Мрат от фейк ваксини или от фейк сертификати? Фейк ваксини, фейк сертификати и едни съвсем реални вакси наркомани (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

/

Кратък преглед на клевети, хули и джурно-терористични акции от последните делници. Защо от определена гледна точка обожавам Новата нормалност. И как една новина на New York Magazine за сетен път показва колко НОРМАЛНИ всъщност са българите, които сме (меко казано) скептични към „здравните грижи“ на държавата.

ВИДЕО

Източник: От Извора

КАЦАРОВ,ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР❗👇

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ПО ТЕМАТА

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

Управляващата измет поръчва Ремдесивир за 16,6 млн. лева! Ремдесивирът: Фабрика за смърт (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

70% от умрелите ще са от ваксини (ДОКЛАД)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

Който желае може да се присъедини към групата ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО