Един от най-влиятелните режисьори на ХХ век, Стенли Кубрик признава, че е фалшифицирал кацанията на Луната (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ – БГ СУБ)

/

 

Съмненията за реалното кацане на луната повдигат купища други въпроси, тъй като замесените извършители на заблудата все още не са разобличени и едва ли някога ще бъдат, още повече, че някои от тях не са между живите. В този документален филм са събрани и включени кадри от различни архивни материали от други документални филми като „Астронавтите са полудели“, подкаст на популярно в интернет предаване „Шапка от фолио“ с участието на известния подкастер в Америка Еди Браво, както и противоречивото последно интервю-изповед на Стенли Кубрик. Според официалната позиция на роднините след смъртта му е, че това не е Кубрик, но мистерията около него продължава.

Самото интервю е заснето като суров материал от малко известен на публиката режисьор Т. Патрик Мъри. От своя страна Стенли Кубрик винаги е избягвал даването на интервюта, но по това време се е срещнал с Мъри под предлог, че ще обсъдят последния в творчеството му „Широко затворени очи“. Фактът, че филмът привидно разкрива тайни общества, изглежда предполага, че смъртта му една седмица преди премиерата е много повече от обикновен инфаркт.

ВИДЕО

Превод: Niki Leaks

Стенли Кубрик: педофилите управляват света
Брад Пит: Елитни педофили управляват света

ПО ТЕМАТА

Бивш директор на NASA нарече «слабоумни» онези, които вярват в полетите на американците на Луната

WikiLeaks публикува видео с фалшифицираното от американците кацане на Луната (ВИДЕО)

Извънземната Мона Лиза, открита на Луната от Аполо 20 (ВИДЕО)

Луната е доставена в орбита около Земята за контрол и поробване на планетата

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Бивш служител на НАСА: Видяхме хора на Марс през 1979 г. (ВИДЕО)

Астронавти, чиито гласове са записани, ликуват и викат: ”Днес е 22 май 1962 г., ние сме на Марс и имаме въздух!” (ВИДЕО)

НАСА: Земята е плоска

Най-строго пазената тайна на НАСА (ВИДЕО)

Проектът „Синият Лъч“ на НАСА (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО