Над 10,000 магазина във Франция продават предплатени крипто карти

Френските клиенти вече могат да закупят Tezos (XTZ) под формата на предплатени карти в хиляди магазини за тютюн в цяла Франция.

Това е факт благодарение на партньорство между крипто стартъпа Digycode и екипа за научноизследователска и развойна дейност в Nomadic Labs, което допринася за основния софтуер на Tezos.
„Проектът на Tezos е един от най-обещаващите в момента. Той е един от тези, които наблюдаваме от много месеци. Интегрирането на Tezos в нашите услуги е част от по-широка стратегия, посветена на този протокол с такъв френски акцент“, заяви говорителят на Digycode.

Преди това стартъпът също предлагаше предплатени ваучери за Биткойн , Eтериум, XRP , Лайткойн и Dash на цени от €22, €55 или €200.

За да получат криптовалутата си по този начин, потребителите трябва да регистрират акаунт в официалния уебсайт на Digycode и да въведат кода от ваучерите, които са закупили. Количеството на получената криптовалута ще се определя от текущите обменни курсове и след това монетите могат да бъдат прехвърлени във всеки съответен дигитален портфейл.

(Стартъпът предлага предплатени Биткойн, Етериум, XRP, Лайткойн и DASH ваучери)

Въпреки че тази система позволява закупуване на криптовалута без каквато и да е банкова сметка, клиентите на Digycode все още трябва да предприемат KYC процедура (Опознай своя клиент), за да получат своите монети. Освен това, стартъпът има твърд лимит за обратно изкупуване – €1000 на ден, с общо €10,000 на месец. Съмнителните акаунти дори могат да бъдат затворени.

„Вашият акаунт може да е ограничен или затворен ако имаме основание да смятаме, че използвате услугата DIGYCODE за незаконни цели или че подкрепящите документи са поискани и не са предоставени“, се казва в често задаваните въпроси на Digycode.

Според Digycode, техните предплатени крипто ваучери са на разположение за закупуване в над 10 000 киоска за тютюнопушене и други магазини.

Digycode е клон на групата за дигитални услуги в Тулуза, която също включва услуги за търговия с криптовалутите Zebitex и ZeBitcoin.

Digycode също не е единственият, който предлага крипто предплатени ваучери във Франция. Както бе съобщено миналия октомври, френският стартъп Keplerk предлага подобни крипто купони в магазини в цялата страна, които могат да бъдат изкупени за Биткойн.

Cryptodnes. BG

Над 550,000 хотела по света вече приемат XRP

Вече може да се плаща с криптовалута в магазини без касиери (ВИДЕО)

Теглете моментално Биткойн и други криптовалути с карта VISA

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times