамс го прекъсва и казва, че Америка е далеч по-разорена. Казва, че финансовата им система е пред срив, налице е инфлация на храните, веригите за снабдяване са засегнати… и пита Фулмих дали се наблюдават такива неща и в Германия.

Фулмих отговаря: абсолютно, това се случва. Казва, че всякакви материали, които са ти необходими като предприемач не можеш да ги купиш повече. Казва, че информацията им е все още непотвърдена, трябва да говорят с някакъв професор по икономика, но са чули, че всичко се изкупува, например дървеният материал от китайците. Те плащали 60% повече, отколкото германците биха могли да платят и това парализира веригите за доставка. Казва, че степента на инфлация върви нагоре. Казва, че цените на храните се покачват. Казва, че цените на храните в Германия са най-ниските в ЕС, така че това вероятно не е толкова лошо, но е лошо, ако бъде погледнато в целия контекст, защото очевидно се прави умишлено.

Майк Адамс казва, че във Великобритания имат празни рафтове по магазините на много места из страната. Казва, че недостигът е реален, но е изкуствено предизвикан. Споменава за затвореното най-голямо контейнерно пристанище на Китай, заради един позитивен случай, че това също е умишлено с цел нарушаване на веригите за доставки. Казва, че работниците по доковете работят усилено при всякакви условия, дори когато им тече кръв от носа и това да се затвори цяло такова пристанище, само защото един работник е с положителен ПСР-тест, е изкуствено проектирано. При което Райнер Фулмих също се съгласява, че е умишлено направено.

После Фулмих заговаря за крайната цел на всичко това и изброява – контрол на населението, намаляване на населението и включва световното правителство. Казва, че това не е нещо, което си измисля. Може да бъде прочетено в публикуваните документи на онези, които стоят зад Голямото нулиране – това, че искат да има едно световно правителство, дори католическата църква или поне папата. Споменава за документа fratelli tutti от октомври 2020 г., с което папата приканва католиците да се присъединят към това световно правителство под ООН. Казва, че ООН се контролира от същите лица, които контролират глобалните корпорации и НПО-та.

Майк Адамс пита какво е най-гръмкото нещо, което е научил, когато е интервюирал над 100-те души (лекари, учени, експерти) по време на Комитетът за коронавируса.

Фулмих отговаря, че първото е за ПСР-теста, че не може да отчете инфекцията с коронавирус. Също и това, че реално вируса никога не е бил изолиран. Това, че са измислили безсимптомната инфекция и това е основата, на която СЗО стъпва, за да започне масовия скрининг на напълно здрави хора. Казва, че ПСР-тестът е измама и положителния резултат не означава непременно, че човекът е заразен. Казва, че това е най-гръмкото нещо, което е научил в началото.

Майк Адамс напомня за документа на FDA, който разкрива как агенцията е изготвила протокола за тестване с ПСР, без да разполага с проба от вируса. Скоро след това разкритие агенцията обяви, че се отказва от теста като средство за установяване на наличието на вируса.

Адамс пита с какви затруднения или заплахи се е сблъскал Фулмих, с цел да прекрати това, което прави. Фулмих казва, че е получил много обаждания и имейли от обезпокоени хора, казвайки му, че има нужда от лична охрана. Казва, че като адвокат е свикнал да работи по много професионален и аналитичен начин. Казва, че ако преди година и половина някой му беше говорил такива неща, е щял да му каже да си пие лекарствата. Казва, че има духовна намеса. Единствената заплаха, за която знае, е това, че една от секретарките му е получила анонимно обаждане в петък с предупреждение да не се връща в офиса в понеделник, защото ще бъде взривен. Обаче нищо такова не се е случило. Казва, че има специална защита. Неговият колега Майкъл Суинвуд от Канада, който завежда първото дело там срещу едни от най-властолюбивите личности, вкл. Бил Гейтс, работи с аборигенски жители от доста време. Един от тези хора му е казал, че е под тяхната закрила. Фулмих казва, че е получил същото от аборигени от Австралия и Южна Америка.

