Мафията скромно си почива в ъгъла, пред мрежата на тоя изрод Бил Гейтс!

Над 7 800 лекари и учени обвиняват създателите на политиките за СОVID в „престъпления срещу човечеството“ – лично д-р Робърт Малоун, създателят на иРНК (mRNA) технологията за ваксини чете Декларацията на лекарите! (ВИДЕО)

/

БЕЛЕЖКА ОТ АВТОРА: След като в понеделник The Defender за първи път съобщи за Декларацията на лекарите, броят на подписалите я лица нарасна от 4 600 на повече от 7 800 към 8:00 ч. Северноамериканско източно време в четвъртък, 30 септември.

Международна група от лекари и учени подписаха в петък декларация, в която обвиняват създателите на политиките за COVID-19 в „престъпления срещу човечеството“ за това, че възпрепятстват използването на животоспасяващи лечения на техните пациенти.

До понеделник сутринта Декларацията на лекарите (https://doctorsandscientistsdeclaration.org/) беше събрала повече от 4600 подписа. Подписалите се обвиняват създателите на политиките, че налагат „универсална“ стратегия за лечение, която води до „ненужни болести и смърт“, вместо да „поддържат фундаменталните концепции за индивидуалния подход“.

Според Глобалната среща на върха за COVID (More than 10,000 Physicians and Medical Scientists Sign “Rome Declaration” in Protest, Launch New Information Platform) декларацията е създадена от лекари и учени по време на срещата на върха за COVID в Рим. Подписалите се са професионалисти, много от които са на първа линия в лечението на пациенти с COVID.

Глобалната среща на върха за COVID отчете:

„Въпреки че подписалите декларацията се различават по специалност, философия на лечение и медицински мнения, те се изправиха, за да заемат колективна позиция срещу авторитарните мерки на корпорации, медицински асоциации, правителства и техните агенции. Целта на декларацията е да се възстанови водещата им роля в борбата с тази пандемия.“

В декларацията се посочва (https://doctorsandscientistsdeclaration.org/):

„Декларацията на лекарите беше прочетена за първи път на срещата на върха за COVID в Рим, което катализира активна подкрепа от страна на учени и лекари от цял свят. Тези специалисти не са очаквали заплахи за кариерата, убийство на характера, цензуриране на статии и изследвания, блокиране на социални акаунти, манипулиране на резултатите от търсенето, забрана на клинични изпитвания и наблюдения на пациенти, както и промяна или пропускане на професионалната им история и постижения в академичните и масовите медии.

Хиляди хора са починали от COVID в резултат на отказано ранно животоспасяващо лечение. Декларацията е боен вик на лекари, които ежедневно се борят за правото да лекуват своите пациенти и за правото на пациентите да получават това лечение – без страх от намеса, наказание или цензура от страна на правителството, аптеките, фармацевтичните корпорации и големите технологични компании.“

Подписалите споразумението създадоха информационна платформа за COVID само за лекари и учени, за да могат гражданите да вземат информирани решения за своите семейства „без прекъсване, манипулиране, политизиране или извличане на печалба от външни сили извън връзката лекар-пациент“.

Ето тук лично д-р Робърт Малоун, създателят на технологията за ваксини с иРНК, чете Декларацията на лекарите, ВИДЕО

Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

https://thebulgariantimes.com/%d0%92%d0%98%d0%94%d0%95%d0%9e-%d0%9b%d0%b5%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d1%86%d1%8f%d0%bb-%d1%81%d0%b2%d1%8f%d1%82-%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d1%82-%d1%81-%d0%bf%d0%be%d1%82%d1%80/

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани