НОВ ВИРУС: Един издъхна, още 32-ма чакат резултати от проби (ВИДЕО)

Човек от китайската провинция Юнан е починал, докато се е връщал на работа в провинция Шандун с автобус в понеделник.

Той е бил тестван позитивно за хантавирус. Останалите 32-ма души в автобуса също са били тествани и резултатите все още не са известни.

Хантавирусите (Hantavirus) са род РНК вируси, които принадлежат към семейство Binyaviridae. Вирусът се разпространява посредством вектор гризачи, което го прави уникален в своето семейство. Другите вируси се пренасят обикновено от членестоноги.

Човек от китайската провинция Юнан е починал, докато се е връщал на работа в провинция Шандун с автобус в понеделник.

Той е бил тестван позитивно за хантавирус. Останалите 32-ма души в автобуса също са били тествани и резултатите все още не са известни.

Хантавирусите (Hantavirus) са род РНК вируси, които принадлежат към семейство Binyaviridae. Вирусът се разпространява посредством вектор гризачи, което го прави уникален в своето семейство, и може да причини разнообразни болестни синдроми при хората по целия свят.

Междувременно общият брой на заразените в Китай с коронавируса Covid-19 достигна 81 171, като през последните 24 часа са регистрирани 78 нови случая. Броят на смъртните случаи пък се увеличи със 7 и достигна 3 277.

Националната здравна комисия на страната (NHC) посочи, че в китайската провинция Хубей, откъдето тръгна заразата с коронавирус, е отчете само един случай през последните 24 часа.

Здравната комисия в китайската провинция Хубей обяви, че ограниченията за пътуване в и извън района ще бъдат премахнати на 25 март, тъй като през последните няколко седмици има рязко намаляване на броя на инфекции.

Отмяната на ограниченията в района обаче изключват град Ухан, откъдето произхожда смъртоносния коронавирус, като градът ще трябва да остане в режим на карантина до 8 април.

 

ВИДЕОТО Е ОТПРЕДИ 3 СЕДМИЦИ:

 

Monsieur Macron? Нещо да кажете? Обичате да менторствате в посока Източна Европа, нали?

 

Знаете ли, кое е смазващото на това лицемерие от Запада? Смазващото е, че РАБОТИ!
Тук скотонаселението, за разлика от народа, се втечнява от умиление, от комплекс за малоценност и за дежурна вина, когато някой западняк от някое тяхно посолство или от дипломатическите кабинети и салони размаха обвинително пръст в посока Балканите „Вие там сте диваци и варвари!“. В същото време същите тези костюмирани западняци се правят на недоскив не само за това, което става в крайните им квартали, но дори и в центровете не просто на градовете им, но дори и на столиците им. Всъщност – най-вече на столиците. Спокойно си живеят сред боклуци, мръсотия, мишки, плъхове и всякакви други „биоценози“.
Същото важи и за Америка. Трудно, макар и все още възможно е да намериш по-мръсно, мрачно и неприветливо място от Ню Йорк. И това важи не само за Бруклин, Бронкс и Харлем, но дори и за централните улици, където са небостъргачите на глобалните финансови акули.

Коментар на д-р Пламен Пасков

 

This perfectly timed photo of mice fighting on a London Undeground platform has won the award for Wildlife Photography of the Year for 2019

Публикувахте от The Independent в Сряда, 12 февруари 2020 г.

 

Вашият коментар

Your email address will not be published.

Предишна Статия

COVID19 – глобална цел и последствия (ВИДЕО)

Следваща Статия

Жител на Италия сменя флага на ЕС с руския (ВИДЕО)

Последно от СВЯТ

Don`t copy text!