Нападат доцент Мангъров. От „Български алианс за достоен живот“ го защитиха и твърдо застанаха зад него (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

/

ДОПЪЛНЕНИЕ

СТАНОВИЩЕ НА ДОЦ. МАНГЪРОВ ПО ИЗПРАТЕНИЯ ОТ ИСПАНИЯ СИГНАЛ ДО БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ
«По повод разпространената информация в някои медии относно преувеличенията за „разследване на доц. Мангъров от БЛС“, БАДЖ застава непоколебимо зад позицията на доц. Мангъров, изразена в негови публични изказваня по общозначимите за обществеността теми, свързани с епидемичните мерки, препаратите за терапия и ефективността от тестовете за деца – масово прилагани в училищата. В интерес на обществото е да получава професионална и точна информация, основана на факти и доказателства. Начинът, по който е подаден сигнала, показва липса на достойнство и бягство от отговорност за обективираното в него. Позоваването в този сигнал, от автора му Петър Петров, на общи формулировки като „научни доказателства“ , „потенциално позитивни“, „одобрените от ЕС ваксини“ и др., говори не само за некомпетентност на автора, но и за преднамерено отношение за формиране на негативно внушение в посока морала и експертизата на доц. Мангъров.
Ние, от БАДЖ, остро осъждаме всички квалификации по отношение на доц. Мангъров, чрез които се правят преки и неправилни внушения за нарушаване на закона – в частност Кодекса за професионална етика на лекарите в България и лекарската етика и смятаме, че същите са неверни и недопустими. Свободата на изразяване на мнение и свободата за търсене и гарантиране на информация е прокламирана и гарантирана в чл.39 от Конституцията на РБ, чл. 11 от Хартата за основните права на ЕС, чл.10 от ЕКПЧ и др.
Заявяваме, че ще отстояваме правото на всеки наш член, какъвто е доц. Мангъров, да изразява компетентно становище по важните за обществото теми. Единствено при зачитане на правата и законните интереси на гражданите и юридическите лица и при ефективното им функциониране, България може да бъде правова държава.»

ВИДЕО

•  Д-р Пламен Пасков

 

Статия в най-престижното списание “Нейчър“ прави ваксипропагандата на пух и прах

 

ПЛАНдемия на кого? Ваксинираните или чистокръвните? Да видим какво се казва в тази политически некоректна публикация на тежката артилерия Lancet

 

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА

Д-р Виктор Костов: «Зеленият сертификат» е противоконституционен, дискриминационен, противоречащ на закона и следва да бъде незабавно отменен (ВИДЕО)

БЕЗЗАКОНИЕТО НА МЕРКИТЕ

Адвокат Нина Ламбова и Ралица Кондова обясняват:

✔️Какви са правата ни, записани в Конституцията, които управляващите не трябва да престъпват дори в епидемична обстановка?
✔️ Редно ли е здравите да доказват, че са здрави?
✔️Защо според юристите сме започнали да живеем в беззаконие?
✔️ Имат ли право на входа на обществени сгради и магазини да ни изискват сертификат и документ за самоличност?
✔️Защо починалите в страната с диагноза ковид са толкова много? Колко от тях са си отишли реално от ковид според документите, които са събрали юристите?
✔️ Има ли дискриминация спрямо преболедували, което може да се докаже (чрез измерване на антитела или Т-клетъчен имунитет), които нямат зелен сертификат?
✔️Редно ли е ваксинираните да имат безсрочен сертификат, а хората с естествено придобит имунитет само година?
✔️ Имат ли право да ни задължават да се ваксинираме?
✔️Каква отговорност носят управляващите, ако се докаже, че решенията, които вземат днес, се окажат пагубни в бъдеще?
✔️Може ли след време да има втори Нюрнбергски процес?

ВИДЕО:

Стойчо Кацаров е за затвора (ВИДЕО)

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Според СЗО присъствието на вашето дете в училище се счита за „информирано съгласие“ за ваксинация – присъствието на родителите „не се изисква“! Изтегляйте децата си от училище, защото са способни да ги набодат без ваше знание и съгласие

Отпада изискването за “писмено информирано съгласие“ за «ваксина»та срещу СОVID-19» Не пускайте децата си на училище! Способни са да ги набодат без ваше знание и съгласие! Не си правете никакви илюзии това е разчистване на пътя от управляваната-управляваща измет за узаконяването на задължителната СОVID-«ваксина»ция в България! Между другото Австрия вече я въведе и става задължителна от 1 февруари 2022 г!

След зелените $ертификати отдавна ви казвахме коя е следващата стъпка..👇

 

Който желае може да се присъедини към групата «Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

 

Те искат децата ви, защото само така могат да наложат новата финансова система (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

«ПЛАНдемично споразумение» – Нов световен ред чрез медицински фашизъм (29.11 – 01.12.2021 г.)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

Ивановден е!

Честит Ивановден! Честит празник на всички именици! Ивановците в България са над 300 хиляди! Да са

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times