Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си.

Този път ще го направя, защото това видео е различно. Ясно, точно и обосновано излага фактите, защо това, което ни представят политически мъпети, press-титутки и платени инФЛУенцъри, не е пандемия, а ПЛАН-демия. Дори ще отида по-далеч в молбата си: споделете го на всеки, който вярва, че е „постъпил правилно“ като се е композирал, всеки, който приканва здравите хора да станат плъхове в медицински експеримент, дори на „експерти“, които се „занимават с мишки и плъхове, но никога не са лекували хора“.

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че сертификата няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират!

Хората са във война с шепа психопати, които няма да се спрат пред нищо за да постигнат целите, които са си набелязали: тотално дигитално робство!

Тези, които им съдействат няма да бъдат пощадени.

  •  Таня Тодорова

ВИДЕО

 

 

Джордж Сорос и Бил Гейтс финансират факт-чекърсите на Фейсбук

 

Кацаров през април: Сертификатът е класически пример за непряка дискриминация (АУДИО)❗

ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ КАЦАРОВ, ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР❗ВИДЕО👇

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

След зелените $ертификати нали се сещате коя е следващата стъпка👇

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

 

ДЕПОПУЛАЦИЯТА И СТЕРИЛИЗАЦИЯТА ОНЛАЙН В РЕАЛНО ВРЕМЕ!

 

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“ (ВИДЕО)

 

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

 

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

 

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

ПЪРВОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУМЕН СОРОС НИ ПРОДАДЕ ЗЕМЯТА. ВТОРОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУМЕН СОРОС НИ ЛИШИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ИЗБОР!И. ЩЕ ВЪВЕДЕ ЕВРОТО И МНОГО СКОРО ЩЕ НАПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

Румен Сорос активира С0VID геноцидът в България! По план (ОБНОВЕНА)

ПО ТЕМАТА

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Д-р Андре Диас: Живеем в измама с безпрецедентни размери! Лисабонски съд постановява, че само 0.9% от „потвърдените случаи“ са починали от СОVID, като броя им е 152, а не 17 000, както се твърди! Ексклузивно интервю с д-р Диас, в центъра на съдебното дело, потвърждаващо статистическата измама (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

Д-р Андре Диас: Живеем в измама с безпрецедентни размери! Лисабонски съд постановява, че само 0.9% от „потвърдените случаи“ са починали от СОVID, като броя им е 152, а не 17 000, както се твърди! Ексклузивно интервю с д-р Диас, в центъра на съдебното дело, потвърждаващо статистическата измама (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

Д-р Стефано Сколио, научен изследовател, кандидат за Нобелова награда за медицина 2018 г.: Вирусът СОVID-19 никога не е бил изолиран (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Президентът на Швейцарската академия на науките проф. Марсел Танър: Няма изолат на СОVID-19 вируса! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

 

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг: Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

 

Чипираха ни като говеда ! (ВИДЕА)

 

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€! Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш! (ВИДЕО)

 

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Окончателно разобличаване на вирусологията (ВИДЕО-БГ СУБ) Истината за инфекциозните заболявания, вирусите и ваксините – „Вирусът“ СОVID 19 – The Truth! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Играта на Кукловодите: Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

 

Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19 (ДОКУМЕНТ)

 

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Бил Гейтс и Нелсън Рокфелер са братовчеди

 

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ)

 

СОVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. (ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

 

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

 

Над 7 800 лекари и учени обвиняват създателите на политиките за СОVID в „престъпления срещу човечеството“ – лично д-р Робърт Малоун, създателят на иРНК (mRNA) технологията за ваксини чете Декларацията на лекарите! (ВИДЕО)

 

Учен от Pfizer: Работя за сатанинска корпорация; естествената защита е по-добра и по-трайна (ВИДЕА)

 

Пл@нд€ми@ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

 

Пл@нд€ми@ втора част (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница