НЕ СМЕ ЗАВЪРШИЛИ СРАЖЕНИЕТО! Генерал Флин, Доналд Тръмп, Лин Ууд. Конференция “Здраве и Свобода” 16-17 април 2021 (ВИДЕО)

/
Генерал Флин, Доналд Тръмп, Лин Ууд. Конференция “Здраве и Свобода” 16-17 април 2021
ПУБЛИКАЦИЯТА СЪДЪРЖА ВИДЕО С РУСКИ СУБТИТРИ И ЦЕЛИЯТ МУ ТЕКСТ НА БЪЛГАРСКИ.
Гледаме в една посока и продължаваме този път. Не искам да се съмнявате, не искам да го изоставяте, защото другият път – това е пътят към социализъм, а след това към комунизъм. Това не е теория на заговора. Сблъскваме се с не многоброен елемент, добре организиран, добре финансиран, у тях е властта, те ни надхитриха.
Нека утре Newsweek напишат, че съм показал буквата Q. Давай Newsweek, покажи го на всички! Напред! Изпрати този запис, прати го в Холивуд. Ей, Клей, прати го в дома на Уиндзорите. Ей, Клей, прати го на Бил Гейтс, прати го на проклетите илюминати! Нека те чуят истината и всичко, което могат да направят с мен, аз изобщо не се боя от тях! Пратете го на Ватикана! Пратете го на политиците: Клинтън, Обама, Байдън, Буш.

ВИДЕО, ЧИЙТО БЪЛГАРСКИ ТЕКСТ Е ИЗЛОЖЕН ПО-ДОЛУ

Генерал Майкъл Флинн,

бивш съветник по национална сигурност на Президента Доналд Тръмп:

Точката, в която се намираме сега – гледаме в една посока, къде отиваме и ще продължим този път. Не искам да се съмнявате, не искам да го изоставяте, защото другият път – това е пътят към социализъм, а след това към комунизъм. Това е всичко, имам пред вид, че това е реално. Това не е теория на заговора, това не е, както сте чували “фалшиви новини”. Това е истина. Сблъскваме се със специален елемент в нашата страна. Не многоброен елемент, добре организиран, добре финансиран, у тях е властта, те ни надхитриха. Те ни надиграха. Добре, те направиха това, но това не значи, че ние не сме спечелили тези избори, защото ние спечелихме тези избори. Това е истината. Всички тези политици, които маршируват по сцените, така както аз ходя по тази сцена сега, и които започват да разказват, как ще започнат да се борят за поста Президент през 2024 година – не им давайте нито ден от своето време и не им давайте нито цент!

НИЕ ИМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ!

Това е абсолютно вярно!

Тази конференция “Здраве и Свобода” е за образованието, и не само за хилядите хора, които са се събрали тук. Тя е за милионите и милионите, които зная, искат да получат това послание не само за Съединените Американски Щати, но и за целия свят. И посланието се състои в това, че ние не сме завършили борбата.

НЕ СМЕ ЗАВЪРШИЛИ СРАЖЕНИЕТО!

Всичко това е вярно!

Президентът Доналд Тръмп:

– Не мисля, че Джо знае какво се случва, защото имаме този Кабал, група хора, които само седят зад масата и говорят: “Направи това, направи онова, направи така…” Те оставят знаци и сигнали… В това е трудно да се повярва…

Водещ:

– Искам да Ви попитам за QAnon. Това е теория за това, че демократите се явяват представители на кръг педофили-сатанисти.
И ЧЕ ВИЕ СТЕ СПАСИТЕЛ.
Можете ли сега веднъж завинаги да се откажете от QAnon и да заявите, че това е пълна глупост?

– АЗ НИЩО НЕ ЗНАМ ЗА QANON.

– Аз току-що разказах за него.

– ЗНАМ МНОГО МАЛКО. ТОВА, КОЕТО ВИЕ КАЗАХТЕ – НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ФАКТ. АЗ НИЩО НЕ ЗНАМ ЗА ТОВА. ЗНАМ, ЧЕ СА ПРОТИВ ПЕДОФИЛИЯТА, ЧЕ СЕ СРАЖАВАТ МНОГО ЯРОСТНО, НО НЕ ЗНАМ НИЩО ЗА ТОВА.

– Те вярват в това, че има сатанински култ, управляван от дълбоката държава.

