Маските са особено опасни за деца! Какви болести възникват от носенето на маски

Какви болести възникват от носенето на маски и ръкавици

Каква вреда нанасят маските и ръкавиците

Маските нанасят вреда на белия дроб и могат да предизвикат белодробни заболявания

Маските са необходими, за да замърсят белия ни дроб.

Властите имат нужда от болни, а маската провокира инфекционни заболявания, включително и туберкулоза.

Дихателните пътища трябва да бъдат отворени и в тях да се извършва вентилация, без всякакви бариери.

Ние вдишваме кислород, а издишваме въглероден двуокис, който се просмуква в маската и ние сме принудени да вдишаме отровена фауна.

Това ще доведе до заболявания на белия дроб и вероятно вече много хора имат белодробни заболявания и едно от тях е туберкулоза.

По времето на социализма туберкулоза имаше в затворите, тъй като там не достигаше въздух в препълнените килии и затворниците постоянно вдишваха въглероден двуокис.

Освен това те постоянно бяха в стрес и бяха ограничени в движението; разходките бяха по график.

Туберкулозата е сериозно заболяване.

Вредата от ръкавиците

Ръцете в ръкавици стават източник на допълнителна инфекция. Кожата им става уязвима за всякаква зараза. От недостиг на въздух тя се закислява. В такива условия бактериите бързо се размножават. Като свалим ръкавиците и си потъркаме носа, заразата веднага засяда на слизестата му обвивка и нахлува в организма.

Дезинфектантите допълнително дразнят кожата на ръцете и предизвикват екземи.

Какви болести възникват от носенето на маски и ръкавици

За да предпазят от разпространение на коронавируса, местните власти задължават хората да носят маски и ръкавици. Но когато те се използват постоянно, не са изключени сериозни заболявания.

Кои са възможните проблеми

Академик Виталий Зверев от Руската академия на науките предупреждава, че когато маската се носи дълго време, на повърхността й се натрупват опасни микроорганизми и алергени. Когато те попаднат в организма, възникват алергии и гъбични заболявания.

Ако човек има проблеми с дихателните органи, маската ограничава постъпването на кислород, нарушава вентилацията на белия дроб, негативно се отразява на кръвообращението. Повишава се рискът от бронхиална астма и емфизем на белия дроб.

Маските са особено опасни за децата, които не могат самостоятелно да регулират дишането си. При болни с хронична обструктивна болест на белия дроб маската предизвиква затруднения с дишането.

Голяма вреда при продължително носене нанасят и ръкавиците. На повърхността им може да се натрупват частици от коронавируса, които при допир до лицето и очите предизвикват заразяване. Вътрешната повърхност на ръкавиците създава условия за дерматити, гъбични заболявания на кожата и ноктите.

Много хора призовават този цирк с маските да се прекрати. Хората разбират, че всичкото това с коронавируса е предизвикано специално, че слуховете са раздути, че това е заговор срещу народа.

На улицата човек трябва да диша чист въздух, а не да се задушава в собствената си слюнка и въглероден двуокис.

Намордниците унижават човешкото достойнство.

Издателство PACПEP

Американският лекар д-р Колдуел: Маските предизвикват рак

⚠️👇

Бил Гейтс и Нелсън Рокфелер са братовчеди

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times