Началници на организацията Planned Parenthood (планирано родителство) признават под клетва, че са продавали части на абортирани бебета

Шестнадесет незапечатани откъси от видео свидетелства под клетва от ръководители на „Планирано родителство“ бяха публикувани вчера от Центъра за медицински прогрес (CMP), което показва по собствените им думи, че „Планирано родителство“ е участвало в получаването на „дарения“ от органи на тъканите на плода от жени, извършващи аборти, само за да ги продадат незаконно на компании за органи на средно ниво с цел печалба.

Видео свидетелствата бяха представени в съда по време на процес миналата есен по дело, заведено от „Планирано родителство“ срещу членовете на CMP, които бяха замесени в тайното разследване на продажбата на абортирани бебешки части от „Планирано родителство“ с цел печалба. Сред подсъдимите беше и Троя Нюман, президент на операция „Спасяване“, която беше член на управителния съвет на СМР по време на разследването.

„Още от началото ние бяхме възпрепятствани да обсъждаме доказателствата, инкриминиращи „Планирано родителство“, поради издадена от съда заповед. Това позволи само фалшивият разказ на „Планирано родителство“ да достигне до обществеността“, заяви Троя Нюман. „Всъщност истината за незаконната търговия с бебешки части от „Планирано родителство“ е потискана в продължение на 20 години, откакто Марк Кътчър от Life Dynamics, Inc. проведе първото разследване по този въпрос през 2000 г. Сега, с разкриването на това свидетелство и други доказателства, истината най-накрая се казва.“

Един особено инкриминиращ обмен беше по време на видео свидетелствата на Трам Нгуен, администратор на абортния център за „Планирано родителско – Персийския залив“ (PPGC). Тя бе попитана от защитника за потока от електронна поща между нея и регионалния директор по медицинска и хирургична служба на PPGC.

Нгуен се съгласява в този обмен на електронна поща, че иска да продължи напред с приложен договор, според който на PPGC ще се заплатят 750 долара за черен дроб на плода и 1600 долара за двойка черен дроб/тимус.

„Планирано родителство“ публично лъже Конгреса и медиите от 2015 г., като им казва, че са „отхвърлили“ този договор.

И това не е бил единственият договор, за който организацията е лъгала. Докато публично твърди, че е било само за покриване на тежките разходи, всъщност се оказва, че са добри печалби от редица съоръжения за аборти, както показват други наскоро освободени доказателства.

Миналия месец новоотпечатаните фактури показаха подробно фактуриране за абортирани бебешки останки от девет обекта за аборти, експлоатирани от „Планирано родителство – Мар Монте“, филиал в Калифорния, на обща стойност близо 25 000 долара само за три месеца. От деветте заведения клиниката за „Планирано родителство“ в Сан Хосе беше най-печелившата, като събираше 8 205 долара за общо 157 екземпляра с етикет „продукти на зачеването“.

През декември 2017 г. две калифорнийски компании, DV Biologics и DaVinci Biosciences, признаха вината си и се съгласиха да платят близо 8 млн. долара за уреждане на гражданско дело, заведено от окръжната прокуратура на окръг Ориндж за незаконния трафик на абортирани бебешки тъкани и органи, закупени единствено и само от обекти на „Планирано родителство“ в Южна Калифорния. На двете компании също беше поръчано да се закрият, но при неправилно правосъдие „Планирано родителство“ избяга от наказателното преследване.

„Защо това признание за вина не е използвано срещу „Планирано родителство“? Защото значителната му политическа власт над корумпирани политици на почти всяко управленско ниво защитава организацията от последствия от десетилетия“, каза Нюман. „Тази политическа корупция трябва да бъде разобличена и изкоренена.“

Подсъдимите на CMP загубиха съдебното дело, в което бяха представени видео свидетелски показания и бяха осъдени да платят комбинирано съдебно решение в общ размер на милиони долари на „Планирано родителство“ – само защото са дръзнали да разкрият престъпното им поведение. Адвокатите на Нюман от Американския център за право и правосъдие вече искат нов процес.

Междувременно, криминални реферали, издадени както от разследващия комитет „Избор на дом“, така и от съдебната комисия на Сената през 2016 г., започнаха ФБР разследване, което е протакано без резолюция. Сенатор Линдзи Греъм и сенатор Чък Грасли изпратиха писмо до генералния прокурор Уилям Бар на 18 юни 2019 г., с което искат актуализация на хода на разследването, но никога не е имало публичен отговор.

„Камарата публични доказателства, които бяха запечатани досега, ясно показват, че „Планирано родителство“ е нарушило закона. Истината не може повече да крие или отрича“, каза Нюман. „Призовавам Департамента на правосъдието да завърши разследването си на „Планирано родителство“ относно трафика на части на абортирани бебета и лъженето на Конгреса.

Страничката „Монтагю Кийн“
Източник:

Planned Parenthood Directors Admit Under Oath That They Sold Aborted Baby Parts

БЕЛ.РЕД; ЦИТАТ от конференция, през 1969 г. на  д-р Ричард Дей, шеф на организацията за “Планирано родителство”, която се занимава с евгеника (наука за подобряване на човешките наследствени белези чрез намеса в човешката популация) и се контролира от клана Рокфелер;

Ричард Дей каза:

“Сега ние можем да излекуваме всеки рак. Цялата информация се съдържа във фонда на Рокфелер и може да бъде обнародвана след съответното решение…”

Дей посочи, че ако хората умират бавно от “рак или нещо друго”, ще се забавят темповете на прираст на населението…”

Т. нар. господари на света не искат да лекуват рака, защото нямат душа. .

ПО ТЕМАТА

“Ако Майка Тереза е светица, аз съм Иисус Христос!“ – мафиотът Бруско. Майка Тереза – ватиканската убийца | Как Ватиканът канонизира поредния убиец! Скандални факти от биографията на Агнес Годже Бояджиу

Големи хранителни корпорации използват тъкани от абортирани бебета, за да произвеждат вкусови добавки в преработените храни (СПИСЪК)

MMR ваксини съдържат клетки от абортирани човешки бебета

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Къде отиват плацентите, пъпните връви и кръвта им, наситена с имуноглобулини ?

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

The Bulgarian Times

Фейсбук страница