Майк Адамс казва, че живее в Тексас и всеки ден, когато взема оръжието си със себе си, се обръща към Създателя Творец с искане никога да не му се налага да убива при самозащита и до ден-днешен не му се е наложило. При което казва, че духовната защита е най-мощната. Той вярва, че точно това е, което получават; че са закриляни, защото се борят за човечеството, защитават живота, защото шипчестия протеин, нанотехнологиите… са биооръжия. Казва, че който и да ги е измислил, трябва да е много зло същество.

Райнер Фулмих се съгласява, че става въпрос за зли същества. Казва, че е очевидно като погледнеш политиците, които оказват натиск в Германия или дори в САЩ. Специалист по икономика, който следи Световния икономически форум и програмата за млади глобални лидери, му е казал, че повечето лидери, управляващи света днес, вкл. Макрон, германския държавен секретар по здравеопазването и дори Ангела Меркел, са дипломанти на такава програма за лидери и не чувстват съпричастие и каквото и да е.

Райнер Фулмих разказва историята на пенсиониран хирург, който е управлявал малка болница в бившата Източна Германия. Той му е казал, че е отишъл до банкомата на близката банка да изтегли пари и е бил без маска. Никога не носел маска, защото е „тъпо и опасно“. В помещението имало само една възрастна жена с маска, която отстъпила назад и му казала, че трябва да е с маска. Докторът й казал, че не трябва нито той, нито тя да носи маска. Тогава жената му казала, че трябва да носи, за да не се зарази и после да зарази съпруга си, който бил над 80-годишен. При което пенсионираният хирург се приближил към нея, свалил й маската и я прегърнал, а жената се разплакала и му казала, че никой не я е прегръщал повече от година. После Фулмих казва, че точно за това става въпрос. Това е човечност.

Райнер Фулмих казва, че тъй като имунната система на хората е отслабена вследствие на противоепидемичните мерки (като носенето на маска), ваксините и страничните ефекти като тромбози, които вече са налице, се очаква болниците да бъдат пълни зимата и пролетта и здравната система претоварена. Майк Адамс допълва, че лекарите и мед. персонал, които бяха принудени да се ваксинират могат също да са сред хоспитализираните тази зима. Казва, че много от болниците по света могат да бъдат пълни от самите лекари. Райнер Фулмих казва, че именно от това се страхуват. Комитетът за коронавируса планира да купи поне една болница. Казва, че Германия не е голяма страна, а просто икономически важна страна в Европа. Миналата година в страната са затворени 27 болници, а същевременно властите са твърдели, че системата е претоварена. Казва, че от това се вижда, че тук не става въпрос за здравето на хората, а за нещо напълно различно. Комитетът планира да закупи една от тези болници и да я специализира в областта на нежеланите реакции, защото никой друг не се притеснява за тях. Казва, че правителството и мейнстрийм медиите се опитват да ни накарат да вярваме, че нежеланите реакции не съществуват.

Райнер Фулмих казва, че сайта им е www.corona-ausschuss.de. Обяснява, че думата ausscuss озн. комитет и че сайта в момента е двуезичен – на немски и английски.

Фулмих казва, че смятат да закупят една от затворените немски болници. Опитали са да я купят миналата седмица, но не са успели, защото другия купувач е искал да я превърне в дом за стари хора и е успял с покупката. Казва, че има и други болници. В рамките на няколко дни или две седмици те ще притежават една от тези болници. Смятат да прилагат държавните изисквания за болница, но няма да изискват персонала да се ваксинира. Получили са многобройни предложения от лекари и мед. сестри, които искат да се махнат от настоящите си работни места, заради ваксините.

Майк Адамс казва, че е чудесна идея в момента за работодателите по цял свят, които търсят работна ръка да заявят, че те не дискриминират неваксинираните, че не е задължително да си ваксиниран, за да работиш за тях. Казва, че хората се надпреварват за работни места, където не се иска да са ваксинирани.

Райнер Фулмих казва, че така е навсякъде по света, но не се вижда, защото мейнстрийм медиите не го отразяват. Казва, че съвсем наскоро е получил видеоклипове от Франция, в които лекари, учители, адвокати… стачкуват, хвърлят униформите си, за да покажат на правителството какво мислят. Казва, че в Германия е по-трудно да се види такава реакция, защото германците са научени да се подчиняват на властите. Обаче във Франция, Италия, Австрия, в някои скандинавски страни хората са изключително ядосани и същевременно започват да разбират, че няма смисъл да се караме едни други, вместо това да обединим силите си срещу истинския враг.

И двамата са на мнение, че отчасти това са дължи на това, че хората осъзнават, че са били лъгани. Първо им се каза, че трябва да се ваксинират, за да върнат свободата си. Броя дози расте, а свободата остава на заден план. Колко пъти можеш да преметнеш някого?! Майк Адамс казва, че се е опитал наскоро да го обясни на роднините си, които са се ваксинирали и са си мислили, че ще бъдат със статут на ваксинирани доживотно. Обаче с въвеждането на третата доза, тези с по две ще изпаднат в групата на неваксинираните, в черния списък при него, освен ако не получат нова доза и това ще се повтаря отново и отново и отново…

Фулмих казва, че има места в Германия и Европа, където дори ваксинираните с по две дози трябва да носят маска, да спазват соц. дистанция и вечерен час и в това няма никакъв смисъл. Той също е на мнение, че няма да спрат с две или три дози. После споменава за бизнесмен, който е представлявал миналата година. Заводът му е бил посетен от група политици през октомври 2020 г. Един от тях е бил секретар по здравеопазването на федералната провинция, в която се е намирала компанията. И този държавен служител се е опитал да се направи на по-важен, отколкото е и едно от нещата, които е казал на бизнесмена е, че правителството е решило скоро да въведе задължителна ваксинация. Ще има задължителна ваксинация на всеки 6 месеца. Фулмих казва, че по това време ваксинацията в Германия дори не е била започнала. След което казва, че смята, че казаното от политика е било истина.

После Майк Адамс казва, че в САЩ се чува подобна информация от определени кръгове. Обаче публично все още не е обявено официално. После казва, че разполага с информация, която трябва да сподели с него извън ефира, защото все още не може да я обяви публично. Това са неща, които биха взривили ума на хората. Едното, което може да каже и за което Белия дом вече говори, е за пунктове за проверка по магистралите, свързващи един щат с друг. Федералното правителство смята да сложи ваксинационни пропусквателни пунктове на територията на щатите, които да са под негова юрисдикция и ако покажеш документ, че си ваксиниран, ще бъдеш арестуван и отведен в някои от ковид лагерите на CDC. Казва, че това е публично обявено на сайта на CDC и документите са налични. После казва, че част от него казва: е, нека се случи, та да видим дали хората няма да се събудят.

Райнер Фулмих казва, че не смята, че ще бъде възможно. Трябва да се вземе под внимание, че има пусната много пропаганда, че се опитват да ни накарат да вярваме, че сме безсилни. Казва, че се изчерпаха и сме близо до повратната точка.

В заключение Райнер Фулмих казва на хората да се свързват помежду си, да поддържат връзка и никога, никога да не се предават.

  • Страничката „Монтагю Кийн“

ВИДЕО

 

Производство на Голямото жури от Народния съд по обществено мнение (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ОТ ФУЛМИХ

Организаторите на ковидгеноцида ги очаква наказателен съд! Съдебни дела срещу СЗО за престъпление срещу човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Световен съюз на Лекарите: Започва съдебен процес срещу ваксинацията за COVID 19 – Тестовете са фалшиви, няма пандемия или епидемия! (ВИДЕО – БГ СУБ)

Обръщение от Международният алианс на лекарите въстанали срещу измамата СОVID-19 (ВИДЕО-БГ СУБ)

Започват обвинения в престъпления срещу Човечеството

Д-р Райнер Фулмих: 0.000001 % искат да контролират света (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

Последно от ВИДЕО