Много хора у нас си заслужават съдбата

Хибридната и информационната война са в пълен разгар. Не съм сигурна, че ще стигнем до пълен разгар на военната война, защото, това все още не се разбира от любещите Запада, разгаряне на война на НАТО срещу Русия ще означава унищожение на западни градове и държави.

Все още анализатори от прозападния свят, и най-вече у нас, се правят на ударени по въпроса – Каква ще е съдбата на Запада при гореща война с Русия? Вече ставаме свидетели как по два пъти на ден официалните ръководители на държави от НАТО сменят информацията за това какво ще правят и какво става. Имам и други причини да заявя, че Западът е в реална истерия, която ще се задълбочи през тази година.

Изключително много бързат! Форумът в Давос показа, че тъмните знаят отлично, че не им остава много малко време и включиха почти всичките си програми за внедряване в живота на бърз оборот. На тази мисъл ме наведе информацията, че в Давос са обсъждали за прилагане в кошарите с хора-овце поставяне на чипове в мозъка за контрол на мислите. Това е програма, което беше предвидена за след 15-20 години. Едвам сега трябваше да мислим за изменящите ДНК ваксини, че после за чипове. Но изключително много се забързаха – цифрова валута, здравен концлагер, климатичен концлагер, содомитски концлагер и сега чипове за мозъка, всичко накуп искат да движат още през 2023 година. Това означава, че знаят, че нямат време.

Само един бегъл поглед в България показва за какво подтисничество става дума, след като шепата хора от ДБ и ПП УСПЯВАТ (И НЕ УСПЯВАТ) да въртят държавата на пръста си с мощната еднолична подкрепа на Херо Мустафа, която се държи като бос на мафия и едноличен владетел на България и най-страшното е, че пред нея всички лягат по корем. Не съм напълно сигурна, че тя все още е на длъжност в Държавния департамент. Нищо чудно да е обявила отцепничество и да си управлява тук от само себе си. Съответно си представете размерите на подтисничество то във Франция и Германия от страна на ДД.

Вчера руското военно министерство официално потвърди още една конспирация – ЧЕ ПАНДЕМИЯТА С КОВИД Е РЪКОВОДЕНА ПО EVENT 21 НА БИЛ И МЕЛИНДА ГЕЙТС И ЧЕ ВИРУСЪТ Е ПУСНАТ ОТ АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БИОЛАБОРАТОРИЯ.
Какво още трябва?!?

Относно Русия.
У нас продължава неразбирането, че тази война е абсолютно неизбежна за Русия, инвазията беше извършена, за да се спасят хората в Донбас от украинския режим, че Путин нямаше никакво намерение да утежнява ситуацията. Намесата на Запада с оръжия и подкрепа за Украйна, както и бясната невиждана русофобия принудиха Русия да втвърди отношението си и към момента имаме ситуация на невъзврат към нормални отношения. И по-добре! Нужно е осветяване и освестяване. Не съществува руска агресия в Украйна, разберете го най-сетне! Съществува разрешаване на огромна язва.

САЩ прехвърлят биолабораториите си от Украйна в България 

Последно от СВЯТ