– КАЗАХ ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАМ ЗА ТОВА. ЗНАМ ЗА АНТИФА И РАДИКАЛИТЕ. ЗНАМ КОЛКО АГРЕСИВНИ И ЖЕСТОКИ СА ТЕ. И ЗНАМ, ЧЕ ТЕ ПАЛЯТ НАШИТЕ ГРАДОВЕ, И ЧЕ ТОВА СЕ ПООЩРЯВА ОТ НАШИТЕ ДЕМОКРАТИ, А НЕ ОТ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ.

– Републиканският сенатор Бен Сасс заяви: “QAnon – това са яйца. Те са истинските лидери на това, което се нарича теория на заговора”. Теория на заговора… защо просто не кажете, че това е безумие и неистина?

– МОЖЕ ЛИ ДА БЪДА ЧЕСТЕН? ТОЙ МОЖЕ И ДА Е ПРАВ. АЗ ПРОСТО НЕ ЗНАМ НИЩО ЗА QANON.

– Вие всичко знаете.

– НЕ ЗНАМ, НЕ, НЕ ЗНАМ. АЗ НЕ ЗНАМ, ДАЙТЕ ДА НЕ СИ ГУБИМ ВРЕМЕТО. ДАЙТЕ ДА КАЖА, ЧЕ СЪМ ЧУЛ ЗА ТОВА, ТЕ ЯРОСТНО СЕ БОРЯТ С ПЕДОФИЛИЯТА И АЗ СЪМ АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН С ТОВА.

– Значи, няма никакъв сатанински култ на педофилите?

– НЕ ЗНАМ НИЩО ЗА ТОВА.

– Нищо не знаете?

– НЕ ЗНАМ АБСОЛЮТНО НИЩО ЗА ТОВА. А ВИЕ СЛУЧАЙНО ДА ЗНАЕТЕ? И ВИЕ СЪЩО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ТОВА.

– По време на пандемията движението QAnon набра много последователи, може ли да кажете какво мислите за това, и какво можете да кажете на хората, които следват това движение в този момент?

– Малко знам за това движение, освен това, че много им се харесвам, което много ценя, разбира се. Но знам малко за движението. Чух, че набират популярност… и те също биха искали да видят в този аспект проблемите в областите, за които ние говорим…

– Същността на тази теория се състои във вярата, че Вие тайно спасявате света от този сатанински култ на педофили и канибали. Това звучи така, сякаш Вие стоите зад тях.

– Добре, дори да не съм чул нищо за това, то добро или лошо би трябвало да бъде? Знаете ли, ако аз мога да помогна да се спаси света от някакви проблеми, аз съм готов да се хвана за това.
На митинг: „…боровинки, тиква с черен пипер и Q – cumbers(препятстващи) (cucumbers – краставици). Някой от вас гледа ли краставици? Защото на мен ми харесват Q – cumbers(препятстващи) и не съм само аз такъв, който обича краставици!“

Лин Ууд, адвокат на Президента Доналд Тръмп:

Когато говорим за свобода, трябва да говорим за свободата на малките деца. Дошло е време за тази страна да срещнем истината лице в лице! Добър, лош, зъл…Те убиват нашите деца! Може да говорите за Q, но дайте да поговорим за вас. Дайте да поговорим за вашата отговорност за децата. Търговията с деца за сексуална експлоатация – това е пандемия. Педофилията – това е пандемия. Те принасят децата в жертва за поклонение пред Сатаната. Това трябва да се прекрати! Това трябва да се прекрати, тъй като вие, хората няма да го търпите. Вие, хората, ще защитите малките деца! Те се опитват да откраднат изборите – това няма да им се отдаде. Те се опитват да навредят на вашето здраве, и това няма да им се отдаде. Те откраднаха нашите деца.

НО НА ТЯХ НИЩО НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ!

Защото Бог е Бог на любовта, но Бог, това е и Бог на гнева. И когато ти издевателствуваш над малките деца, ВНИМАВАЙ! Защото твоят ден ще дойде скоро! Всяка лъжа ще бъде разкрита, включително всяка лъжа за това, което са правили с нашите деца. Когато защитавате малките деца, защитавате всеки, но ако не защитите малките деца, не защитавате никого.

ЗАЩИТЕТЕ МАЛКИТЕ ДЕЦА!

Те ми дадоха това… VIP. Пълен достъп, благодаря. Аз не съм важна личност. А съм само едно от децата, вземи го ти. Подписал съм го за теб. Направи свое проучване, не го вземай наготово от мен, не го вземай от Q, който и да е той. Изучете това за себе си, узнайте за илюминатите. Изучете статистиката за търговия с деца с цел сексуална експлоатация, по количеството деца, които пропадат всяка година в тази страна и в света. Направи свое проучване. Узнай за адренохрома. Заеми се със самообразование, направи свои собствени изводи, не мои, не от Q, който и да бил този Q.

На Q не му харесва търговията с деца с цел сексуална експлоатация, на Q не му харесват илюминатите. Q не обича сатанинското преклонение.

Свърши си домашната работа, направи си свои изводи, а след това стани за защита на децата. Вземи огън и безстрашие от всемогъщия Бог и спаси малките деца. Това е твоя работа. Това е моя работа, това е волята на Бог за тази страна!

Бях много красноречив, вие бяхте много търпеливи, много добри. Питаха ме как върви конференцията. Казах: засега добре. Аз говорих за Бог и те се отнасяха към мен като към Елвис. Благодаря. Чувствах се добре. Казах на великолепните хора, които работят с мен: не забравяйте понякога да ме притиснете в ъгъла, за да ми напомните, че всичко това не е заради Лин Ууд. В действителност, вие не ме познавате… Пълен съм с недостатъци и ти не харесваш мен, а харесваш посланието на Лин Ууд, защото ти казвам истината, а ти обичаш истината. Не се боя да говоря за това. Не се боя от това, че ме обвиняват, че съм безумен последовател на QAnon и теоретик на заговора. Защо? Защото те ви казват, че съм лош източник. Опитват се да ме нападнат, защото не могат да атакуват QAnon, защото Q – това е истината!

Нека утре Newsweek напишат, че съм показал буквата Q. Давай Newsweek, покажи го на всички! Напред! Изпрати този запис, прати го в Холивуд. Ей, Клей, прати го в дома на Уиндзорите. Ей, Клей, прати го на Бил Гейтс, прати го на проклетите илюминати! Нека те чуят истината и всичко, което могат да направят с мен, аз изобщо не се боя от тях! Пратете го на Ватикана! Пратете го на политиците: Клинтън, Обама, Байдън, Буш.

Пратете го на тези хора, защото те са въвлечени в търговия с деца с цел сексуална експлоатация. Време е да кажем истината на Америка. Живеем във време, когато е трудно да кажем кое е реално, кое е фалшиво, кой е мъртъв и кой е жив, кой е жив и кой е мъртъв, кой е наш враг и кой е наш съюзник, кой ни използва за пари или кой ни използва в името на Божите дела, имайте проницателност, моля Бога за това. Той ще ти го даде.

Ако Римският Папа е още жив, когато му пратите този запис, не му искайте пари за него, защото не мисля, че той сега има много пари.

Нека истината се излее върху тази страна! Да напълним с истина залата тази вечер! Тези дни са прономеровани, защото у всемогъщия Бог те бяха достатъчно. Казах ви, че това беше Втората Жътва. Бог започва да събира хората в нея. Това бе описано също и като Великото Пробуждане, защото вие се готвите да изясните: Бог е реален, това е Вторият Урожай. Но ще се пробудите и към факта, че както е реален Бог, така е и реален Дявола и децата на Дявола ще бъдат разобличени. Всяка лъжа ще бъде разкрита, те убиват нашите деца, пращат ги в затвора, изправят ги на разстрел.

Те извършват действия против Човечеството.
И наказанието за действия против Човечеството е смърт! Откарайте ги!

За всяко малко дете, което е страдало и страда днес вечерта, за всяко малко дете, което не знае, как да се прибере у дома, за всяко малко дете, което ляга да спи през нощта след изтезание и жестоко отношение и просто иска да види своите мама и тате в семейството си, ти се сражаваш за тези деца. Никога не спирай да се бориш за тези малки деца. Защото това е Америка. В Америка не търпим престъпления против Човечеството. Аз ви донесох истината! Сега отидете и го разкажете утре на останалите.

Благодаря ви още веднъж. Обичам хората. Впрочем, когато споделяте посланията ми, не мисля, че е нужно да губите време да разказвате това на Доналд Тръмп. Аз мисля, че той вече знае!

Благодаря ви, хора! Божи хора. Ние – хората, ние – народът.

Нека Бог да благослови всеки от вас. И да благослови Бог малките деца и Съединените Американски Щати.

Превод: Олег Костадинов, Яндекс

ПО ТЕМАТА

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

САЩ под чуждестранно управление – ода на Доналд Тръмп за Корпорацията

 

Последно от ВИДЕО