НАЙ - НОВАТА И ЛЮБИМА МАСКА НА ПОЛИТИЦИТЕ ЗА РАЯТА! ОЧАКВАЙТЕ, КОЛКО СКОРО?!

Микробиолог-вирусолог: Махнете маските, те ни заразяват и причиняват вторична инфекция дори и след атаката на най-невинното вирусче

Микробиолог-вирусолог съм и съветвам: махнете маските, те ни заразяват и причиняват вторична инфекция дори и след атаката на най-невинното вирусче.
1. Маските пропускат вируса и той ерозира епитела на дихателните органи. За вирусите са необходими специални маски от висок клас. Тези, които масово ни продават и носим НЕ НИ ПРЕДПАЗВАТ!
2. В тандем с вируса(който и да е) навлизат бактерии, гъбички и други вируси, полепнали по маската, които започват да се хранят с ерозиралите повредени клетки и причиняват вторична инфекция – това е пневмонията.
Маската е безвредна само ако е СТЕРИЛНА, висок клас, не се пипа с мръсни ръце и се сменя на всеки два часа. Масово хората ги държат закачени в колите си или в мръсните си джобове.
Колцина правят това – дори лекарите не влизат в тази лимитирана група. Но затова пък дават много „квалифицирани“ съвети и горещи препоръки да се носят тези болестотворни парцали.
Като ги носим намаляват ли заболелите? Не, дори се увеличиха, а смъртните случаи скочиха до телевизионната кула. Когато имаше още по-опасни вируси не носихме маски, но оцеляхме и вие и аз сме още живи, нали?
Шведите не носят маски. Нямат пневмонии. Нямат епидемии, но имат ухо да чуят точните специалисти, а не сульо и пульо, който е тесен специалист и има само обща култура за вирусите…

П.П. Включвам и мнението на д- р Росица Митева, оставила го като коментар след постинга ми :
Разликата в размера е над 1000 пъти.
Освен това, няма нито едно рандомизирано клинично изследване, което да потвърди тезата, че маските предпазват. Всъщност е точно обратното, верифицирано в множество изследвания за последните 20 г. Все така и въпреки всичко се настоява да се ползват маски, въпреки очевидните им недостатъци и вредни ефекти, изхождайки единствено от презумпцията, че е по-добре да има повече, отколкото по-малко. Чист психологически ефект, използван неправомерно в политиката, за да докажат на хората, че правят нещо. 🙂 И да има кой да обвиняват после, защото резултата ще е нулев. 😀
Всъщност, нанася се вреда, защото се нарушава свободния въздухообмен и обмяната на 02 и С02. Това води до повишаване на киселинността и снижаване на имунната защита, освен, че се увеличава риска от сърдечно-съдови и мозъчни инциденти. За капак, колонии от бактерии и гъбички, които се развиват активно в топлата и влажна маска и които се поглъщат прогресивно, с всяко вдишване.
Това не е превенция, а целенасочена вреда!
Марияна Митова

  • Д-р Георги Гайдурков

ПО ТЕМАТА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на