Мокрият сън на Бил Гейтс – случайности и съвпадения? (ВИДЕО)

/

Вярвате ли в случайности, съвпадения….когато говорим за политика? Какво казват фактите и какво любимите ми COVID 🐑🐑🐑 отказват да проумеят! Да им помогнем! Те трябва да са с нас!

Вероятно повечето от нас имат житейско събитие в което случайността се е намесила и плановете им или са се объркали или са станали още по-хубави. Когато говорим за политика, обаче е трудно да допуснем, че нещата стават случайно. Там всичко се програмира предварително, правят се планове, наемат се ПР агенции да създават маркетинг стратегии за лансиране на определени идеи, вкарват се в играта психолозите да изследват как да променят мнението на масите, щото така, че да „прегърнат с радост и най-неприемливата идея“. Странно ми е, защо COVID 🐑🐑🐑 отказват да видят и анализират лесно доказуеми факти? Само страхът ли блокира когнитивните им функции или има и друг фактор? Да предположим, че COVID-19 е възникнал съвършено случайно и спонтанно е тръгнал да се разпространява по света. Да предположим, че в паниката правителствата са реагирали неадекватно и са наложили мерки граничещи с диктатура. Към днешна дата това, което всички мисирки, по всички медии се опитват да ни убедят е, че трябва, неизбежно е, немислимо е да не се ваксинираме веднага след като ни посочена „правилната“ ваксина. Срещу вирус моля ви се! Как мислите дали тази идеята за масова ваксинация е възникнала спонтанно в главите на европейските бюрократи. Хайде да видим какво казват фактите, а? Март 2019 – доста преди появата на „зловещия“ COVID-19 , европейския съюз публикува пътна карта на задължителното и универсално разпространение на ваксините, пълен план включващ техники за убеждаване и за преодоляване на „колебанията“ на част от населението. Не ми ли вярвате? Ето я тук: https://www.make-my-cv.com/wp-content/uploads/2020/08/2019-2022_roadmap_en-1.pdf

Моля, да обърнете внимание, че за 2022 е планирано следното : „Предложение на Комисията за обща ваксинационна карта /паспорт за граждани на ЕС“. Нямам време да превеждам всичко, но държа да посоча, че е планирана „обща карта за ваксинация в ЕС“, а също така и да се създаде електронна информационна система за имунизация на европейско ниво. Това е сертификатът за който толкова много насилва Бил Гейтс,  да се създаде коалиция за ваксините (sic) , която да провежда годишни конференции с всички здравни и научни специалисти от страните в ЕС. Също така и „Укрепване на съществуващите партньорства и сътрудничество с международни участници и инициативи като OMS и Европейската техническа консултативна група от експерти по имунизация (ETAGE), Глобалната инициатива за здравна сигурност и Програмата (Глобална инициатива за здравна сигурност, Глобалната програма за здравна сигурност), Unicef ​​и финансиращи и изследователски инициативи като Gavi, CEPI, GloPID-R и JPIAMR (Съвместна инициатива за програмиране за антимикробна резистентност). Ако не знаете, кой държи в ръцете си GAVI/CEPI, ВИДЕО: 

https://youtu.be/JX-IC9kBZrw

На 12 септември 2019г., Европейската комисия https://ec.europa.eu/  в сътрудничество  със Световната здравна организация провежда „Глобална среща на върха за ваксиниране“ (Global Vaccination Summit) и ето какво предлагат в заключение : документът можете да видите тук: https://www.make-my-cv.com/wp-content/uploads/2020/08/10actions_en.pdf

10 начина да се насърчат всички да се ваксинират, защото:

„Всеки трябва да може да се възползва от силата на ваксините“

10-те напътствия :

1) Насърчаване на глобалните политически насоки и глобалния ангажимент за ваксинацията
2) Гарантиране, че всички държави имат национални стратегии за имунизация
3) Изграждане на силни системи за наблюдение за болести, които могат да се предотвратят чрез ваксинация
4) Отстраняване на причините за колебанията, като увеличите доверието във ваксинациите …
5) Да се използва силата на цифровите технологии, за да засилите мониторинга и напредъка на ваксинационните програми
….
9) Борба срещу невярна и подвеждаща информация, като се държат отговорни платформите за социални медии и технологични компании
10) Привеждане и интегриране на ваксинацията в глобалната здравна програма

Така. Вероятно сега някой ще ми каже, че има обяснение за всичко това. Абсолютно СЛУЧАЙНА Е появата на тази „пандемия“, която постави под карантина здравите хора на планетата и медийната истерия, която всеки ден ни набива монотонно броя на „мъртвите“ или пък броя на „току-що заразените“.

Да вземем Италия с която толкова много ни плашеха. В Италия според официалната статистика умират 650 000 човека годишно или това прави повече или по-малко 1780 човека на ден. Сега си представете, ако тази практика, която в момента ни е представена за „новото нормално“ се практикуваше от години.

Излиза поредният телевизионен говорител и с тревожен, фалшиво-болезнен тон съобщава следното: „Днес имаме 638 смъртни случая от инфаркт и исхемия, смъртните случаи на рак са леко увеличени и са 493 и тази вечер сме поканили професор Х от онкологичната болница У, за да ни каже какво можем да направим?“

В общи линии не може да се направи много, когато това е нормалният брой на смъртни случаи от рак или инфаркт. Почти по 500 на ден, а понякога и над 600. Представете си сега, че тези цифри се съобщават всеки ден на населението? Мислите ли, че хората биха били по-малко ужасени? Защо тогава всички правителства като по команда правят това за Covid-19?

Към месец май смъртните случаи от корона вирус в цяла Европа са били 150 913. Това е само половината от смъртните случаи на инфаркт САМО в Италия (230 000 годишно) и по-малко от тези на рак, отново в Италия (180 000).
Според огромен брой лекари в цял свят клиничните последици от Covid 19 са близки до тези на тежък сезонен грип (със смъртност от 0,1%) . Такъв е имало през 1957 и през 1968г. Тогава никой не е блокирал международните полети, нито е унищожавал необратимо икономиките на държавите. Никой не е затварял здравите хора за седмици в къщи или пък да е ограничавал личните им свободи с непознати досега полицейски методи.

Предизвиквам всеки да помисли за логичен отговор на следните въпроси (на първо място ги отправям с любов към групата от COVID 🐑🐑🐑)

• Защо да разрушихме глобалната икономика заради вирус, който не е особено опасен и досега е отговорен за малко над 1% от смъртните случаи и е засегнал само 0,04% от населението и само 0,0028% са починали от него?

• Защо се слагат под карантина здрави хора, а не само възрастните хора и болните? (90% от фаталните случаи навсякъде са били сред лицата над 75 години.)

• Защо да затваряме училищата и да заключваме децата на закрито, ако те дори не се заразят с този вирус?
• Защо се нарежда на хората да стоят на закрито, когато липсата на слънчева светлина, физически упражнения водят до отслабена имунна система и по-висок процент на инфекция?
• Защо толкова много се стараем да създадем ваксина и да ваксинираме всички, когато този вирус изглежда безопасен и не представлява опасност за огромното мнозинство здрави хора?
• Защо да наблягаме на изкуствената вентилация на белите дробове, когато (в Ню Йорк, например) 80% от пациентите, които са свързани с VHL машини, умират?
• Защо налагаме на всички да носят маски за лице, когато последните спират само 95% от частиците на вируса (в най-добрия случай) ?

Не е ли очевидно, че хората са поставени в мизерни условия, под глобално наблюдение и в режим на предстоящ електронен ваксинационен надзор?

Този нов режим и „нова нормалност“ са конфигурирани като престъпление срещу човечеството. На престъпниците се търси отговорност! Винаги. Особено, когато престъплението е в такъв мащаб!

Автор: Таня Тодорова
Източник: On a real Case 

ЕТО ГОЛАТА ИСТИНА!

 
Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! 
 
Ханс Толзин предложи награда от 100 000 € в брой, ако някой предостави доказателство за съществуването на SARS-CoV вируса! Това беше направено н 22.03.2020. До момента никой още не е взел наградата? Как мислите, ЗАЩО?!
 
Твърдението, че вирусът на SARS-СОV-2 е съществува се базира всъщност на компютърно построен модел!
 
Вирусът не е изолиран, какво тогава има във ваксината!? 

ПО ТЕМАТА

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

Бил Гейтс и Нелсън Рокфелер са братовчеди

Ваксините – Рак в инжекция

Ваксините – Рак в инжекция

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО