Мирър: Извънземните ще кацнат на Земята през 2023 г.

Голям брой мистериозни кацания около емблематични забележителности доведоха ловец на НЛО до заключението, че извънземни ще кацнат на Земята през 2023 г.

Космически апарати са забелязвани над световни забележителности с разлика от няколко дни.

Ловецът на НЛО Мат Уелс каза пред Daily Star:

„Все едно извънземни изпращат съобщението „Ние отказваме да се скрием. Тук сме на най-важните места във вашия свят.“

„Дори скептиците трябва да обърнат внимание. Вярвам, че можем да видим извънземни да идват на Земята, за да ги видят всички, много по-рано, отколкото се смяташе първоначално.“ Извънземни космически кораби са забелязани над стриптийз клуба Sapphire в Лас Вегас, Айфеловата кула в Париж, Чили, Япония и Бразилия.

В Обединеното кралство също се съобщава за „аномална активност“ над Биг Бен, Стоунхендж и Бонибридж в Шотландия – известна гореща точка на НЛО.

Мат продължава: „Фактът, че всичко се преглежда и публикува в рамките на няколко дни в някои от най-големите сайтове в света, е показателен.“ „Говорим за голям брой групи за ловци на НЛО, които не са свързани помежду си и съобщават за едно и също нещо.

„Това е най-страшната демонстрация, която някога сме виждали.“

Ловците на НЛО обаче не са сами във възможността скоро да се появят извънземни същества. Живият Нострадамус“ на име Атос Саломе наскоро заяви, че извънземни ще пристигнат на Земята през 2023 г. през подземен портал, разположен в строго секретната въздушна база Зона 51 в Съединените щати.

Атос каза: „Има тунел под земята в района, водещ до 3D портал, който трябва да бъде отворен през 2023 г. Този ​​портал ще може да премества хората между измеренията на пространството/времето. Има тунел, който води до друго място и този достъп е това, което всеки иска да играе на бог или богове.

Това може да изглежда като невъзможна реалност, но се използва от окултните науки. Същото нещо се случва в Антарктика, сякаш всичко е свързано.“

Зона 51 е база на военновъздушните сили на САЩ в Невада и феновете на строго секретната база знаят, че сателитните изображения показват малка мрежа от писти, които се простират до 12 000 фута, според BBC News.

Атос добави във видеото, че смятат, че шефът на Tesla и Twitter Илон Мъск има представа за силата, скрита под земята в Зона 51, която може да се използва за футуристични технологии.

Източник: https://www.mirror.co.uk/news/weird-news/ufo-hunter-claims-aliens-land

ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/%d0%a1%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8f-13/

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Проектът „Синият Лъч“ на НАСА (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани