Над 10,000 магазина във Франция продават предплатени крипто карти

Френските клиенти вече могат да закупят Tezos (XTZ) под формата на предплатени карти в хиляди магазини за тютюн в цяла Франция.

Това е факт благодарение на партньорство между крипто стартъпа Digycode и екипа за научноизследователска и развойна дейност в Nomadic Labs, което допринася за основния софтуер на Tezos.
„Проектът на Tezos е един от най-обещаващите в момента. Той е един от тези, които наблюдаваме от много месеци. Интегрирането на Tezos в нашите услуги е част от по-широка стратегия, посветена на този протокол с такъв френски акцент“, заяви говорителят на Digycode.

Преди това стартъпът също предлагаше предплатени ваучери за Биткойн , Eтериум, XRP , Лайткойн и Dash на цени от €22, €55 или €200.

За да получат криптовалутата си по този начин, потребителите трябва да регистрират акаунт в официалния уебсайт на Digycode и да въведат кода от ваучерите, които са закупили. Количеството на получената криптовалута ще се определя от текущите обменни курсове и след това монетите могат да бъдат прехвърлени във всеки съответен дигитален портфейл.

(Стартъпът предлага предплатени Биткойн, Етериум, XRP, Лайткойн и DASH ваучери)

Въпреки че тази система позволява закупуване на криптовалута без каквато и да е банкова сметка, клиентите на Digycode все още трябва да предприемат KYC процедура (Опознай своя клиент), за да получат своите монети. Освен това, стартъпът има твърд лимит за обратно изкупуване – €1000 на ден, с общо €10,000 на месец. Съмнителните акаунти дори могат да бъдат затворени.

„Вашият акаунт може да е ограничен или затворен ако имаме основание да смятаме, че използвате услугата DIGYCODE за незаконни цели или че подкрепящите документи са поискани и не са предоставени“, се казва в често задаваните въпроси на Digycode.

Според Digycode, техните предплатени крипто ваучери са на разположение за закупуване в над 10 000 киоска за тютюнопушене и други магазини.

Digycode е клон на групата за дигитални услуги в Тулуза, която също включва услуги за търговия с криптовалутите Zebitex и ZeBitcoin.

Digycode също не е единственият, който предлага крипто предплатени ваучери във Франция. Както бе съобщено миналия октомври, френският стартъп Keplerk предлага подобни крипто купони в магазини в цялата страна, които могат да бъдат изкупени за Биткойн.

Cryptodnes. BG

Над 550,000 хотела по света вече приемат XRP

Вече може да се плаща с криптовалута в магазини без касиери (ВИДЕО)

Теглете моментално Биткойн и други криптовалути с карта VISA

Последно от СВЯТ

КОВИД 20

Почина принц Филип. «Ако се преродя, бих искал да се върна като смъртоносен вирус, за да

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times