Научна конференция посветена на аутопсиите на хора починали след «K19«вaкcини» (ВИДЕА ОЗВУЧЕНИ НА БЪЛГАРСКИ) ОБНОВЕНА – ВИДЕО

/

БЕЛЕЖКА НА ПРЕВОДАЧА

«Както обещах, публикувам конференцията в Болдзано, проведена на 10. 11. 2021. Приятно гледане.
П.П. След уводната част има интервал от една минута преди началото на българския превод, защото има интервал преди започването на италианския, но все пак, ми се стори некоректно да изрязва материала, защото все пак имаме и немскоговореща публика.
Бъдете здрави!»

ВИДЕО 1/3

БЕЛЕЖКА НА ПРЕВОДАЧА

«Втора част от конференцията в Болдзано. Събитието е посветено на аутопсиите на хора, починали след ваксина. Невероятно интересен материал, защото лекари, психолози и пр. задават своите въпроси, свързани с фертитлитета, с ускореното развитие на туморни клетки след ваксинация и т.н. След първите няколко минутки, в които се решават технически проблеми, всичко става много интересно.
И тук бих искала да кажа следното – след като публикувах превод на първата част от тази конференция, една дама с право ме попита – „Сега, когато имаме такива научни данни, ще има ли отзвук на световно ниво и ще спре ли всичко това?“.
Отговорът е – НЕ.
Няма да спре, защото от моите наблюдения в света, виждам ясно, че началото не този процес не бе поставено нито от Науката, нито от медицината.
Именно затова нито науката, нито медицината ще успеят да го спрат.
Сигурно някои хора се питат, защо влагам толкова много време и толкова много труд, за да може този туп информация да стигне до обществото. Правя го, защото много скоро, натискът, на който бяха подложени редица много по-свободни и демократични държави, ще се прехвърли и в България. И Ви уверявам, че онова, което виждате днес в България, не е нищо в сравнение с това, което в момента се случва в цяла Европа и в Света.
И когато този натиск дойде и тук, Вие ще трябва да вземете решение за самите себе си. Или по-скоро, за себе си и за децата си. Много се надявам това да бъде информирано решение, а не решението, което бяха принудени да направят милиарди хора по света, без да са имали привилегията да знаят истината и вярвайки, че избор нямат!
Причината за целия ми труд е, че в мен живее надеждата, че Вие или поне една голяма част от Вас, ще вземе правилния избор.
Но не мислете, че ще ви спасят отвън. Това няма да се случи…
Всеки от Вас ще трябва да спаси сам себе си!
Бъдете здрави!»

ВИДЕО 2/3

БЕЛЕЖКА НА ПРЕВОДАЧА

«Трета част на конференцията в Болдзано, 10. 11. 2021.
Говори професор Паоло Белавите.
Професорът е бил изгонен от Университета във Верона, 40 годишен стаж, след като участва в телевизионно предаване, където открито заяви, че оповестените странични реакции съвсем малка част от действителните, обръщайки вниманието ни към, разликата между Пасивното и Активното наблюдение над страничните реакции на един нов експериментален продукт.
От въпросното предаване го познавам и аз и вследствие на него, въпросното му участие беше поместено в мой документален материал, посветен на Италия (ако някой се вълнува, мога да го пратя).
Бъдете здрави.»

ВИДЕО 3/3

ИЗТОЧНИК: МИЛВА ЦВЕТКОВА, ФЕЙСБУК
ПРЕВОДАЧ: МИЛВА ЦВЕТКОВА

ДОПЪЛНЕНИЕ

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг: Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Над 7 800 лекари и учени обвиняват създателите на политиките за СОVID в „престъпления срещу човечеството“ – лично д-р Робърт Малоун, създателят на иРНК (mRNA) технологията за ваксини чете Декларацията на лекарите! (ВИДЕО)

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

Шокираща презентация на Д-р Андреас Ноак (23 ноември 2021) Три дни по-късно той е убит (ВИДЕО – БГ СУБ)

Наночастици влизат в мозъка и предизвикат имунни реакции: Колко безопасни са наночастиците в СОVID ваксините (АНАЛИЗ НА Д-Р ДЖОУЗЕФ МЕРКОЛА)

Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията: Ваксината предизвиква натрупване на липидни наночастици във „високи концентрации“ в яйчниците (ВИДЕО)

иРНК (mRNA) fuсксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

Проф. д-р Сухарит Бхакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса. Предупреждение на д-р Върнън Колман за света: Цялото човечество ще изчезне (ВИДЕО-БГ СУБ)

Шефът на фармацевтичния отдел на Байер признава, че mRNA (иРНК) «ваксини»те са принудителна експериментална генна терапия (ВИДЕО – БГ СУБ)

Шокиращи данни от ЕМА: 30 551 смъртни случая и 1 163 356 увредени от експерименталните инжекционни течности до 13 ноември 2021 г. (ДОКЛАД)

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

Документите на Pfizer, които FDA са били принудени да разсекретят след заповед от съдия: Още през първите 90 дни от изпитанията са регистрирани 1200 смъртни случая!

Учен от Pfizer: Работя за сатанинска корпорация; естествената защита е по-добра и по-трайна (ВИДЕА)

220 пъти по-висока смъртност при експериментални инжекционни течности: Сенатор Рон Джонсън (ВИДЕО – БГ СУБ)

💉💉💉 500% увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» на играчите на FIFA през 2021 г. (+ВИДЕА)

В UK 70% от починалите от вироЗа са с две 💉

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

След зелените $ертификати нали се сещате коя е следващата стъпка👇

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Причинителят на СОVID-19 не е вирус

 

Чували ли сте за вирус с електромагнитни излъчвания❓👇

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

 

Който желае може да се присъедини към групата «Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

Едно интервю, задължително за гледане! Д-р Владимир Зеленко (ВИДЕО – БГ СУБ)

Те искат децата ви, защото само така могат да наложат новата финансова система (ВИДЕО – БГ СУБ)

«Пандемичното споразумение» и влиянието му върху човешките права (ВИДЕО)

COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ)

«ПЛАНдемично споразумение» – Нов световен ред чрез медицински фашизъм (ОБНОВЕНА) ⚠ ВЕЧЕ ПОДПИСАНО ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА❗

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница