Монахини-сутеньори в помощ на педофили: Монахините в Германия водели деца при свещеници и политици, които ги изнасилвали

Монахините от католически дом за сираци в Германия са водели деца на свещеници, политици и бизнесмени, които след това са ги изнасилили по партита, разказва една от жертвите, спечелила съдебна битка срещу насилниците си

🛑 Съдът за социални грижи в Дармщат присъди на мъжа, който сега е на 63 години, обезщетение, след като той подробно описа как монахините го водели при свещеници и могъщи хора, които след това го малтретирали по партита. Злоупотребата започнала в петата му година. Монахините са били платени за това.
🛑 Мъжът, който остана анонимен, казва, че е бил изнасилван около хиляда пъти през времето, прекарано в сиропиталището през 60-те и 70-те години, заедно с други момчета.
Съдът се произнесе по случая през май, но последният скандал за злоупотреба в католическата църква се появи този месец само след като висш служител на духовенството говори публично за това.
🛑 Шпайерският епископ Карл-Хайнц Виземан публично обвини бившия епархиален служител Рудолф Моценбакер, който почина през 1998 г., за предполагаемо участие в злоупотребите. Епископът каза, че оттогава са се появили още три жертви.
🛑 Той е бил само на пет години, когато започнала злоупотребата. Казва, че монахините буквално са го влачили по секс партита.
🛑 Жертвата на насилие е само на пет години, когато през март 1963 г. тя се присъединява към дом, управляван от Ордена на сестрите на Божествения Спасител в германския град Шпайер. Тя разказва, че монахините са я „завлекли“ буквално в апартамента на Моценбакер, където е била подложена на сексуално насилие, съобщава Der Spiegel. Ако се съпротивлявал, го биели.
🛑 Жертвата казва, че посетителите на сиропиталището са го малтретирали на „секс партита“. Той казва, че на подобни събития монахините са подмамили по-малки деца на възраст между седем и 14 години за свещеници, местни политици и бизнесмени.
🛑 Съдът за социални грижи в Дармщат присъди на мъжа, който сега е на 63 години, обезщетение, след като той подробно описа как монахините го водят при свещеници и могъщи хора, които след това го малтретират по партита. Злоупотребата започна в петата му година. Монахините са били платени за това.
🛑 Мъжът, който остана анонимен казва, че е бил изнасилван около хиляда пъти през времето, прекарано в сиропиталището през 60-те и 70-те години, заедно с други деца.
„Монахините бяха сводници“, каза той. Ако се противопоставяли на отвеждането им по партита ги биели с пръчки или блъскали главите им в стената.
„Имаше стая, в която монахините предлагаха напитки и храна на хората, а в другия ъгъл на тази стая децата бяха изнасилени“, се казва в изявлението на жертвата. „Монахините печелеха пари от това, мъжете щедро им даряваха в знак на благодарност.“
🛑 Той казва, че веднъж е бил изнасилен от трима свещеници едновременно.
„Понякога се връщах в дома с оцапани с кръв дрехи, кръвта течеше по краката ми“, каза той, след което продължи показанията си: „Преди да напусна дома си през септември 1972 г., бях малтретиран сексуално около хиляда пъти“.
Анонимен мъж свидетелства в съда, че монахините са от ключово значение за цялата система на насилие и че някои медицински сестри дори са насилвали по-млади момчета. Сиропиталището, в което се твърди всичко това, беше затворено през 2000 г.
Църквата му плати парично обезщетение
🛑 Католическата църква плати на мъжа 15 000 евро обезщетение и 10 000 евро разходи за терапия в допълнение към пенсията на жертвата.
„За какво са ми парите?“, Пита жертвата, която страда от посттравматично стресово разстройство и депресия.
„Бракът ми е развален. Костите, черният дроб и бъбреците ми също.“
„За жертвите на насилие предприемането на правни действия е свързано със значителен психологически стрес“, каза съдията Андреа Херман от Социалния съд в Дармщат.
🛑 От 2010 г. насам католическата църква е изправена пред поредица от случаи на злоупотреба. Вътрешно разследване на злоупотребата през 2018 г. разкрива злоупотреби с участието на 1670 свещеници и 3677 жертви между 1946 и 2014 г.
  • Христина Рунтова

 

Доклад установява, че в ООН работят 3 300 педофила, отговорни за 60 000 изнасилвания през последните 10 години

 

ПО ТЕМАТА

В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра, ВИДЕО+ДОКУМЕНТИ; „Фантастично е усещането, когато едно момиченце на пет или на пет и половина годинки започне да те съблича. Фантастично е, защото е игра, една еротично — маниакална игра.”- Даниел Кон-Бендит от партията на Зелените, важна фигура в Европейския парламент..

Цялата статия, тук:

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

 

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

 

Питър Джон Далглиш, бивш директор на ООН и топ ООН учредител на УНИЦЕФ, която се води за най-голямата детска благотворителна организация, е арестуван за изнасилване на деца

 

Доклад установява, че в ООН работят 3 300 педофила, отговорни за 60 000 изнасилвания през последните 10 години

 

Кражба на деца: ВИДЕО

 

450 сексуални престъпления, включително изнасилвания срещу бебета под една годинка в Обединеното кралство през изминалата година

 

Защо убиха принцеса Даяна: Страшната истина за кралското семейство (ВИДЕА)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

 

 

Последно от СВЯТ