Най-важният житейски избор (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Психопатите никога не спират, докато не постигнат това, което са си наумили.
Наясно съм, че много хора са в когнитивен дисонас – повярвали са на медийната пропаганда за страшния „вироЗ“ и сега се срамуват да си признаят, че са били подведени.
Повярвайте ми, това, което психопатите са планирали за вас, ще надмине не само най-смелите ви очаквания, но няма да остане и помен от ЕГО-то, което в момента ви спира да си признаете, че сте сгрешили.
Психопатите разрушават този свят, в който хората бяха поробени от шепа фамилии и се държаха послушно като хамстери, които въртят колелото, заради вярата, че „шарените хартийки“ имат стойност. Този свят безвъзвратно си отива!
Има два пътя – дигитален концентрационен лагер, в който овчеството няма да има право не само на собствени мисли, но дори и на собствени емоции или свят, в който психопатите не само ги няма, но няма и опция да имат власт.
Нямаме време. Събудете човека до вас и го попитайте какъв избор е направил?

  • Таня Тодорова

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК

Моdеrnа:Инжектираме ви с „операционна система“

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница