Над 100,000 повода за размисъл и здравно-политическа корупция (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

/

Защо толкова много здравни работници в Ню Йорк избират уволнение пред иглата? Какво ни разкрива „най-големият корупционен скандал в Австралия“? Нов рунд на мача Ранд Пол vs. Антъни Фаучи. Експерименти на Файзър сред сирачета в Полша. Продължава натискът над БГ учителите за присъединяване към ритуалите на „науката, в която трябва да се вярва“, а сектата на Кацаров и Кунчев още не е регистрирана.

ВИДЕО

Източници и допълнителни материали

• Уволняват 100,000 непокорни здравни работници от Ню Йорк, които ще бъдат „заменени“ с военнослужещи от Националната гвардия. У нас това няма как да се случи. „Националната гвардия“ е толкова дефицитна, колкото и медсестрите. Само като подсказка кой на кого може да извива ръцете…

• Данни на DoD (Министерството на отбраната на САЩ) показват, че 60% от „ковид“ хоспитализациите на над 65-годишни пациенти са сред напълно ваксинирани. Интересно дали всички те са с български фалшиви сертификати или просто ваксините са фалшиви…

• Публично обявяват по света, че положението НИКОГА няма да се върне към „нормалното“. Дори само с това признават, че „кризата“ се ръководи от ненормалници!

• Израелците, които не получат трета доза, губят валидността на своите вакси паспорти и стават неваксинирани и антиваксъри със силно ограничени права. Това е измамната схема, която опитват да прокарат в България и по целия свят. Затова всеки, който вдига бройките и процентите на „имунизираните“ у нас, с което създава условия за вакси паспорти, може да се смята за предател – първо на себе си и семейството си, а после и на цялото общество.

• Фаучи обявява, че хората трябва да се откажат от „правото да взимат собствени решения“.

• Фаучи още не знаел (чака сценария от господарите си Гейтс, Рокфелер, Шваб и Ротшилд) дали ще позволи на американците да се събират за Коледа.

• Ранд Пол върти на шиш Фаучи за това, коя е истинската наука, в която може да се вярва.

• Правят ли Pfizer незаконни експерименти върху бебета сирачета от Полша, Испания, Финландия и САЩ?

• Мартин Армстронг: Корупцията е навсякъде. (За скандала в Австралия, след като стана ясно, че Гладис Береджиклян е получавала подкупи от фарма мафията.)

• Ето и документ, показващ продължаващия натиск сред учителите да се набодат с експериментални НЕваксини, за които корумпираният експерторат лъже и ще лъже, че са ефективни и безопасни. (Кликнете на снимката за пълен размер:)

Източник: От Извора

Последно от ВИДЕО

Международен съд по общо право: Големите фармацевтични компании, правителството и църковните лидери са изправени пред арест, тъй като съдът ги осъди за геноцид и забрани инжекциите (ВИДЕО + СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ)

Международен съд по общо право: Големите фармацевтични компании, правителството и църковните лидери са изправени пред арест,

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times