Над 100 души на ден в Европа мрат от коронаваксини, Великобритания строи ковид-крематориуми

Едно писмо, задължително за четене

Правителството в Лондон готви проект струващ 6 млн. паунда за съоръжения и строителни материали на сгради, свързани със здравни и социални услуги за съхранения на тела, в случай на прекомерна смъртност, който договор ще бъде валиден в периода от 4 години !
Подготвят се нови помещения, които включват и крематориум, които да съхраняват телата, ако в близко бъдеще възникне ситуация с масово измиране на хора!
Някой задава ли си логичният въпрос, след като бяха инжектирани толкова голям процент от хора, за да бъдат спасени от никога не изолиран до сега „вирус“, защо започва мащабна подготовка на сгради, които ще бъдат направени на крематориуми и морги?


П.П. Следващата „вълна“ няма да е от индийски, пакистански, тайландски или български щам! Следващата вълна от смъртни случаи ще бъде първата реална вълна досега и тя ще бъде от починалите „ваксинирани“!
Всеки ден в Европа смъртните случаи след „ваксината“ нарастват, като достигнаха броят от 114 души на ден!
Автор: Ива Иватта
Източник: https://bidstats.uk/

 

235 070 пострадали до 16 юни 2021 г. от експерименталните “ваксини“ в Европа според официални данни, значи умножете по 100! Минимум

 

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус!  Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации!“ (ВИДЕО)

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов за анти-медицината и финансово-политическия вирус (ВИДЕО)

ПО ТЕМАТА

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

70% от умрелите ще са от «ваксини» (ДОКЛАД)

ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините – FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините. Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

CDC: Миокардит/перикардит след втора експериментална игла

След CDC и FDA официално предупреди за сърдечно възпаление след екперименталките на Пфайзер и Модерна

След CDC и FDA, Министерството на отбраната на САЩ потвърди за възпаление на сърцето от C0VID-“ваксини“те (НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРЖДАВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИРНК “ВАКСИНИ“ТЕ ЗА С0VID И ВЪЗПАЛЕНИЕТО)

БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

Последно от ЛЮБОПИТНО