Министерството на здравеопазването на Беларус официално призна COVID-19 като психично заболяване

 

От 1.08.2020 официално в Беларус COVID-19 e … психично заболяване..

МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕТО НА РЕПУБЛИКА БЕЛАРУС

Министерство на здравеопазването на Беларус промени държавния медицински стандарт в разширения колеж за противодействие на разпространението на новата коронавирусна инфекция в страната.

Основната иновация беше увеличението на броя на психичните заболявания, които бяха добавени към COVID-19. В същото време коронавирусът беше изключен от категорията инфекциозни заболявания. Според новия стандарт на всички заразени с COVID-19 COVID-19 ще бъдат лекувани в психиатрични болници от август 1 г които ще помогнат за освобождаване на легла в други медицински заведения в Беларус.

“ От началото на тази година много беларуси търсят медицинска помощ дори при незначително повишаване на температурата. Мнозина четат чужди сайтове или гледат чужди телевизионни канали, където всеки ден псевдо експерти говорят за нови симптоми на коронавирус. На този фон много хора си мислят, че са болни от заболяване и ако преминат положителен тест, започват да изпадат в паника. Всъщност не може да се вярва на тестове, защото всички те са чуждестранно производство и са предназначени за населението на държавите, в които се произвеждат. Затова Министерство на здравеопазването взе единственото правилно решение – да счита COVID-19 за психично заболяване с подходящо лечение „, каза Дмитрий Пиневич, първи заместник-министър на здравеопазването на Беларус.По препоръки на агенцията всички граждани, които търсят спешна медицинска помощ, ще бъдат призовани от психиатрична линейка и поставени в болница за психично-здравни грижи.

 

ПО ТЕМАТА

Който не се поклони на новия идол КОРОН и не му служи – МАЙДАН!

Чуйте го хубаво, докато е жив! Такива ръководители не оцеляват дълго, след като са отказали на МВФ и Световната банка (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

211 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

 

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

 

Министерството на отбраната на САЩ е подписало договор за изследване на СОVID-19 с компания в Украйна 3 месеца преди да се разбере, че съществува

 

САЩ си признаха, че са създали биологичното оръжие «SАRS-СoV-2 — «СOVID-19» всички замесени в България на съд!

 

Още една теория на конспирациите стана реалност ❗️Група германски учени заявиха, че са открили доказателства за лабораторен произход на «SАRS-СoV-2 – «СOVID-19»

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО