Момчетата и момичетата, продадени за секс по 20 пъти на ден (+ВИДЕО ОТНОСНО ТРАФИКА НА ДЕЦА)

/

Най-големите губещи на Супербоул: момчетата и момичетата, продадени за секс по 20 пъти на ден

„Всеки ден в Америка деца са обект на посегателства и се продават за секс.“ – Джон Райън, Национален център за изчезнали и експлоатирани деца.

От тазгодишното издание на Супербоул LIV между Сан Франциско 49ers и Канзас Сити Шефс може да има само един победител, но най-големите губещи ще бъдат стотиците момичета и момчета – някои от тях едва на 9 години – които ще бъдат купувани и продавани за секс по време на голямата игра.

Обикновено тази порочна практика, която се е превърнала в най-бързо развиващия се бизнес в организираната престъпност и втората най-доходоносна стока, търгувана незаконно, след наркотиците и оръжията, се нарича трафик на деца за сексуални цели, но всъщност става дума за изнасилване.

Възрастните купуват деца за секс поне 2.5 милиона пъти годишно в САЩ.

Не само момиченцата са уязвими за тези хищници.

Според разследващ доклад на USA Today „момчетата са около 36% от децата, попаднали в секс индустрията в САЩ (около 60% са жени, а по-малко от 5% са транссексуални мъже и жени)“.

Помислете за това: на всеки две минути едно дете е експлоатирано в секс индустрията.

Само в Джорджия се смята, че 7200 мъже (половината от тях на възраст около 30 години) търсят да си купят сексуални услуги с подрастващи момичета всеки месец, което прави средно около 300 души на ден.

Едно дете може да бъде изнасилено средно от 6000 мъже за период от пет години.

Смята се, че всяка година в САЩ най-малко 100 000 деца – момичета и момчета – се купуват и продават за секс, като всяка година 300 000 деца са изложени на опасност да станат жертви на трафик. Някои от тези деца са насилствено отвлечени, други са избягали, а трети са продадени в системата от роднини и познати.

Изнасилването на деца се е превърнало в голям бизнес в Америка.

Това е индустрия, която се върти около евтиния секс в движение, с момичета и жени, които се продават на 50 мъже всеки ден за по 25 долара, докато техните манипулатори печелят от 150 000 до 200 000 долара на дете всяка година.

Това не е проблем, който се среща само в големите градове.

Това се случва навсякъде, точно под носа ни, в предградията, градовете и селата в цялата страна.

Както отбелязва Ърни Алън от Националния център за изчезнали и експлоатирани деца, „единственият начин да не го откриете в някой американски град е просто да не го търсите“.

Не се заблуждавайте, че това се отнася само за общностите с по-ниски доходи или за имигрантите.

Не е така.

Смята се, че в САЩ има от 100 000 до 150 000 непълнолетни деца, работещи в сферата на сексуалните услуги. Тези момичета не са се съгласили доброволно да бъдат сексуални робини. Те са подмамени, принудени и въвлечени в това. В повечето случаи те нямат избор. Всяка транзакция е изнасилване.

За да не бъдат разкрити (в някои случаи с помощта на полицията) и да задоволят търсенето на секс с различни жени от страна на мъжете купувачи, сводниците и бандите и престъпните синдикати, за които работят, са превърнали трафика на хора в изключително мобилно предприятие, в което жертвите на трафик – момичета, момчета и жени – постоянно се местят от град на град, от щат на щат и от държава в държава.

Например районът Балтимор-Вашингтон, наричан „Околовръстното“, с коридор I-95, осеян с почивни станции, автогари и спирки за камиони, е център на търговията със сексуални услуги.

Няма съмнение, че това е изключително печеливш, високоорганизиран и усъвършенстван бизнес за трафик на хора с цел сексуална експлоатация, който действа в малки и големи градове и само в САЩ печели по 9.5 милиарда долара годишно от отвличане и продажба на момичета за секс.

Всяка година момичетата, които се купуват и продават, са все по-малки и по-малки.

Средната възраст на жертвите на трафик е 13 години. И все пак, както отбелязва ръководителят на група за борба с трафика на хора, „нека се замислим какво означава средна стойност. Това означава, че има деца на възраст под 13 години. Това означава 8-, 9- и 10-годишни деца“.

„На всеки 10 спасени жени има още 50 до 100 жени, които са доведени от трафикантите. За съжаление, те вече не са 18- или 20-годишни“, отбелязва 25-годишна жертва на трафик. „Това са непълнолетни лица на 13 години, които са обект на трафик. Те са малки момичета“.

Това е малката мръсна тайна на Америка.

Но какво или кой движи този зъл апетит за млада плът? Кой купува дете за секс?

Иначе са обикновени мъже от всички сфери на живота. „Те могат да бъдат вашият колега, лекар, пастор или съпруг/съпруга“, пише журналистът Тим Суаренс, който повече от година разследва търговията със сексуални услуги в Америка.

През последните години католическите и протестантските църкви са особено популярни като места, където се укриват тези сексуални хищници. Двайсет години след като скандалът със сексуалните посегателства на духовници разтърси Католическата църква, стотици сексуални хищници – свещеници, дякони, монаси и миряни – продължават да получават задачи в близост до деца. В много от случаите насилието продължава с пълна сила.

Макар и много по-слабо оповестени, сексуалните престъпления в протестантската църква са не по-малко жестоки. Например в едно от последните разкрития на „Хюстън Кроникъл“ за лидерите на Южната баптистка църква са документирани над 700 деца, станали жертва на сексуални посегателства, „които са били насилвани, изпращани са им откровени снимки или съобщения, излагани са на порнография, снимани са голи или са били многократно изнасилвани от пастори. Някои жертви на възраст едва 3 години са били тормозени или изнасилвани в кабинетите на пасторите и в класните стаи на неделните училища“.

Има и национални спортни събития като Супербоул, на които са хванати трафиканти на хора, продаващи сексуални услуги на непълнолетни, някои от които едва на 9 години. Дори и Супербоул да не е „неочаквана печалба“ за трафикантите на хора, както твърдят някои, той остава доходоносен източник на приходи за индустрията за трафик на деца и притегателна сила за онези, които са готови да платят за изнасилване на малки деца.

Според криминалния следовател Марк Чадърдън тези „купувачи“ – така наречените „обикновени“ мъже, които стимулират търсенето на секс с деца – представляват цял спектър от американското общество: всяка възраст, всяка раса, всякакъв социално-икономически произход, полицаи, учители, служители в затворите, пастори и т. н.

Има и такива, като Джефри Епстийн, милиардер от хедж фонд и осъден сериен педофил, който беше арестуван по обвинения в насилване, изнасилване и сексуален трафик на десетки млади момичета.

Смята се, че Епстийн е управлявал своя лична мрежа за трафик на хора не само за свое лично удоволствие, но и за удоволствие на своите приятели и бизнес партньори. Според „Вашингтон пост“ „няколко от младите жени. . . твърдят, че са били предлагани на богати и известни личности като сексуални партньорки на партитата на Епстийн“. В различни моменти Епстийн превозва приятелите си с частния си самолет, наречен „Лолита експрес“.

Хора като Епстийн и неговите приближени, които принадлежат към могъща, богата и елитна част от обществото, работеща по свои собствени правила, се измъкват от отговорност, като се възползват от системата на наказателното правосъдие, която е в услуга на могъщите, богатите и елита.

И все пак, откъде идва този апетит към момичета?

Огледайте се около вас.

Вече години наред момичетата са сексуализирани в музикални клипове, билбордове, телевизионни реклами и магазини за дрехи. Маркетолозите са създали търсене на млада плът и готово предлагане на свръхсексуални деца.

„На пазар, на който се продават високи токчета за бебета и стрингове за тийнейджъри, не е нужно да си гений, за да разбереш, че сексът, ако не и порното, е навлязъл в живота ни“, пише Джесика Бенет за Newsweek. „Независимо дали го приветстваме, или не, телевизията го внася в хола ни, а интернет – в спалните ни. Според проучване от 2007 г., проведено от Университета на Алберта, 90% от момчетата и 70% от момичетата на възраст между 13 и 14 години са имали достъп до сексуално съдържание поне веднъж.“

Това е, което Бенет нарича „порнографиране на едно поколение“.

С други думи, културата подготвя тези млади хора да станат жертва на сексуални хищници.

Социалните медии го правят твърде лесно. Както съобщава един новинарски център, „намирането на момичета е лесно за сутеньорите. Те гледат в . . . социалните мрежи. Те и техните помощници обикалят търговски центрове, гимназии и средни училища. Те ги вземат от автобусните спирки. В трамвая. Понякога се случва да се набират момичета от момичета.“ Приемните домове и младежките приюти също са се превърнали в основни мишени за трафикантите.

Рядко тези момичета започват да проституират доброволно. Много от тях започват като бегълци или изхвърлени, за да попаднат в ръцете на сутеньори или по-големи сексуални мрежи. Други, които са убедени да се срещнат с непознат след онлайн общуване в някоя от многобройните социални мрежи, бързо се впускат в новия си живот на сексуални роби.

Деби, отличничка, която принадлежи към сплотено семейство от военновъздушните сили, живеещо във Финикс, Аризона, е пример за тази търговия с плът. Деби е на 15 години, когато е отвлечена от пътя от свой познат-приятел. Деби е принудена да се качи в кола, вързана е и е отведена на неизвестно място, където е държана под дулото на пистолет и изнасилена от няколко мъже. След това е натъпкана в малка кучешка колиба и е принудена да яде кучешки бисквити. Похитителите на Деби обявяват услугите ѝ в Craigslist. Онези, които се отзовават, често са женени и имат деца, а парите, които Деби „изкарва“ за секс, се дават на похитителите ѝ. Груповото изнасилване продължава. След като претърсват апартамента, в който Деби е държана в плен, полицаите най-накрая откриват Деби, натъпкана в чекмедже под леглото. Мъчителното й преживяване продължава 40 дни.

Докато Деби е имала късмет да бъде спасена, други нямат такъв късмет.

По данни на Националния център за изчезнали и експлоатирани деца всяка година изчезват близо 800 000 деца (приблизително 2185 деца на ден).

С нарастващото търсене на сексуално робство и безкрайното предлагане на момичета и жени, които могат да бъдат обект на отвличане, този проблем няма да изчезне скоро.

За жертвите на трафик това е кошмар от началото до края.

Средната продължителност на живота на хората, продавани за секс, е седем години, а тези години са жив кошмар, изпълнен с безкрайни изнасилвания, насилствено дрогиране, унижения, деградация, заплахи, болести, бременности, аборти, спонтанни аборти, мъчения, болка и винаги постоянен страх, че ще бъдеш убит или, което е още по-лошо, че любимите ти хора ще бъдат наранени или убити.

Питър Ландесман описва пълния ужас на живота на жертвите на търговията със сексуални услуги в статията си „Момичетата от съседната стая“ в New York Times:

„Андреа ми разказа, че тя и другите деца, с които е била държана, често са били бити, за да бъдат извън равновесие и послушни. Понякога те са били записвани на видео, докато са били принуждавани да правят секс с възрастни или помежду си. Често, казва тя, от нея се иска да играе роли: на пациент-терапевт или на послушна дъщеря. Нейната клетка за сексуални трафиканти предлага три възрастови групи сексуални партньори – деца до 4-годишна възраст, от 5 до 12 години и тийнейджъри, както и така наречената „група за повреждане“. „В групата за повреждане те могат да те ударят или да направят каквото си поискат“, обяснява тя. „Макар че сексът винаги боли, когато си малък, така че винаги е насилствен, всичко беше много по-болезнено, когато те поставиха в групата за повреждане“.“

Това, което Андреа описва по-нататък, показва колко извратени са станали някои части на американското общество. „След това те оставят да огладнееш, за да те обучат“ да правиш орален секс. „Слагат мед върху мъж. Най-малките деца трябваше да се научат да не се давят. И те ще прокарат някои неща в теб, за да се отвориш по-добре. Научихме се да откликваме. Като например дали искат да бъдем знойни, секси или уплашени. Повечето от тях искаха да ви уплашат. Когато пораснах, учех по-малките деца как да се отнасят нанякъде, за да не ги боли.“

Общото между преживяванията на повечето оцелели е, че са принудени да не спят и да не ядат, докато не изпълнят сексуалната си квота от поне 40 мъже. Една жена разказва, че когато е била бременна, трафикантът я е накарал да легне на пода с лице надолу, а след това буквално е скочил върху гърба ѝ и я е принудил да направи аборт.

Холи Остин Смит е отвлечена на 14-годишна възраст, изнасилена и принудена да проституира. Когато сутеньорът ѝ е изправен пред съда, той е осъден само на една година затвор.

Барбара Амая е била многократно продавана между трафиканти, малтретирана, простреляна, намушкана с нож, изнасилена, отвлечена, трафикирана, бита и хвърлена в затвора, преди да навърши 18 години. „Имах квота, която трябваше да изпълнявам всяка вечер. А ако нямах толкова пари, щяха да ме пребият, да ме хвърлят по стълбите. Веднъж ме преби с телена закачалка, с която се закачат дрехи, изправи я и целият ми гръб се разкървави.“

Дейвид Максуейн разказва в смразяващ материал за „Хералд Трибюн“: „През 2011 г. в Оукланд Парк, индустриално предградие на Форт Лодърдейл, федералните агенти се натъкват на публичен дом, управляван от семейна двойка. В The Boom Boom Room, както е известен, клиентите плащат такса, получават презерватив и таймер и остават насаме с един от осемте тийнейджъри в публичния дом, деца на 13 години. 16-годишно приемно дете свидетелства, че е изпълнявало ролята на охрана, а 17-годишно момиче разказва пред федерален съдия, че е било принуждавано да прави секс с 20 мъже на нощ“.

Един конкретен кръг за трафик на хора с цел сексуална експлоатация е насочен специално към работници мигранти, които работят сезонно във ферми в югоизточните щати, особено в Каролина и Джорджия, въпреки че този бизнес процъфтява във всички щати на страната. Трафикантите пренасят жените от ферма във ферма, където работниците мигранти се нареждат на опашка пред бараките, по 30 наведнъж, за да правят секс с тях, преди да бъдат транспортирани до друга ферма, където процесът започва отначало.

Децата, станали жертва на трафик, се рекламират в интернет, транспортират се по междущатските пътища и се купуват и продават и в луксозни хотели.

Автор: Джон Уайтхед
Източник: The Rutherford Institute
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ОТНОСНО ТРАФИКА НА ДЕЦА

Публикация на Тим Балард (САЩ) от февруари 2022 г.

ПРЕВОД 

Когато за първи път започнах да работя в тази сфера и видях съществуващото зло, бях шокиран. Децата никога не бива да се продават за секс. Трудно е да се проумее, че деца на 6 години (или дори по-малки) са третирани по този начин.

Истината е, че експлоатацията и трафикът на деца СА реалност, с която се сблъскваме, и има какво да направим по въпроса.

Един от начините да се включите още днес е да се свържете с местните си законодатели относно Закона EARN IT от 2022 г., който ще помогне на технологичните компании да се снабдят с най-добрите практики за откриване, прекъсване и докладване на материали, съдържащи сексуална злоупотреба с деца (CSAM), и онлайн сексуална експлоатация на деца на техните платформи.

Едно от нещата, които този закон се опитва да направи, е да промени термина „детска порнография“ на нещо много по-точно според мен – „материали, съдържащи сексуална злоупотреба с деца“. Трябва да назовем този проблем с истинското му име!

Над 250 организации, включително @ourrescue, подкрепят този законопроект.

Посетете ourrescue.org/earnit, за да научите повече и да изпратите бърз имейл до местните законодатели. Всеки един имейл помага!! #earnitact

ПРЕВОД НА ПРИЛОЖЕНОТО ВИДЕО

„Франсиско Вега“ – Регионален оперативен директор, Мексико, Кариби

„Никога, никога не съм се доближавал до нещо по-мрачно от трафика на хора. Прекарах 24 години във флота, 22 и половина бяха в екипи на военноморските тюлени. Мои приятели умряха, така че почувствах този гняв. Но никога, ама никога не съм виждал това ниво на зло, когато гледаш в очите на някого и те ти говорят за дете, че „Добре е, хей, аз им давам по-добър живот“. Или ще ми покажат снимки на шестгодишно дете, което е изнасилено, докато шестгодишното гледа карикатури в стая, на iPad. Да, това е, никога преди не съм виждал нещо подобно. Сега моята зависимост е да пътувам и да търся деца.

Това е нещо, за което не осъзнавах, че толкова много хора се чувстват толкова неудобно да говорят, но е като: „Приятели, не осъзнавате ли, че това е може би най-доброто нещо, което можете да направите в момента?!“ И в един момент бихте искали, например, работата да се изчерпа, особено в тези случаи, когато вече не са останали деца, които да спасявате.“

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ПО ТЕМАТА

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Очите на дявола (ФИЛМ)

“Пицагейт“ 2020 – разследване на най-големият педофилски скандал в историята на света (ВИДЕО – БГ СУБ)

Педогейт 2020 (ВИДЕО-БГ СУБ)

«Netflix» огромна мрежа за нормализиране на педофилията (ВИДЕО-БГ СУБ)

Извън сенките (ФИЛМ-БГ СУБ)

Фиона Барнет – Свидетел на високопоставени сатанински ритуали (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБ)

Гислейн Максуел и трафикът на деца свързан с проекта Терамар (ВИДЕО-БГ СУБ)

Кралските семейства в Европа насилвали и убивали деца за развлечение

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Деца за органи: хиляди българи са отвлечени и изкормени за “резервни части“

Последно от ВИДЕО