Наставник и ученици: Светият Синод, Борисов, Радев, ЩАБ и… генерала от КБГ

Наставник и ученици
СВЕТИЯТ СИНОД, БОРИСОВ, РАДЕВ,
ЩАБА И… ГЕНЕРАЛА ОТ КБГ

Всички вероизповедания по света отмениха обществените събирания. Включително и ислямските фанатици затвориха Мека.

Има само две изключения.
Първото беше Руската православна църква.
Пиша „беше“, защото вече не е:
– Патриарх Кирил ще се обърне към вярващите преди Страстната седмица, предшестваща Великден, във връзка със заплахата от разпространението на коронавирус и ще обясни дали те ще имат възможност да идват в църкви за служба. Вярващите трябва да се настройват на факта, че Великден няма да се налага да се посреща в църкви, но ще могат да гледат патриархалната служба по телевизията.
изявление на митрополит Иларион, ръководител на отдела за външни църковни отношения на Московската патриаршия.

Второто изключение остана единствено.
Единственото в целия свят!
То е на митрополитите и патриарха от Светия синод на Българската православна църква.
То е и на българските политици и разни щабове. Нито един от тях не посмя да се опълчи на Синода, да го накара да спазва ограниченията в държавата, за която иначе гражданите ги глобяват и дори съдят.

А защо?
Не е от набожност, която демонстрират пред хората. Политиците ни са циници, нямат нито съвест, нито морал, камо ли пък да изповядват и вярват в някаква религия освен онази на парите, на златния Телец!

Тогава защо?
Заради Наставника им!
Заради това:

цитат:
„Твърде малко новини получаваме за България. Но това, което чуваме, предизвиква чувство на гордост за православния български народ. По-голямата част от православните църкви се съгласиха с диктата на антихристиянските сили и всъщност затвориха църквите за своите енориаши. Дори огромната Руска православна църква се колебаеше, беше втресена и дори лидерите й започнаха да говорят, че Великден вероятно ще се празнува у дома.
И само малката Българска православна църква категорично отблъсна атаките на враговете на Христос и техните малоумни слуги. Както сме служили досега, така ще продължим да служим – заявиха Синодът на БПЦ, митрополитите и епископите, монасите и обикновените българи. Така, както е било преди повече от хиляда години. И сега, когато всички треперят, може би Българската православна църква ще стане за нас пример за непоколебимост на духа, за вярност към Христос.
Дръжте се, български братя. Вие трябва да кажете своята дума пред фарисейското лице на огромното задкулисие, което застрашава цялото християнство”.

Черно на бяло!
Насърчават Светия синод чрез неспазването на карантината да изтребва българския народ!
Инструктират го какво да прави!

Цитатът е от личния профил в мрежата на чекиста-генерал от съветското КГБ, генерал-лейтенант от Службата за външно разузнаване на Русия, директор на Руския институт за стратегически изследвания (мозъчен център на руските служби), който направи профила на президентската кандидатура на Румен Радев (и очерта навремето профила на несменяемия ни вече толкова време премиер).
Сега ген. Леонид Петрович Решетников е сред шефовете на могъщото руско общество – НПО „Двуглав орел“, пропагандиращо руската изключителност сред народите, руската свята мистичност, предопределяща Русия за водач на нациите и призоваващо за необходимостта от нещо като цар (визират Путин).
Кагебистският висш генерал е член на Научния съвет към министъра на външните работи на Руската федерация, на Научния съвет към Съвета за сигурност на Руската федерация и на Обществения съвет към Министерството на отбраната на Руската федерация.

Значи в Русия православието ще пази живота на руснаците, а в България православието ще го полага на олтара на короночумата, насърчавано и инструктирано от генерал от чужда спецслужба.

Зад Решетников е силата, която застави Светия Синод, почти изцяло съставен от доносници на българската Държавна сигурност, да нарушава карантината, да се готви за публично присъствие на Великден, да изтребва народа ни.
Това е силата, която затвори устата на политиците и парализира волята им. Тази сила накара бившият офицер от Държавна сигурност и преподавател в нейната школа Бойко Борисов да се прекръсти и да заяви: „аз нямам нито силата, нито волята да кажа „не отивайте на църква“, защото съм дълбоко вярващ.“

Това е силата, която напълни профила ми с пълчища тролове, които ме проклинаха, защото първи в България поставих този проблем и многократно и отчаяно призовах да се реши, а ако се наложи, и да се забранят публичните събирания в църквите и приемането на причастието с една лъжичка.
Всеки, който се опита да защити тази човеконенавистна, нехристиянска и както се вижда сега, и родоотстъпническа позиция, ще го блокирам.
Вярващ, който не мисли и не се грижи за здравето на близките си, на хората си, не е вярващ, не е християнин!.
Той или е руски трол или е тъп идиот-фанатик.

БЕЛЕЖКА: ще допълня съветите си, дадени преди два месеца: ако цените своето здраве и живот и този на близките ви, бягайте, не контактувайте за нищо на света с религиозните фанатици.
Основни заразни огнища в Южна Корея и Франция станаха църкви, от които пламъкът на епидемията се разрасна в огромен пожар.
Третото поредно такова огнище вече се очерта в САЩ.
Онзи ден Израел блокира с полицията и елитна своя армейска дивизия 240 000 души, сред които има много религиозни фанатици. Градът е дал две-трети от заразените и три-четвърти от умрелите в цял Израел. Полицията арестува ортодоксални евреи дори и в Йерусалим, понеже не спазват карантината.

 Григор Лилов

Свързани публикации:

Православната ни църква като биологичен тероризъм със съучастник Щаб и правителство

До щаба и правителството: Незабавно озаптете Светия Синод! Чухте ли – незабавно! Още сега – на минутата!

Кой стои зад троловете и тяхната дейност, насърчаваща разпространението на епидемията? Плаща ли някой за това и защо дремят политици, МВР, ДАНС, Прокуратура, Щаб, правителство, партии?

Саботаж на карантината! Безобразие! Безумие! Престъпление на Светия Синод! Съучастие на ЩАБ и правителство в него! Църквата не е над закона

На Светия Синод не му пука от короночумата, освен за него самия

Виновният! Нашият премиер се превръща в българоубиец

Последно от БЪЛГАРИЯ