Най-свежият пример за това, че медийните пропагандатори на експерименталките и командированите „експерти“ отразяват всичко друго, но не и реалността: Над 90% набодена Исландия планира 15 години медикофашистки терор

Късата памет, която според духовната наука се дължи на крайния материализъм и безбожието, не е проблем сред обичайните ми читатели. Но не знам кой друг ще попадне на тази статия, затова ще припомня нещо важно. Миналата година, в самото начало на „пандемията“, немският министър на външните работи Хайко Маас обяви началото на 7-годишното „Корона председателство“ на ЕС, оглавявано от Германия.

Това за 7-те години беше повторено и потретено като ехо и от други копои на глобалистите, инсталирани на политическа служба. Сред тях, разбира се, е Урсула фон дер Лайнен. И тази недемократично избрана лека жена (в буквален и в преносен смисъл) беляза началото на фундаментални промени, които дори няма да засягат само „корона кризата“ и „възстановяването от нея“, ами ще включват още по-мощна борба с „климатичните промени“ — защото (хем шеговито, ама и малко сериозно) тези рептили, за разлика от нормалните гущери, не обичат топлото.

Та на фона на такива и много други анонси, от които ясно се разбираше, че светът никога повече няма да е същият, и до днес ежедневно се рециклира лъжата: Трябвало просто да се набодем с разни експерименталки и старата нормалност щяла да се върне…

Но идиоти — по път и над път

Те преглъщат медийни лъжи, без да дъвчат. Някак си „наместват“ и „сдобряват“ между двете си мозъчни клетки напълно противоречиви политически послания. О, и побързаха да си „върнат нормалността“ чрез „безплатна имунизация“.

Писал съм, че постигналите „стаден ваксинален имунитет“ Сейшели се върнаха към локдауните. Писал съм и за Израел, където официално се признава, че „ваксините“ са безполезни срещу „новите варианти“ и се прокарва идеята за ежегодни „подсилващи дози“. Не пропуснах и доволно набодените в Нидерландия, на които можем да честитим локдауна и „червената зона“.

Днес обаче ще се занимаем с изумителната Исландия

Знаете ли, че тази страна има население от само 300,000 човека? Знаете ли, че 90% от жителите между 40 и 70 годишна възраст са набодени с експерименталките? А знаете ли, че феноменалните 98% от възрастните над 70 години са „имунизирани“?

Някой би казал: Това е ваксиналният рай! И всъщност премиерът им, макар с други думи, го каза на 26 юни в специално обръщение към овцете — благодари за „тези съвместни усилия“.

Точно както по-рано се случи със Сейшелите и Израел, Исландия беше сочена от пропагандаторите на фарма мафията за пример как е „победила коронавируса“.

И отново както се случи в Израел, на 27 юли, само един месец след анонса на преизпълнения план за „стадния имунитет“, исландските власти отчетоха нови рекорди на „случаите“ (главно сред ваксинираните). Ех, колко жалко, че там не са останали неваксинирани, които да бъдат обвинявани, че заразяват „имунизираните“. То самата мисъл, че имунизирани с „ефективни ваксини“ се заразяват, е безумие — но безумието, алогизмите и немисленето от ден първи са неразделна част от Новата нормалност и се явяват същинската пандемия.

Казано иначе,

Исландия също ще се размине с връщането към „нормалния живот“

Тази страна наскоро пак затегна „мерките“ и се явява най-яркият пример, че всички обещания в изнудваческата кампания за „ваксините“ са лъжа. При това — с елементи на гавра. И не бих казал, че виня глобалистите, защото наистина е спорно дали зомбита, които вече са нещо като ГМО хуманоиди (заради генно-модифициращите инжекции), подлежат на човешко отношение.

Започнах с напомнянето за „7-годишното корона председателство“, защото Исландия тези дни направи и нещо повече. Тази малка държава не просто отряза и без това късите крака на лъжливите обещания, обвързващи „ваксините“ със „свободата“. Тамошните феодали вече заговориха за ковид ограничения през следващите… 15 години!

Познахте, включително и за ваксинираните! Точно както в момента маските се връщат в САЩ и за набодените. Но пък там има повечко неваксинирани от Исландия, които могат да бъдат обвинявани на воля, включително и за самите „нови варианти“ на „вируса“, въпреки че отдавна е доказано: новите варианти са точно толкова ваксинално-индуцирани, колкото и ваксинално-предизвиквания полиомиелит. Българските медийни „експерти“ четат инструкциите на СЗО, като недвусмислено показват моралната си капитулация, освен че нямат хабер от наука. Толкова са прости и мързеливи, че дори не заменят и не превеждат правилно термините от англоезичния сценарий.

Дистрибуцията на вината е лесна. За нея не се изисква мислене. Всичко, което се изисква, е да приписваш собствената си простотия и немислене върху мислещите с главите си, а не с телевизора, и върху знаещите какво (не) правят и защо (не) го правят.

Автор: Иван Стаменов
Източник: От Извора

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

Който желае може да се присъедини към групата 👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница