Министерството на здравеопазването на Беларус официално призна COVID-19 като психично заболяване

 

От 1.08.2020 официално в Беларус COVID-19 e … психично заболяване..

МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕТО НА РЕПУБЛИКА БЕЛАРУС

Министерство на здравеопазването на Беларус промени държавния медицински стандарт в разширения колеж за противодействие на разпространението на новата коронавирусна инфекция в страната.

Основната иновация беше увеличението на броя на психичните заболявания, които бяха добавени към COVID-19. В същото време коронавирусът беше изключен от категорията инфекциозни заболявания. Според новия стандарт на всички заразени с COVID-19 COVID-19 ще бъдат лекувани в психиатрични болници от август 1 г които ще помогнат за освобождаване на легла в други медицински заведения в Беларус.

“ От началото на тази година много беларуси търсят медицинска помощ дори при незначително повишаване на температурата. Мнозина четат чужди сайтове или гледат чужди телевизионни канали, където всеки ден псевдо експерти говорят за нови симптоми на коронавирус. На този фон много хора си мислят, че са болни от заболяване и ако преминат положителен тест, започват да изпадат в паника. Всъщност не може да се вярва на тестове, защото всички те са чуждестранно производство и са предназначени за населението на държавите, в които се произвеждат. Затова Министерство на здравеопазването взе единственото правилно решение – да счита COVID-19 за психично заболяване с подходящо лечение „, каза Дмитрий Пиневич, първи заместник-министър на здравеопазването на Беларус.По препоръки на агенцията всички граждани, които търсят спешна медицинска помощ, ще бъдат призовани от психиатрична линейка и поставени в болница за психично-здравни грижи.

ПО ТЕМАТА

Който не се поклони на новия идол КОРОН и не му служи – МАЙДАН!

Чуйте го хубаво, докато е жив! Такива ръководители не оцеляват дълго, след като са отказали на МВФ и Световната банка (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Джордж Сорос и Бил Гейтс финансират факт-чекърсите на Фейсбук

“Fact Checking” (проверяването на фактите) се извършва от автори платени от фармафията

Fact checkers – слуги на дявола и измамници (ВИДЕО – БГ СУБ)

Колко са „независими“, независимите „fact checker“ ? (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times