Министерството на здравеопазването на Беларус официално призна COVID-19 като психично заболяване

 

От 1.08.2020 официално в Беларус COVID-19 e … психично заболяване..

МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕТО НА РЕПУБЛИКА БЕЛАРУС

Министерство на здравеопазването на Беларус промени държавния медицински стандарт в разширения колеж за противодействие на разпространението на новата коронавирусна инфекция в страната.

Основната иновация беше увеличението на броя на психичните заболявания, които бяха добавени към COVID-19. В същото време коронавирусът беше изключен от категорията инфекциозни заболявания. Според новия стандарт на всички заразени с COVID-19 COVID-19 ще бъдат лекувани в психиатрични болници от август 1 г които ще помогнат за освобождаване на легла в други медицински заведения в Беларус.

“ От началото на тази година много беларуси търсят медицинска помощ дори при незначително повишаване на температурата. Мнозина четат чужди сайтове или гледат чужди телевизионни канали, където всеки ден псевдо експерти говорят за нови симптоми на коронавирус. На този фон много хора си мислят, че са болни от заболяване и ако преминат положителен тест, започват да изпадат в паника. Всъщност не може да се вярва на тестове, защото всички те са чуждестранно производство и са предназначени за населението на държавите, в които се произвеждат. Затова Министерство на здравеопазването взе единственото правилно решение – да счита COVID-19 за психично заболяване с подходящо лечение „, каза Дмитрий Пиневич, първи заместник-министър на здравеопазването на Беларус.

По препоръки на агенцията всички граждани, които търсят спешна медицинска помощ, ще бъдат призовани от психиатрична линейка и поставени в болница за психично-здравни грижи.

Източник: https://panorama.pub/42857-minzdrav-belorussii-ofitsialno.html
Превод: издателство PACПEP

⚠️FACEBOOK; Тези FB „проверители“ са фалшиви и нямат абсолютно никакви правомощия да определят една новина като „Фейк“. Новината е истина. Запомнете: когато „независимите проверители“ ви кажат, че фактите са „фейк“, значи новината е истина – бъдете сигурни? Затова винаги, когато на снимка или видео видите израза „фалшива информация, проверено от независими проверители на фактите“ – знайте, че истината е неугодна на някого и това е абсолютно точно доказателство, че изнесената информация е ИСТИНА!

ПО ТЕМАТА

Който не се поклони на новия идол КОРОН и не му служи – МАЙДАН!

Чуйте го хубаво, докато е жив! Такива ръководители не оцеляват дълго, след като са отказали на МВФ и Световната банка (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Джордж Сорос и Бил Гейтс финансират факт-чекърсите на Фейсбук (ОБНОВЕНА – КУЛТОВ ЧЕКЪР)

 

Последно от СВЯТ